פורסם 2005 בפברואר 220 שנים צילמתי הרבה תמונות, אבל רובם יצאו על הפנים (אני צלם חובבן אחרי הכל)... אני רוצה שתגידו את האמת מה דעתכם על התמונות שבחרתי.. שתי התמונות האלה קרעו אותי מצחוק!!
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מה אתה רוצה.. תמונות מעולות... צבעים בסדר גמור וחדות מעולה...איזה מצלמה ?
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מה אתם חושבים על מה שאני צילמתי?(אתמול בדרך חזרה מחיפה באמצע נסיעה) :[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים תמונות 1 ו- 2 הכי טובות. החדות די טובה, אבל הן קצת כהות ואין מספיק עושר בצבעים. הקומפוזיצייה ב-1 טובה במיוחד.
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מחבר אני רואה שירדה קצת האיכות מכיוון ששמרתי את התמונה בצייר כדי להוריד מהגודל של התמונה, אז לפעם הבאה מישהו יכול להמליץ על תוכנה נורמלית? איזה מצלמה ? Canon Powershot A95 מה אתם חושבים על מה שאני צילמתי? לא שזה מפריע לי, אבל אתה יודע, אתה יכול לפתוח נושא חדש.. תמונות 1 ו- 2 הכי טובות. החדות די טובה, אבל הן קצת כהות ואין מספיק עושר בצבעים. הקומפוזיצייה ב-1 טובה במיוחד. תמונות 3 4 ו5 צילמתי יותר כי זה הצחיק אותי.. ותודה על הערות, אני יקח אותם לתשומת לבי לפעם הבאה שאני יצלם.. תודה
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים אני רואה שירדה קצת האיכות מכיוון ששמרתי את התמונה בצייר כדי להוריד מהגודל של התמונה, אז לפעם הבאה מישהו יכול להמליץ על תוכנה נורמלית?אני ממליץ בחום על ה Image Resizer של מיקרוסופט, תוסף קטן שמתלבש על התפריטים של הוינדוס.לחץ להורדה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.