פורסם 2005 בפברואר 320 שנים כרגע קיבלתי את משלוח הSkittles שלי מארה"ב, Ebay Rulez וSkittles OWNZ מי שלא טעם לא יבין את השגעון, זאת הסיבה שהאמריקאים שוקלים טונה וחצי, זאת הסיבה למה האנושות צריכה להמשיך להתקיים!!! פשוט טעם גן עדן הגיעו תוך 3 ימים, זה מה שאני קורא לה לוגיסטיקה מתקדמת לא הצואה של צה"ל שמכתב ממשרד בקריה צריך לעבור דרך בנקוק כדי להגיע למשרד השכן לו
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים חחח הזמין ממתקים מחו"ל. קורע. מעניין איך זה לא היתקלקל. טוב, קיצר, אני צריך ללכת. אני באמצע הכנת חביתה והגז לא נדלק, יאללה,אני טס לארצות הברית להביא גפרורים מהשכנה. ביי
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים השקיות של הממתקים באמת כ"כ גדולות? לפי מה שאני מכיר את המעטפות האלה הם בגודל של 30 על 20 בערך, ולפי התמונה השקית בול בגדול של המעטפה.
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מחבר אני חולה על הסוכריות האלו,פשוט ביזיון שלא מיבאים אותם. השקיות של הממתקים באמת כ"כ גדולות? לפי מה שאני מכיר את המעטפות האלה הם בגודל של 30 על 20 בערך, ולפי התמונה השקית בול בגדול של המעטפה. תראה כמה רשום על השקית 1.4 קילו כמעט, וזה סוכריות בקוטר של 5 מ"מ, ושוקלות פחות מגרם, אז כן יש שמה הרבה כאלה. אם כבר לעשות משלוח לפחות שיהיה של mnm. אבל אתה לא מעריך אוכל טוב כנראה. M&M יש בארץ ואין בזה שום דבר מיוחד Skittles - Taste the rainbow... פשוט טעים
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים זה נכון שכל האמריקאים חולים על זה , אבל ת'אמת זה כ"כ הגעיל אותי שלא הבנתי מה כל ה-HYPE . יש לזה טעם של גומי גם מקולקל , לקחו סוכריית M&M והפכו אותה לקשה ועוד הוציאו את השוקולד !!! BAHHHHHHHH
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים הstiklles פרות יותר טעים זה בא בשקית ירוקה אם אני לא טועה. הסטוק שלי נגמר לפני איזה חודש
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים אני טעמתי את זה פעם וזה כל כך טעיםםםםם בתאבון שיהיה לך!אני חושב שאני היחידי שמבין למה הזמנת את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.