עבור לתוכן

המודינג של המארז שלי

Featured Replies

• תגובות 64
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי כזה מארז

תחפש

ptoject DIY

אולי תקבל כמה רעיונות .

פורסם

אני מצפה בקוצר רוח לתמונות שזה יהיה גמור :o

פורסם

אל תעלב, אבל הייתי מתפלא אם המחשב שלך היה עובד אחרי מה שעשית לו..

לקדוח במארז זה טוב ויפה, אבל לא כשכל הרכיבים בפנים  :bash: . אני לא יודע אם זה ברור לך או לא, אבל כשאתה קודח המון שבבי מתכת קטנים וגדולים מתפזרים לכל עבר, ורבים נצמדים לרכיבים של הלוח אם, כרטיסים, זכרונות וכו' וגורמים לקצרים!

אני ממליץ לפרק את כל המחשב כולל לוח אם מעבד זיכרונות הראדיסקים וכו' ולנקות עם לחץ אוויר ומברשת את כל הרכיבים בעדינות.

אח"כ תחזיר חזרה ותתפלל שלא נגרם לך נזק לרכיבים חשובים כמו הארד דיסק...

בהצלחה.

עריכה - שכחתי להדגיש שרצוי מאוד לנקות גם את הספק, ואם תמה האחריות עליו, אז גם לפתוח אותו ולנקות מבפנים... הוא יכול להיות מאוד הרסני למחשב שלך אם יש לו קצרים שם בפנים...

פורסם
  • מחבר

אתה צודק מאוד . זה היה חוסר נסיון שלי ובגלל זה אני משלם על זה .

אני מקווה מאוד שלא נגרם יותר נזק חוץ מהלוח .

פורסם

אל תעלב, אבל הייתי מתפלא אם המחשב שלך היה עובד אחרי מה שעשית לו..

לקדוח במארז זה טוב ויפה, אבל לא כשכל הרכיבים בפנים  :bash: . אני לא יודע אם זה ברור לך או לא, אבל כשאתה קודח המון שבבי מתכת קטנים וגדולים מתפזרים לכל עבר, ורבים נצמדים לרכיבים של הלוח אם,

lol :lol:

פורסם

אתה צודק מאוד . זה היה חוסר נסיון שלי ובגלל זה אני משלם על זה .

אני מקווה מאוד שלא נגרם יותר נזק חוץ מהלוח .

אני ממליץ לך לעשות את מה שהצעתי בנוגע לניקיון, לפני שאתה מחליף לוח, אולי הוא יעבוד לאחר מכן... וחוץ מזה, גם אם אתה מחליף את הלוח אם, עדיין אתה צריך לנקות את שאר הרכיבים ואל תשכח גם את הספק..

פורסם

יפה מאוד,ידעתי שלמארז הזה יש פונטציאל ענקי למודינג...(גם לי יש כזה:P).

ופעם הבאה שאתה קודם במארז,תוציא את כל תכולת המארז...

פורסם

יפה מאוד! גם לי יש כזה מארז רק שהפאנל הקידמי הוא לבן, חח אני רואה למלא אנשים בפורום יש את המארז הזה...

פורסם
  • מחבר

היום פירקתי איזה רמקול שהיה לי בעבודה אני יקח לו את הרשת ויחבר אותה מהחזית. אני רק מחפש דרך איך לחבר אותה . רעיונות ? ראיתי שיש כאן איזה בחור שעשה את זה . אנא פרט יותר

פורסם

יש לי גם מארז כזה, יש לו המון פוטנציאל! (מי שרוצה לקנות הוא מופיע ב- trade zone)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

יש לך לוח כמו שלי אם אני לא טועה:

GA7VAXP?

לגבי הרמקול אתה צריך בשבילו "מגברון" שהוא יפעל כי סתם עם חשמל הוא לא יפעל לך..גם אני רוצה לחבר רמקול..בקרוב אראה תוצאות של המודינג הראשון שלי.

פורסם

יש לך לוח כמו שלי אם אני לא טועה:

GA7VAXP?

לגבי הרמקול אתה צריך בשבילו "מגברון" שהוא יפעל כי סתם עם חשמל הוא לא יפעל לך..גם אני רוצה לחבר רמקול..בקרוב אראה תוצאות של המודינג הראשון שלי.

יצא יפה, אגב, יש לך לוח כמו שהייה לי גם , ו שמע לפני שאתה קודח, על תשכח ,להוציא את כל הרכיבים, כדיי שלא תעשה באמת ,חור בלוח.
פורסם

אל דאגב אני לא עושה את המודינג למחשב שלי..

ובכל זאת במחשב השני הוא מפורק לגמרי הוצתי לו את כל החלקים, עשיתי למארז "הקטנה" ועשיתי גם חלון..

פורסם
  • מחבר

GA7VAXP זה הלוח שהיה לי . הוא נשלח לתיקון או שיחליפו לי אחר יש לי אחריות . היום קניתי גם דרמייל משהו מדהים הכלי הזה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים