פורסם 2002 ביוני 2623 שנים זה נכון-מה שלא משמין לא טעים(וגם לא בריא לדעתי) נ.ב אתה יודע איזה רזה אני? - 39KG אני אוכל לפחות 3000 קלוריות ביום(עוף שלם,3 תפוחי אדמה,לפחות רגל אחת של חזיר ולפחות 100גרם של פרה,חצי בוחנקה(לא יודע איך אומרים את זה בעברית ) של לחם וכמובן איזה 10 ממתקים שאמא שלי מביאה לי מעלית כול יום - איזה כיף כשהאמא עובדת בעלית) ואני בכלל לא משמין-ככה זה אבל אני טבח שמבשל אוכל שלפחות חצי ממנו הוא שומן. ;D נבלה! :AR15:
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים או כמו שאמא שלי אומרת: כל עוד זה משמין, כדאי שזה יהיה גם טעים! (מממ.... זה לא נשמע לי מסתדר בדיוק, אבל טוב נו, השעה משפיעה)
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים חבר'ס מה קרה לכםאין כמו ללכת לחבר הארגנטינאי העשירלהוציא את המנגל הסופר סופר סופר אטקרטיבי שלולשלוף כמה סטייקים ונקניקיות מוזרות של ארגנטינאים מהמקפיא של הבשר ולחגוג
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מחבר מזכיר לי משהו שקרה לי לא מזמן עם בצל:בבוקר אחד היה לנו פופקורן חופשי במחוננים, ואכלתי 3-4 וחצי כוסות גדולים של פופקורן.עכשיו, זה היה עם שמן מלפני המצאת הגלגל ופול מלח... מכל זה הלשון שלי נגמרה לגמרי, שרפה לי לחלוטין והתמלאה פצעים...לא עזר כלום ואז אכלתי בצל, כי בצל מחטא את הפה תוך 5 שניות מכל דבר חי.עכשיו, ב5 וחצי אחרי הצהריים היו לנו חזרות למסיבת סיום.עד אז אני כבר שתיתי הרבה מאוד מים, קפה וציחצחתי שיניים...בחזרות בהתחלה שתי ילדות התסכלו עלי וצחקוובדיוק צחקנו על משהו אז הנחתי שזה לגבי מה שצחקנו עליו...(יכול להיות שזה באמת היה)אח"כ בעקבות כמה מקרים דומים במקצת שאלתי את חבר שלי"יש לי ריח של בצל מהפה?"והתשובה ממנו ומכל אחד אחר ששאלתי הייתה:"פוייי מעיין, מצטער אבל אני לא יכול"ואטם את האףאחרי שהייתי אובד עצות קניתי חבילת מנטוסCOOL CHEWומסטיק ווינטרפרש ולקחתי בשרשרת...אני גם לפני זה הייתי משוכנע שמנטוס ממכר ויש בו סוג של חומר ממריץ... אחרי זה נהייתי היפר-אקטיביבקיצקץ, יום מענייןhttp://members.lycos.co.uk/eastpole/poster.jpg
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מחבר חבר'ס מה קרה לכםאין כמו ללכת לחבר הארגנטינאי העשירלהוציא את המנגל הסופר סופר סופר אטקרטיבי שלולשלוף כמה סטייקים ונקניקיות מוזרות של ארגנטינאים מהמקפיא של הבשר ולחגוגאני עדיין בטראומה מהפעם האחרונה שהייתי באל גאוצ'ו.אולי זה היה המשהו הספציפי שהזמנתי, אבל זה היה לא טעים, בלשון המעטה
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים איזה אל--גאוצ'ו אנחנו אכלנו חזירים כאילו אין מחר.מיותר לציין ששותים רק רק רק רק רק בקארדי (ואייסT אפרסק)
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אני משתמש בהצעה של מישהו פה והולך לטחון דגנים ;D האבר - המ... אולי דבר איתי בקשר למתכון של הבלונז? לאימא שלי יוצא שומני הייתי שמייייח לתת לה קצת עצות =\ נ.ב- בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה.... :
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מחבר מישהו פה מתעסק עם פסטה רכה?(לא מוכרים בסופרמרקטים אם אני לא טועה, רק למסעדות דרך המפעל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.