עבור לתוכן

יש לי בעיה לא מובנת עם הכרטיס קול!!

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס קול מובנה של712 sis בלוח של אסוס לפתע פעם אחת הוא הפסיק להוציא קול למרות שהווינדוס מפעיל אותו רגיל והוא מנגן רגיל אבל הוא לא מוציא קול בכלל זה דבר מוזר נסיתי כל מיני רמקולים וזה היה אותו דבר מחקתי ת'דרייבר ושמתי אותו בחזרה אפילו אחרי פורמט זה עדיין לא הוציא קול :nixweiss:

שמתי כרטיס קול חדש על הלוח והמחשב בכלל לא קורה אותו כך שאני לא יכול לשים את הדרייבר ואת הכרטיס קול הישן שהוא מובנה ניתקתי אותו אבל זה לא מצליח לקלוט את החדש ויש לי לוח אם asus אז מה עושים??..

פורסם

אם בדקת את הווליום וניסית כמה רמקולים אז באמת נשמע שאין מה לעשות חוץ מלהחליף.

פורסם
  • מחבר

אבל שמתי כרטיס קול והוא לא קרא אותו

פורסם

מה זאת אומרת לא קרא אותו? מי קרא אותו?

התקנת את הכרטיס כמו שצריך? התקנת דרייברים עדכניים? בדקת ווליום? אם כן, אז תחליף

פורסם
  • מחבר

שמתי כרטיס אחר וביטלתי את המובנה והמחשב בכלל לא קרא אותו הבנת?!! :kopfpatsch:

פורסם

שים את הכרטיס קול ותבדוק ב DEVICE MANAGER אם יש לך UNIDENTIFIED DEVICE, או שתריץ ADD NEW HARDWARE ותראה אם הוא מזהה אותו, אם לא, אז או שהכרטיס דפוק או הלוח...

פורסם
  • מחבר

זה יכול להיות מהלוח באמת :kopfpatsch:? כי פשוט הוינדוס קורה את הכרטיס המובנה

פורסם

תקשיב, אתה כנראה מפספס פה כמה צעדים בסיסיים.

זה שביטל את המובנה הבנתי, סבבה. אבל אחרי שאתה מכניס כרטיס חדש אתה צריך להתקין לו את הדרייברים. מה זה לא קרא אותו? מה הכוונה בזה? הווינדוס לא זיהה אותו? הוא לא הקפיץ לך חלון חומרה חדשה שנתגלתה? תהיה מפורט כי ממש לא ברור מה אתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

הוא לא הקפיץ לך חלון חומרה חדשה שנתגלתה וגם לא במנהל התקנים אפילו כאשר עשיתי scan for hardware changes...

אבל מה שלא נכנס לי לראש זה למה הוינדוס מפעיל את המובנה כאילו אין בעיה בכלל אבל הוא לא מוציא קול תודה לעוזרים:)

פורסם

הוא לא הקפיץ לך חלון חומרה חדשה שנתגלתה וגם לא במנהל התקנים אפילו כאשר עשיתי scan for hardware changes...

אבל מה שלא נכנס לי לראש זה למה הוינדוס מפעיל את המובנה כאילו אין בעיה בכלל אבל הוא לא מוציא קול תודה לעוזרים:)

תבדוק בMIXER שכלום לא על MUTE.. תנסה להסיר את הדריברים שלו ולהתקין מחדש... תנסה להתקין גם את ה DIRECTX ההכי חדש...

כמו כן, נראה כי הכרטיס השני לא טוב, ניסית אותו על מחשב אחר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים