עבור לתוכן

הפיכת דלת המארז לדלת מסתובבת (על צירים) - עזרה

Featured Replies

פורסם

היי

לאחרונה קניתי שני מאווררים 120mm של Thermaltake, הם הגיעו היום.

הרעיון זה לשים אותם על הדלת של המארז, כבר דאגתי שיעשו לי חורים במארז (כלומר כבר יש שני חורים מוכנים במארז למאוורים - את המיקומים אתם עזרתם לי לבחור לפני איזה שבוע-שבועיים)

עכשיו בהתחלה חשבתי לי שאני פשוט יאלץ לפרק את הדלת כל פעם בזהירות ולנתק את הכבל חשמל, אבל שראיתי את הודעת החדשות האחרונה (שבירת שיא הHTT) ראיתי שיש לו דלת על צירים וחשבתי לעצמי שאני גם יכול לעשות זאת.

עכשיו אני ראיתי שתי אפשרויות:

1) אפשרות יותר נוחה אבל יותר קשה לעשייה, הציר יהיה בצד האחורי של המארז.

2) אפשרות פחות נוחה אבל יחסית פשוטה - הציר יהיה בצד הקידמי של המארז.

דלת המארז סטנדרטית - שני ברגים גדולים (כאלה שאפשר לפתוח עם היד) מאחורה מחזיקים את הדלת ועל הדלת עצמה יש זיזים כאלו שמתחברים למארז.

למי שלא הבין את ההסבר אז זה פשוט חיבור סטנדרטי.

בכל מקרה חשבתי על שני דברים - בכל מקרה אני צריך להוריד את כל התופסנים (הזיזים) ולחבר את הצירים.

במקרה של:

1) בסוף הדלת יש 90 מעלות ועוד חצי סנטימטר - אני צריך להוריד אותו

ובעיה יותר גדולה ב1 זה שאין לי דרך לסגור את הדלת עם ברגים מקדימה.

2) אני ישים את הצירים איכשהו מקדימה (קצת קשה לחיבור אבל אני חושב שאני יסתדר) ואני ישתמש בברגים הקיימים בשביל לסגור את הדלת.

אני כמובן מעדיף את את האפשרות הראשונה - השאלה שלי זה איך אני יכול ליצור תופסן בחלק הקידמי של המארז על מנת שהדלת תישאר סגורה.

פורסם

מגנט

פורסם
  • מחבר

מגנט

חשבתי על זה

וגם יש לי זוג (תאמת 4) מגנטים מושלמים לזה.

אבל זה לא יצור בעיה?

שדה מגנטי - רכיבים אלקטרונים במחשב...

פורסם

עם יש לך עצבים ואתה קצת מבין בזה

הייתי מציע לפרק את תכלותו של מארז ולרתחך את הצירים לדלת ולמארז  ואז זה יצא הכי מושלם שזה יכול לצאת

הא ובקשר לתופסן של הדלת אתה יכול למצוא משהו בסגנון של כמו מעצור דלת ( מה ששמים על הרצפה כדי לתפוס תדלת ) רק קטן יותר..

בהצלחה  :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עם יש לך עצבים ואתה קצת מבין בזה

הייתי מציע לפרק את תכלותו של מארז ולרתחך את הצירים לדלת ולמארז  ואז זה יצא הכי מושלם שזה יכול לצאת

בהצלחה  :xyxthumbs:

רעיון חביב, וזה באמת יצא מושלם ככה, אבל לרתך אני לא יודע :)

ועדיין נשארת השאלה (איך אני תופס את הדלת).

פורסם

ערכתי את התגובה שלי.. ^^^^

בקשר לריתוך תשאל את אבא שלך או שפשוט תלך לאיש מקצוע שיעשה את זה בשנייה..

פורסם
  • מחבר

ערכתי את התגובה שלי.. ^^^^

בקשר לריתוך תשאל את אבא שלך או שפשוט תלך לאיש מקצוע שיעשה את זה בשנייה..

כמה זה אמור לעלות אצל איש מקצוע?

הממ, מאיפה אני מוצא מעצור של דלת (רק קטן)?

פורסם

1. אני לא ממש יכול להגיד לך, אבל אני לא הייתי משלם יותר מ40 גג 50 שקל

2. בקשר לאיפה אפשר למצוא את המעצור לדלת או משהו בסגנון תכנס לחנויות של כלי בנייין וחנויות כמו ACE וכו.. ותעבור שמה ותנסה למצוא משהו שיעשה בשבילך את העבודה אני בטוח שתמצא.

פורסם
  • מחבר

1. אני לא ממש יכול להגיד לך, אבל אני לא הייתי משלם יותר מ40 גג 50 שקל

2. בקשר לאיפה אפשר למצוא את המעצור לדלת או משהו בסגנון תכנס לחנויות של כלי בנייין וחנויות כמו ACE וכו.. ותעבור שמה ותנסה למצוא משהו שיעשה בשבילך את העבודה אני בטוח שתמצא.

סבבה ממש תודה על העזרה

בינתיים אני יתקין את זה ככה, אם אני יתעצבן על הסידור אני כבר יראה איך אני מסדר לי דלת :)

בכל מקרה זה יאלץ להידחות עד ה14 לפבואר - בחינת פסיכומטרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים