עבור לתוכן

Albatron GT מתחמם

Featured Replies

פורסם

בצורה מאוד מקרית , הכרטיס שלי ALBATRON 6800GT התחיל לעלות בטמפרטורות במשחקים כבדים ולהראות ארטיפקטים , כנראה בגלל בעיות החום שנוצרו .

בהתחלה הנחתי שזה בגלל אבק , אז ניקיתי את כל המארז והמעלות ירדו אבל ממש בקטנה .

כרגע במאמץ הם מגיעים ל-70 מעלות 1-+ ובמנוחה 47 . ככה שזה ממש לא נראה הגיוני . יש לי את הכרטיס כבר עוד מעט חצי שנה והוא אף פעם לא הגיע לטמפרטורה כזאת .

לפני זה במאמץ הוא לא עבר את ה-56 .

תחת ההגדרות בדקתי את ה"איתור תקלות" ושם מופיע : Silent Running : Stress test transition L2->L1 . מזהה אירוע : 106 .והזמנים מופיעים כאשר אני מפעיל משחק והטמפרטורה מגיע למקסימום .

איך אני פותר את זה אנשים ? אני ממש מפחד שכרטיס של 2500 שקל ילך לו .

פורסם

קודם כל תזהר, כי ב70 מעלות הכרטיס שלך יכול באמת ללכת לעולמו.

אם אתה בOC תבטל אותו מהר...

* הכי חשוב תבדוק שהמאוורר של הכרטיס מסך פועל!

אם כל זה לא עוזר, תן אותו לבדיקה בחנות שממנה קנית, ואל תשחק בו יותר מדי ואל תנסה לפתוח את הכרטיס או משהו כי האחריות יכולה להתבטל, לכן תן לחנות לשבור את הראש.

פורסם

בצורה מאוד מקרית , הכרטיס שלי ALBATRON 6800GT התחיל לעלות בטמפרטורות במשחקים כבדים ולהראות ארטיפקטים , כנראה בגלל בעיות החום שנוצרו .

בהתחלה הנחתי שזה בגלל אבק , אז ניקיתי את כל המארז והמעלות ירדו אבל ממש בקטנה .

כרגע במאמץ הם מגיעים ל-70 מעלות 1-+ ובמנוחה 47 . ככה שזה ממש לא נראה הגיוני . יש לי את הכרטיס כבר עוד מעט חצי שנה והוא אף פעם לא הגיע לטמפרטורה כזאת .

לפני זה במאמץ הוא לא עבר את ה-56 .

תחת ההגדרות בדקתי את ה"איתור תקלות" ושם מופיע : Silent Running : Stress test transition L2->L1 . מזהה אירוע : 106 .והזמנים מופיעים כאשר אני מפעיל משחק והטמפרטורה מגיע למקסימום .

איך אני פותר את זה אנשים ? אני ממש מפחד שכרטיס של 2500 שקל ילך לו .

המארז שלך צריך להיות מאוורר כמו שצריך או לפחות פתוח...

יש לי 6600GT של LEADTEK ושאלתי אותם מה המקסימום טמפ' שלו. הם ענו לי שזה 120 צלסיוס :o. תשאל אותם גם.

פורסם
  • מחבר

את הכרטיס לא קניתי פה , לפני חצי שנה עוד לא היה פה 6800GT משווק .

ווהכרטיס עבד מעולה עד עכשיו , הוא מקורר היטב כמו פעם , והמאוורר עובד .

מישהו יודע מה אומרת השגיאה הזאת ?

פורסם

לי יש את הכרטיס שלך..

שלי בד"כ על 70 מעלות במאמץ, ככה סתם על 45 +-

כנראה קשור לעובדה שאי ןלי מאורר אחד במארז חוץ מבספק, במעבד, ובכ.מסך P:

ש-ק-ט

:xyxthumbs:

אבל הכרטיס לא עושה לי שום בעיות, והכרטיס הזה ל-א הולך לעולמו ב70! ה66 אולי כן.. ה68 ממש לא. וה"shut down temp" שלו מכוון בדיפולט ל120, ככה שאני מניח שעד 100 לא יכול להגרם לו נזק

פורסם
ה66 אולי כן..
יש לי 6600GT של LEADTEK ושאלתי אותם מה המקסימום טמפ' שלו. הם ענו לי שזה 120 צלסיוס . תשאל אותם גם.
פורסם
  • מחבר

לא היה אכפת לי הטמפרטורה , רק שמופיעים ארטיפקטים על המסך שהוא במאמץ , ככה שזה מפריע , וגם אומר שהכרטיס בטמפרטורה גבוהה ממה שהוא רגיל / אמור לעבוד בה .

