פורסם 2005 בפברואר 320 שנים יש לי את 6600gt מה הטמפ הרגילה(לא על מאמץ) צריכה להיות? מה הטמפ על מאמץ צריכה להיות?ומזה נחשב מאמץ?להריץ משחק או משהו כזה?ואם זה משנה אז החברה של הכרטיס מסך שלי היא xfx ודבר אחרוןצריך תוכנה +לינק שתראה לי תטמפ של הכרטיס מסך(ואם אפשר ממש להגיד לי לאן ללכת כאלו איפה זה אמור להיות שם)תודה מראש ותענו על כל השאלות(אם יודעם כמובן)- לא לשכוח
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מחבר אני לא מוצא שם !! מצאתי רק משהו אחד שקשור לטמפ והיא בתמונה) מה התמונה אומרת?תטמפ של הכרטיס ?או של הליבה? ומה ההבדל ?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים יש לי כרטיס של Leadtek ואצלי בזמן מנוחה טמפ' ליבה על 40 מעלות.בזמן מאמץ אין לי מושג כי אני לא יודע למדוד, איך מודדים טמפ' בזמן מאמץ? אני צריך תוכנה שתרשום את נתוני הטמפ' בזמן שאני משחק?
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר מה שרשום בתמונה זה הטמפ של הכרטיס מסך שלי??והיה עוד אחד ששאל איך בודקים תטמפ על מאמץ?ומה נחשב מאמץ?
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים תפסיק להקפיץ את הדיון עם " ", אסור לפי החוקים להקפיץ דיונים! בקשר למאמץ תריץ מבחן לכרטיס מסך כמו 3DMARK 2005 ובסוף המבחן תבדוק מה הטמפרטורה.
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים אתם בטוחים שהתמונה מראה תטמפ שלי?כי כבר המחשב דולק די הרבה זמן והטמפ לא משתנה!\
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים למה שהיא תשתנה?יש על הכרטיס קירור ! המטרה שלו היא לשמור על הטמפ' שלא תעלה ותעלה ותעלה עד שיסרף לך הכרטיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.