פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים פשששש איזה מארז פ33תי יש לך!! במיוחד כשרואים הרבה יותר טיוב אותו!!! KEEP UP DE GOOD WORK
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים מחבר פשששש איזה מארז פ33תי יש לך!! במיוחד כשרואים הרבה יותר טיוב אותו!!! KEEP UP DE GOOD WORK תודה על המחמאות . יהיה עוד תמונות בהמשך .
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים פשש.. עבודה יפה לדעתי תוסיף קצת יותר תאורה.. כחולה כמובן לא חייב קתודה.. אפשר להסתפק בעוד איזה 3-4 לדים.
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים מחבר פשש.. עבודה יפה לדעתי תוסיף קצת יותר תאורה.. כחולה כמובן לא חייב קתודה.. אפשר להסתפק בעוד איזה 3-4 לדים.יותר מידי תאורה זה הורס . כרגע יש לי 2 לדים שמאירים אחד מקדימה היכן שהרשת ואחד בפנים . ועוד יש את התאורה של החלק של הטמפ' וכו.. בחזית
פורסם 2005 במרץ 120 שנים מחבר אתה מתכוון לרשת ? זה רשת של בניה בעובי של 2 מ"מ וחתכתי אותה לפי המידה שלי
פורסם 2005 במרץ 120 שנים עכשיו אני בדיון הנכון איפה אתה גר? מאיזה חומר הרשת?אתה חושב שהיא מסוגלת להתקרר מהר? חשבת אולי לשים פרספקס דק מאחורי הרשת בשביל למנוע "בריחה" של האוויר מהמארז? כמה עלה לך הרשת?
פורסם 2005 במרץ 220 שנים מחבר עכשיו אני בדיון הנכון Winkאיפה אתה גר?מאיזה חומר הרשת?אתה חושב שהיא מסוגלת להתקרר מהר?חשבת אולי לשים פרספקס דק מאחורי הרשת בשביל למנוע "בריחה" של האוויר מהמארז?כמה עלה לך הרשת?אני מהדרום . את הרשת נסעתי עד אשדוד על מנת לקנות אותה . הרשת מסוג של ברזל . יש פרספקט מאחורה . הרשת עלתה 80 שקל למטר על מטר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.