פורסם

תפתח הזהירות את הקירור ותמרח משחה טרמית חדשה (עדיף לא מבוססת כסף ) ואז תאלתר לכרטיס מאוורר שיוציא עליו אויר מהPCI ...

פורסם

תפתח הזהירות את הקירור ותמרח משחה טרמית חדשה (עדיף לא מבוססת כסף ) ואז תאלתר לכרטיס מאוורר שיוציא עליו אויר מהPCI ...

אוי ואבוי  :bash: לא, לא, לא. :nono: :nono: :nono:

יש לך אחריות, אל תתעסק איתו - תביא להם אותו ושיחליפו לך אותו. אם תתעסק איתו תוכל בקלות לאבד את האחריות ולזרוק 2500 ש"ח לפח.

עריכה: וגם אם לא קנית אותו פה, עדיין יש לאלבטרון משווקים בארץ (רוזטק) ואני מאמין שיוכלו לעזור לך. האחריות היא של אלבאטרון.

3 Year Warranty

Albatron?¦s 3 Year Limited Warranty for this product covers both labor costs and replacement parts during the 1st year. Only labor costs are covered during the 2nd and 3rd years (replacement parts will be charged during the 2nd and 3rd years).

עריכה 2:

אתה גם יכול לשלוח מייל ישיר לאלבאטרון ושינחו אותך מה לעשות:

http://www.albatron.com.tw/D_pro/d_index.htm

פורסם

הוא קנה בחו''ל ...

שסדר מאורר לPCI

אני לא חושב שהו יוכל לממש את האחריות אם הוא לא ילך לחו''ל ...

פורסם

האחריות היא אחריות יצרן!

שיבדוק עם רוזטק ובמקביל גם עם אלבאטרון מה לעשות לפני שהוא פותח ומתחיל להתעסק עם הכרטיס. 2500 ש"ח זה הרבה כסף.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אנשים ,

מנסיון עם משווקים של ABIT בישראל , כאשר נשרף לי הלוח , הם לא רצו לעזור לי בכלל (ודיברתי עם כל שלושת המשווקים ) כאשר הייתי עוד תחת אחריות היצרן . למרות שזה לא משקף המסקנה שלי היא שבארץ תיהיה לי בעיה רצינית עם אחריות בנילאומית ... אבל תמיד אפשר לנסות .

אני עכשיו שם לב שהמאוור עובד בצורה דיי חלשה , מסתובב גם מסתובב אבל אין הרבה זרימת אוויר על הכרטיס , וזה כנראה למה הטמפרטורה בעבודה רגילה היא סבירה ( כמו שתמיד היה לי ) ובעבודה מאומצת הוא כנראה מתקשה לקרר את ה-GPU .

אני הולך אוטוט לקנות את ה-NV-5 , כי אני אף פעם לא סמכתי על המאוור המחוצקן שהם שמים על ה-GT ובמיוחד כשאתה עושה לו OC .

אני מניח שמקבלים משחה טרמית עם המוצר אבל אולי עדיף לקנות משהו אחר ?

פורסם

שלום ל- MoAv,

כיבואן אלבאטרון טרם נתקלתי במקרה שבו מוצר נרכש בחו"ל ונדרשתי לעזרה. (אך תמיד יש פעם ראשונה, בתקווה שלא תתפתח למגיפה).

אבקשך לשלוח לנו את הכרטיס, זאת בטרם תערוך בו שינויים כלשהם, שכן כל היצרנים מסירים את ידם למראה שריטה על המוצר בטיעון של נזק פיזי, וחבל לקחת את הצ'אנס, כל שכן כשמדובר בכרטיס יקר.

אנא צור קשר במייל לתיאום sales@rostec.co.il

בברכה

צביקה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה צביקה !

אני אצור קשר בהקדם האפשרי .

פורסם

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

כל הכבוד - זה נקרא שרות, ושכל היבואנים ילמדו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים