עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

6800 PCX ULTRA\GT המממ מה ההבדלים בין היצרנים?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני חדש.. פישפשתי פה בפורומים בעקבות המלצה של מישהו מKSP , סוף סוף אתר ופורומים רציניים

ויש לי כמה שאלות לגבי המחשב שאני מתכנן לקנות

הכי חשוב לי כרגע זה לדעת:

1 מה ההבדל בין החברות שמייצרות כרטיסי מסך? אני מתלבט בין החברות: XFX LEADTEK GAINWARD ומישהו אמר לי שיש לו של ג'יגה בייט.. אבל לא ראיתי באתר שלהם שקיים כזה כרטיס (PCX להזכירכם ולא AGP), מה אתם ממליצים? האם ההבדל היחיד הוא בקירור שלהם ורעש? מה עם אמינות ואחריות? אני ממש ממש מחפש המלצות וכל מי שדיברתי איתו שזה בעצם חנויות מחשבים אומר שהכרטיסים שלו טובים (בעצם... 6800 חייב להיות כרטיס טוב.. אפילו אם הוא מיוצר בקלקיליה לא?)

2 אולי אולי במקרה יש מישהו בארץ שמוכר וגם נותן אחריות של BFG??

3 אני גם לא יודע איזה ספק לקנות. בשביל מחשב AMD עם שני כרטיסי 6800 או אולטרה או GT מעבד FX 55 שלושה הארדיסקים סי די רום צורב כרטיס סקאזי לצורב כרטיס טלויזיה .. הממ וזהו אני חושב. הבנתי שלפחות 500? אולי יותר? מה הקשוקשים עם ה"שני ריילים של 12 וולט" שאני לא כ"כ מבין?,ואולי יש מארז סקסי שמגיע עם ספק טוב?

אח.. זה יעלה הרבה

בין העונים תוגרל שעת משחק במחשב שלי :P

תודה!

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום :hi::yelclap:

טוב, בקשר לשאלות:

1. ההבדל בין החברות הוא אך ורק בקירור ובבאנדל (המשחקים/כבלים ושאר ירקות שבאים בקופסא). זמן האחריות בדר"כ נקבע ע"י היבואן או החנות שמוכרת.

אבל בדר"כ יש חברות שהן איכותיות יותר כמו LEADTEK,GAINWARD, POV, ALBATRON, ASUS ועוד, ויש יצרניות שהן קצת בעיתיות כמו INNO3D, PALIT וכאלה. בכל מקרה, תבחר בכרטיס מסך שבא עם מינימום שנתיים אחריות, רצוי שלוש שנים, בכל זאת זה כרטיס יקר.

ולא משנה מי הייצרן, הוא בדר"כ מיוצר במזרח-הרחוק (סין, קוראיה וכו'...). ותיקח כרטיס עם קירור *אקטיבי* בלבד, בשום פנים ואופן לא פסיבי (לכן אל תיקח את הג'יגהבייט).

2. בארץ *אין* ייבוא של כרטיסי BFG... וחבל. אתה לא תוכל להשיג אותם באופן סדיר, אולי באפור דרך חבר או משהו, מה שלא מומלץ בגלל שלא תוכל למממש את האחריות.

3. אני חושב ש480W של חברה איכותית כמו ThermakTake, Antec Enermax בהחלט יספיק לך. שים לב שהספק חייב להיות מותג ולא גנרי, אז אם אתה רוצה לקחת משהו איכותי, קח בחשבון שזה יעלה לך לא מעט, בסביבות 600-700 ש"ח.

*מארז תיקח לפי הטעם שלך, לא משהו קריטי רק שים לב שזרימת האוויר בו תהיה חלקה.

פורסם

מה התקציב שלך לספק?

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs ראול תודה רבה על התשובה המפורטת ו.....

אתה חושב שידעו לענות לי בחנות אם הכרטיס בא עם קירור אקטיבי? ומה זה בעצם? שיש עליו מאוורר ולא רק גוף קירור?

מממ אז הבנתי שהחברות המוכרות יותר ממש אותו דבר מבחינה טכנית, רק מוזר לי שהפער בין חברה אחת לשניה יכול לעבור את ה1000 שקל!

ובקשר לספק. תודה לאקספלויט גם. עם מחשב כזה פרוע אני לא חושב שכדאי להגביל את הספק בתקציב (כמו כל חלק אחר בו), 480 באמת יספיק?

להתעלם מהדבר הזה ששמעתי על ריילים ? או אמפר? או מה? למה?

גם שכחתי לציין ברשימה העיקרית של מה שיהיה מותקן במחשב זה כרטיס קול 5.1 (רמקולים לא דורשים הרבה?)

ובכלל אולי למישהו כאן יש נסיון טוב או רע עם כרטיסים מסוג דומה של חברות שונות?

פורסם

אוי ראול, מתי תפסיק? Inno3d מצוינת ולא "בעייתית". ראיתי שדווקא המון משיגים מערכי SLI שלהם 2x6800GT.

לא להתעלם מריילים ומאפרים, בשום פנים ואופן. כיום, אם אתה אוברקלוקר, או אפילו סתם גיימר שמחפש מכונת משחקים - אתה תרצה לפחות 30A ברייל ה- 12v. ככה זה לפחות עם ה- 6800's שהם שתייני חשמל. בקשר ל- Dual Rails - יש חסרונות ויתרונות, כמובן - יהיו מקרים ששניים כאלו של 15 אמפ' יהיו עדיפים על אחד של 30 אמפ'. כמובן ששניים של 10 אמפ' יהיו נחותים לאחד של 30 אמפ'. PCP&C יוצאים עם ספק של 4 (!) ריילים, לא יודע אלו אמפ', אבל זה יקשה מאוד על הכיוונון הידני של המתחים לאוברקלוקרים רציניים.

פורסם
  • מחבר

שנייה אני רק אוציא את המילון סינית-עברית שלי כדי שאני אוכל להבין

לצערי אין לי הרבה ידע בספקים וחשמל אמפר או ריילים או כיוון ידני, אז.. הבנתי שאני צריך בערך להגיע ל500 וואט של חברה טובה

איך נקבע האמפר ואיך אני אמור לבחור אותו? וגם. מה זה בכלל ריילים :)?

אני אקפוץ לאתר של ANTEC כדי לנסות להבין יותר

תודה רבה על התשובות

פורסם

:xyxthumbs ראול תודה רבה על התשובה המפורטת ו.....

אתה חושב שידעו לענות לי בחנות אם הכרטיס בא עם קירור אקטיבי? ומה זה בעצם? שיש עליו מאוורר ולא רק גוף קירור? בדיוק, קירור אקטיבי זה היטסינק (גוף קירור)+מאורר. החנות תדע להגיד לך אם הוא אקטיבי או פסיבי, וחוצמזה אתה תמיד יכול לראות תמונות של הכרטיס באינטרנט.

מממ אז הבנתי שהחברות המוכרות יותר ממש אותו דבר מבחינה טכנית, רק מוזר לי שהפער בין חברה אחת לשניה יכול לעבור את ה1000 שקל! הפער יכול להיות כזה גדול בגלל שיש יצרניות שאתה משלם הרבה על המותג (כמו ASUS וGAINWARD) וגם אתה מקבל גוף קירור משופר (במיוחד בGAINWARD).

ובקשר לספק. תודה לאקספלויט גם. עם מחשב כזה פרוע אני לא חושב שכדאי להגביל את הספק בתקציב (כמו כל חלק אחר בו), 480 באמת יספיק?

להתעלם מהדבר הזה ששמעתי על ריילים ? או אמפר? או מה? למה?

גם שכחתי לציין ברשימה העיקרית של מה שיהיה מותקן במחשב זה כרטיס קול 5.1 (רמקולים לא דורשים הרבה?) לא, הכרטיס קול לא נחשב לזולל חשמל רציני.

ובכלל אולי למישהו כאן יש נסיון טוב או רע עם כרטיסים מסוג דומה של חברות שונות? לי כרגע יש GAINWARD ואני מרוצה ממנו עד השמיים, והיה לי גם ASUS פעם אני חושב וגם היה סבבה, רק שהם יקרים מדי בלי תמורה ממש הוגנת. היה לי פעם כרטיס *זמני* של PALIT והוא היה מחריד, לא להתקרב!! בכל מקרה קנה כרטיס מאחת החברות המומלצות שהבאתי לך בהודעה הראשונה

**ובקשר לספקי כוח, יש דיון בפורום שיכול לענות לך על כל השאלות בבקשה.

פורסם
  • מחבר

אחלה..  פאליט לא ממש חשבתי לקנות וגם לא נתקלתי בהם, נראה השבוע מה אני אמצא.. יש אזוס אבל הם יקרים, גיינווארד באמת נשמעו עוד מההתחלה טובים רק שלא מצאתי.

תודה על העזרה

--------------------------

בקשר לג'יגה בייט, ל6800U שלהם יש קירור אקטיבי.. נראה לי שאני אזמין היום ;D רק קצת לבדוק

כבר כמעט הזמנתי את הלידטק אבל אז אמרו לי שיש רק אחד במלאי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.