עבור לתוכן

כמה שאלות.

Featured Replies

פורסם

החלטתי לנסות לבנות מארז קטן..מחשב למשחקים לילדה קטנה..

לבצוע עם ספרי יהיה טוב? אני מתכוון לצבוע את כולו בוורוד ולהדביק עליו כל מיני מדבקות של דמויות מצוירות

עכשיו הספק עושה לי בעיה בגלל שהוא גדול מדי, החלטתי לפרק אותו והכניס אותו למארז ללא הקופסא שלו, הוא משתלב די טוב בלי הקופסא, השאלה שלי האם זה בסדר? (מחשב שלא יעבור שידרוגים, או פתיחה שלו, אולי פעם ב100 שנה)

והאם המאוורר שהיה בתוך הקופסא נחוץ גם עכשיו כשהספק בתוך המארז ללא קופסא? האוויר יספיק לו כדי לקרר עצמו?

וד"א גם עשיתי חלון למארז ובתוך המארז מתכוון לדחוף איזה 4-5 לדים, זה יספיק? ורמקול נחמד קטן, ומספק שיכבה וידליק את הלדים.

פורסם

4-5 לדים יעשו נקודות אור נחמדות במארז, לא ממש יאירו את החומרה

צביעה עם ספריי זה טוב, צבע אחר כך עוד שכבה של לקה, שהגימור יצא יפה ולא ישאיר סימני אצבעות

ספק כוח פתוח בתוך המארז? אם יש זרימת אוויר מעולה אז כן, הספק כוח חם מידי, ושהמחשב עובד שעות אני מאמין שהספק כוח יגרום להתחממות מוגזמת של חלל המארז.

פורסם
  • מחבר

אממ זה מעבד אינטל..פנטיום 3 1000 מגה הרץ..אני לא חושב שהוא מפחד מחום..

בכל מקרה החלטתי להצמיד על שני גופי הקרור מאוורר של מעבד ישן.

לקה?? מה זה? זה שקוף? זה בשביל שיבריק או מה? וכמה זה בערך עולה?

הספרי עלה לי 13 ש"ח ספרי ורוד, כרגע צבעתי איתו את הדפנה עם החלון, אני חושב שאתן אחרי זה צביעה נוספת.

כמה לדים צריך בשביל שיצא אור מהמארז בצורה מכובדת?

התכוונתי לרכוש מאריה"ב את הלדים "בעוצמה גבוהה" http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=led

זה באמת חזק יותר מלד רגיל או שאם אקנה בחנות הקרובה לביתי לדים זה יתן אותם תוצאות?

ועוד שאלה שעניינה אותי, הלדים שמדובר בהם להארת המארז, זה אותם הלדים שיש במארז כמו של ההארדיסק וזה? למה הם מחוברים ישירות ל12 וולט ללא נגד?

הרי פה באיזה מדריך כתוב שאסור לחבר אותם ללא נגדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים