עבור לתוכן

הזמנתי מחשב סוף סוף - ב-7440 ש"ח ללא מסך, חוות דעת בבקשה.

Featured Replies

פורסם

סטינקו צודק אחי. תאמין גם לי,היה לי ניסיון רע עם 2 ספקי ג'נרי שהלכו לי קפוט בהפרש של חודש וחצי בערך אחד אחרי השני,הם לא מספקים את הכוח הנדרש פשוט, חבל להשקיע אפילו שקל אחד עליהם!!!

מזהירים אותך פה ואתה מסרב להקשיב וחבל! :s07: :s07: :s07:

ספק הכח הוא אחד הרכיבים המרכזיים ביותר במחשב,כי אם הוא הולך "לישון",אז כל המחשב ילך "לישון" ביחד איתו,וכל ההשקעה שלך במחשב יכולה לרדת לביוב, ולא נראה לי שאתה רוצה שזה יקרה.

קנה ספקים איכותיים מהחברות האלה בלבד, ורק מעל 400W! :

ANTEC/ENERMAX/HEC/TT

פורסם
  • מחבר

מה זה ג'נרי?

כל הענייון הזה נראה לי מוזר כי האיש מכירות הוא איש טוב ושאלתי אותו ואמר שהספק בסדר גמור 500W ואין צורך למשהו אחר, לא נראה לי שהוא סתם יגיד את זה

פורסם

ג'נרי זה משו לא ממותג (GENERIC) סוג ב' ג'

זה מה שאני ידוע...

אני אשמח אם מישו יתקן אותי ויוסיף עוד פרטים ל"ידע הנרחב" שלי על ג'נריות :smile1:

פורסם
  • מחבר

התקשרתי שוב לאיש מכירות ואמר שזה בהחלט ספק מספיק טוב והזכיר כי יש עליו אחריות של שנה... בטוח שזה לא מספיק טוב?

כמו כן ספק אחר עולה בין 400-600 שקל

פורסם

הספק יספיק , זה לא אומר שהספק טוב , בקיצור , אני במקומך ממש ממש ממש לא הייתי מסכן כזאתי מערכת עם ספק ג'נרי(לא חשוב גם אם היה 700W) , תקנה ספק איכותי של TT או ANTEC או מישהו לפחות 400W , ותהנה.

פורסם

אני השבוע מזמין גם מחשב,ואני הולך על

Thermal take - Silent Pure power 420W (W0008) - Active PFC

שעולה 380 ש"ח.תלוי בחנות אבל גג 400.

זה מחיר סביר(כי ANTEC עולים יותר,500+) לספק מעולה.

נכון חברים?

פורסם
  • מחבר

אין מה לסכן, יש אחריות על הכל

פורסם

אין מה לסכן, יש אחריות על הכל

לא יודע איזה ספק זה, אבל אם זה גנרי, אחריות זה כלום...

כי השהוא יקבל מכת חשמל (בחורף, או סתם כשהוא יהיה לקראת הסוף, דבר שקורא הרבה יותר מהר בג'נרים), הוא יקח איתו חלקים מתוך המחשב (מנסיון), ואז כההרדיסק שלך ישרף בגלל הספק, וכל המידע ילך, אחריות לא תעזור לכאב ראש של התקנה הכל מחדש ו/או שחזור המידע... (וגם יש סיכוי שזה יקרא אחרי שחלקים מסוימים לא תהיה אחריות, שוב, מנסיון).

פורסם

מפרט חמוד מאוד !

אני במקומך הייתי לוקח 3000+ ,הייתי עושה OC ל 3200 וקונה ספק כח טוב !

פורסם
  • מחבר

אוקיי נגיד שאני לוקח את העצה = איזה ספק אתם ממצילים והאם יש אחד שבא עם מארז שטוב ?

בקיצור אם אפשר לינקיה מפנדה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים