עבור לתוכן

מפנטיום שלוש לפנטיום ארבע

Featured Replies

פורסם

??? יש לי מחשב פנטיום ארבע 800 מגה הרץ לוח אם אינטל 815 רציתי לדעת אני מתכנן לעבור לפנטוים ארבע אבל אני רוצה שתגידו לי מה אני צריך להוציא מהמארז ומה אני יכול להשאיר במארז כדיי לעבור לפנטיום ארבע למשל רק את לוח האם והזיכרונות או עוד כול מיני דברים, ( אני רוצה להשאר עם המארז שיש לי והחלקים אבל רוצה להחליף רק את הדברים הנחוצים כדיי לעבור לפנטיום ארבע ולא להוציא את הכול ולקנות חדש רק את הדברים הנחוצים כדיי שהמחשב שלי יהיה פנטיום ארבע ) ,וכמה עולים החלקים הנחוצים לפנטיום ארבע ותנו שמות של חברות טובות אבל למשל לוח אם לא יותר מאשר 1200 שקל ללוח אם.

פורסם

בשביל מה אתה רוצה פנטיום 4?

או במילים אחרות

בשביל מה יהיה המחשב המחודש?

פורסם

מה המפרט של המחשב הישן?

פורסם
  • מחבר

פנטיום 3 800 מגה הרץ לוח אם של אינטל 815 320 sdram

פורסם

אתה יכול להשאיר כ. מסך, כ. קול, כ. רשת, משך, עכבר, מקלדת, שידה. לזה התכוונת???

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לכול הדברים שצריך להחליף כדיי שהמחשב יהיה מפנטיום שלוש לפנטיום ארבע בתוך המארז

פורסם

צריך להחליף לוח אם, מעבד, וזכרונות. לפעמים גם ספק. עכשיו לזה כן התכוונת? ;)

פורסם
  • מחבר

פחות או יותר

ואתה יכול לתת לי הערכה כמה כול זה עולה בשקלים אבל להחלקים ברמות מדהיות נורמאלי למשל פנטיום ארבע 1800 מגה הרץ וכו.

פורסם

פחות או יותר

ואתה יכול לתת לי הערכה כמה כול זה עולה בשקלים אבל להחלקים ברמות מדהיות נורמאלי למשל פנטיום ארבע 1800 מגה הרץ וכו.

לברר מחירים אתה יכול לבד.........

crossiar 256mb ddr3000

p4 1.6

epox 4g4a+

פורסם

ועכשיו לשאלה הבאה שלי

בשביל מה אתה משדרג?! בשביל משחקים? שכח מזה.. בלי להחליף כרטיס מסך שום דבר לא יילך

ואם רק למשחקים

אולי יספיק להחליף רק כרטיס מסך בנתיים.

פורסם

אל תשכח שאתה צריך להחליף גם מארז. המינימום ההכרחי הם לוח אם + מעבד + זיכרון + מארז (לעיתים הספק של פנטיום 3 מתאים, כמו במקרה שלי).

פורסם

אם אין לך את המחבר ל12V נוספים לפנטיום 4 אתה תצטרך להחליף ספק, וקניית ספק בימינו אינה משתלמת בכלל כי המחיר כ"כ קרוב למחיר של מארז חדש עם אותו ספק.

פורסם

מדוע אתה רוצה לשדרג?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים