עבור לתוכן

אוזניות בDUTYFREE

Featured Replies

פורסם

אבא נוסע לגרמניה והוא רוצה לקנות לי אוזניות בעקבות שריסקתי את הPX200 שלי (פשוט חלום).

אני יודע שסנהייזר מתגוררת בגרמניה, אבל אתם מודעים למצב היורו ואני לא יודע אם זה יהיה כדאי לקנות (בפרנקפורד) במקום.

אם יהיה עדיף לדעתכם אנא ציינו דגם ומחיר.

אני מחפש אוזניות סטייל PX200 שאני לא אלך עם קסדה (סדרת הHD),וצליל עמוק וטוב עם הריפוד הזה שחוסם רעשים במחוץ (שכחתי איך קוראים לו).

אפשרות שניה שהיא תלויה באם כדאי לקנות בגרמניה או בדיוטי היא סקאל.

הנה דף האוזניות:

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=124&Page=1

תודה רבה מראש

עריכה: מצד שני, כל מה שאני רוצה זה לשמוע טוב

אז מה עדיף?

SENNHEISER HD-570

או

SENNHEISER HD-497

או הPCX250?

פורסם

אחי שמע לפי מה שראיתי בסקאל (דיוטיפרי) כל האוזניות חארות (בוא נגיד ממש לא משהו...)

עכשיו אני יכול להגיד לך שהדגם הכי טוב של סנהייזר הוא: HD-25. הבעייה היא המחיר (אלא אם אתה לא מוגבל במחיר). עכשיו שתבין האוזניות הללו מיועדות יותר לדיג'יים ולאולפנים אז אני לא יודע אם אתה צריך כאלו(אלא אם מליין טחון חחח)

המחיר בארץ נע בין: 1450-1590 ש"ח... המחיר הכי זול שמצאתי היה ב- www.stardj.co.il

עכשיו יש גם את הגירסה המוחלשת שהיא: HD-25 SP...

המחיר: 829-999 ש"ח... לפי דעתי הכי זול זה בקילומבו(www.djshop.co.il)

תמונות:

HD-25 SP:

hd25SPbig.jpg

HD-25:

hd25big.jpg

אחי כמובן שיש דגמים הרבה יותר זולים לסנהייזר וכמובן שיש דגמים שמתאימים יותר לך אבל מכיוון שלא רשמת את התקציב אני לא יכול לדעת...

פורסם

בבקשה אל תטעה, ה-HD25 הן לא ההכי טובות של סנהייזר. ישנן אוזניות טובות יותר כמו ה-HD650, והאורפיוס. מה התקציב שלך, אולי נוכל להמליץ על משהו טוב יותר. ד"א, למה אתה נעול על SENN?

Anatoli.

פורסם

סליחה על ההטעיה אבל האוזניות HD-25 הם בין הכי מוכרות ובין הכי טובות של החברה...

רוב הדיג'יים שקונים אוזניות של סנהייזר קונים את הדגם הזה או המוחלש כך שאני חושב שיותר מזה לא צריך בייחוד שהבנאדם הוא לא DJ ולכן אני גם חושב שלא בטוח שהאוזניות הללו מתאימות לו.

פורסם

אלא אוזניות אטומות בניגוד לסידרה הפתוחה שמיועדת לאודיופילים.

ואפשר לחשוב שדיג'יי זה מדד לאיכות שמע, רובם לא מבינים מהחיים שלהם ורק מחפשים בידוד טוב, וזה בדיוק מה שהאוזניות האלה נותנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים