עבור לתוכן

המלצה לבעלי ה6x00's

Featured Replies

פורסם

ברק, בהנחה ולא משנים את מהירויות השעון, מספיק להריץ תוכנת בנצ'מרק כמו 3Dmark05 כדי להעמיס על כרטיס-המסך. בצורה הזאת, הכרטיס עובד ב-100% מאמץ ומגיע לטמפ' המקסימום שלו. תחליף דרייבר - והכרטיס עדיין יעבוד ב-100% מאמץ (בלי קשר לביצועים שיוציא) ועדיין יגיע לאותה טמפ' מקסימום.

• תגובות 41
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין על מה הדיון כאן

תתקינו את הדרייברים 6.93 ותראו את הטמפרטורות במנוחה ומאמץ

לאחר מכן החליפו ל 7.81 ותראו שיש הבדל גם במנוחה וגם במאמץ של 5 מעלות או יותר

פורסם

אני לא מאמין שבזבזנו שני עמודים כדי לחזור לאותה נקודה :s07:

אם אתה מתקין דרייבר X ורואה שינוי בטמפ' - הדרייבר מזייף. לא רוצה להאמין? אל תאמין.

פורסם

ברק, בהנחה ולא משנים את מהירויות השעון, מספיק להריץ תוכנת בנצ'מרק כמו 3Dmark05 כדי להעמיס על כרטיס-המסך. בצורה הזאת, הכרטיס עובד ב-100% מאמץ ומגיע לטמפ' המקסימום שלו. תחליף דרייבר - והכרטיס עדיין יעבוד ב-100% מאמץ (בלי קשר לביצועים שיוציא) ועדיין יגיע לאותה טמפ' מקסימום.

דרייבר אחראי על כל פעולה של הכרטיס הגראפי, דרייברים שמשפרים ביצועים - גורמים לכרטיס לעבוד ביעילות ייתר, גם מגבירים טמפ'.

אין דבר כזה מקסימום מאמץ לכרטיס הגראפי, אם בדרייבר X באפליקציה Y היה לך 50 fps, ובדרייבר Z, באפליקציה Y יש לך 55 fps, מאיפה ה5fps הנוספים באו? ::)

פורסם

אולי מקוד דרייבר קצר ויעיל יותר?

פורסם

אז עכשיו דרייברים מחליפים כרטיסי מסך? ::)

פורסם

אז עכשיו דרייברים מחליפים כרטיסי מסך?  ::)

דרייברים לא משפרים כלום ?

סתם אנשים אחרי שיוצא דרייבר חדש רצים לבדוק ביצועים ?

פורסם

תגיד לי אתה דוגמא - כיצד אתה מסביר שאנשים ממליצים להתרחק מדרייבר ישן, שכביכול מחמם להם את הכרטיס, בעוד שדרייברים חדשים לא עושים להם בעיות?

פורסם

דרייברים כן יכולים לשפר, או לגרוע, אבל עדיין מי שעושה בסופו של דבר את העבודה זה כרטיס המסך, אם "הדרייבר" שיפר ביצועים, זה אומר יותר עבודה לכרטיס המסך.

פורסם

אני משתמש בדרייבר בטא אחרון שבאתר של אנוידיה

67.66 הוא תיקן כמה באגים שהיו בדרייברים רשמיים כמו ריצוד תוך כדי

פלייבאק של וידאו ועד כמה באגים במשחקים.

אני לא מבין למה אתם משנים דרייברים בגלל ביצועיים (ךפחות למי שיש 6800 ומעלה).

לא מספיק טוב לכם ???

פורסם

מיצוי הפוטנצייל של מה שיש

פורסם

תגיד לי אתה דוגמא - כיצד אתה מסביר שאנשים ממליצים להתרחק מדרייבר ישן, שכביכול מחמם להם את הכרטיס, בעוד שדרייברים חדשים לא עושים להם בעיות?

לא ענית לי עדיין.

פורסם

על מה אני בדיוק צריך לענות? על שאלה היפותטית מטומטמת, שאפילו קשה לסווגה כשאלה?

אתה רוצה לחשוב שאתה צודק ושדרייברים לא קשורים לתפוקת החום של הכרטיס, תמשיך לחשוב ככה. לא מבין למה אתה מתווכח על דברים שאין לך שום הבנה בהם.

פורסם

גרררר... :pissed:

התכוונתי - מדוע דרייבר ישן מגביר את תפוקת החום, אם דרייבר חדש (Hence: יעיל) לא עושה זאת?

על זה תוכל לענות?

פורסם

לא כי זאת שאלה היפוטטית שמראה על תפיסה מאוד בסיסי של כל הקנוספט הכללי, אבל אני כן יכול להביא דוגמא.

דרייבר פחות יעיל בZ based culling גורם ליחס overdraw גבוה יותר, שגורם לכרטיס לטחון הרבה מים, הוא עושה הרבה יותר עבודה עם פחות תוצאות. דרייבר עדכני יותר שמציג Z based culling יעיל יותר יכול לשפר ביצועים, ואפילו להוריד טמפ'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים