עבור לתוכן

עבודה עם שני מסכים

Featured Replies

פורסם

התמזל מזלי ונפל לידי מסך נוסף ל8 ימים (ממש נס חג החנוכה).

המסך החדש הוא LCD אז הוא מחובר לDCI והישן מחובר לVGA. הכרטיס מסך הוא רדאון 9800 פרו.

עשיתי את זה בשביל שלושה דברים:

1. לראות סרטים בפורמט רחב על שני המסכים, וככה להוריד את הפסים השחורים.

2. משחקים, שמעתי שיש כמה משחקים שתומכים בשני מסכים, כמו Flight Simulator. חשבתי לבדוק כמה מהם.

3. זה נראה ממש מגניב.

הבעייה שלי עם 1 זה שזה פשוט לא עובד. אם אני מנסה להגדיל את החלון של הסרט על שני המסכים, וחצי נמצא בכל מסך, אז במסך הראש הראשי (Primary monitor) רואים את הסרט ובמסך השני רואים רק שחור. מישהו יודע איך לפתור את זה? צריך תוכנה מיוחד בשביל לראות ככה את הסרטים? בינתיים ניסיתי עם מדיה פלייר, BSPlayer וVideoLAN ובכולן הייתה את הבעייה. ישנה משהו אם אני אחבר את הLCD דרך VGA? (יש לי מתאם).

2. איזה עוד משחקים תומכים בשני מסכים?

3. בוצע.  :ylsuper:

עוד מעט אני אשים תמונה.

פורסם

what do you actually gain by removing the bars ? .. you get a big bar in the middle -> the space between both monitors ???

(i don't get it)

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל אם מתגברים על הפס הזה מקבלים מסך ענק - 33" ברזולוציה של 2560 על 1024...

לצערי, אני מתחיל לקבל את ההרגשה שזה בלתי אפשרי.

פורסם
  • מחבר

הנה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

כרגע המסכים עובדים במצב clone

אתה צריך להיכנס לדרייברים של הכרטיס מסך ולשנות את המצב

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק clone, קשה לראות מרחוק, אבל זה מצב Theater. הוא מראה וידיו על המסך השמאלי במסך מלא ברגע שיש קובץ וידיו שרץ ברקע (אפילו אם הוא ממוזער). זה לא הצליח להראות וידאו כשפרסתי את ה desktop על שני המסכים. אני חושב שלכרטיסים של Nvidia יש מצב שחסר לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים