פורסם 2002 ביוני 2723 שנים תראה מה עוללת אורי, עכשיו ניאלץ להחזיק את אסף עם שרשראות ברזל כדי שלא יתנפל לך על המנגל. :boid: arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים .. רק שאני אחפף את ההורים שלי לאיזה שבוע מהבית.נ.ב המפגש הבא, .. :-X ."ששש... שהטיפשים הלא מבינים לא ישמעו"
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים .. רק שאני אחפף את ההורים שלי לאיזה שבוע מהבית.נ.ב המפגש הבא, .. :-X ."ששש... שהטיפשים הלא מבינים לא ישמעו"מה זה אמור להביע??
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים :jump: :jump: רק שיהיה לפני הגיוס שלי :'( תחילת אוגוסט, זה דורש לא מעט ארגון.
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אם אני מוזמן ואם אני אול אבוא בשמחהומה הקטע לגבי הטיפשים שלא מבינים ....מר לא כל כך מוכר לי
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אם אני מוזמן ואם אני אול אבוא בשמחהומה הקטע לגבי הטיפשים שלא מבינים ....מר לא כל כך מוכר ליכולם מוזמנים.נ.ב, זהו מר מזלזל.
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אה כן אוכל אוכל אוכל ועוד אוכל...המקלדת שלי כבר מלאה באוכל...98% מהזמן שאני ליד המחשב אני אוכל זאת אומרת אני אוכל 98% מהזמן ;D
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים Bring ur own god damn פפריקה ! ;D BUT I DON'T HAVE PAPRIKAפפריקה זה רק לסיסיות, או על חומוס..על בשר שמים פלפל שחור גרוס גס, ומורחים שמן זית משובך.
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אורי זה משפט ידוע מהתוכנית של יצפאן, זה מה שאריאל שרון אומר שהוא רעב (תמיד) לבנו עמרי,"עמרייייייי תביא ת'פפריקה". שים שמן, שים פלפל, שים מה שבא לך העיקר תשים ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.