פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אבל אני הייתי מוכן ראשון, ואל תעשי לי פרצוף גברתי הצעירה. לעזאזל מה אני עושה בשעה כזאת.... נ.ב לילה טוב
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים תגידו, תמיד אומרים שלאכול בלילה זה "לא בריא". מה עושים אם אתה ער רק בלילה?
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אבל אני הייתי מוכן ראשון, ואל תעשי לי פרצוף גברתי הצעירה. אתה אל תגיד לי מה לעשות ומה לא! חוצפן! הנה לך...
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים תגידו, תמיד אומרים שלאכול בלילה זה "לא בריא". מה עושים אם אתה ער רק בלילה? אממ... נדפקים?
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מפתחים כרס לתפארת Errrrrrrr.... האבר?! אני מבין שאתה רוצה דקירה... (אני מקרית ים) לא ענית לי על השאלה שבדף 8..??? אתה יכול לתת את המרשם לבולונז או לפחות טיפים?! (זה בכווה שאלה רטורית.. לא כדאי לך להגיד לא! )
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים SORRY, לא שמתי לב...להשתמש בבזיליקום (ריחן) טרי ועלי דפנה. הרבה שום ולא להתקמצן על הבשר - עדיף טחון טרי..ד"א - אני מעכו, אז אל תאיים ;D
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מחר... 12:00 תהיה שם!!!! ניישב את העסק פעם אחת ולתמיד... ו.... תביא בולונז. עריכה - דארק נאף.. אולי אתן מודדות... חצוצרות?!, מידת חזה?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.