עבור לתוכן

מדריך למנגל

Featured Replies

פורסם

אצלנו זה כל שבת,

כל המשפוחס.. יושבים בחוץ בגינה.. על השולחן ג'חנון חם, ביצה קשה.. סלטים.. עניינים..

וככה, מתחילים יום שבת טוב. ;D

  • תגובות 199
  • צפיות 11.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כמה שג'חנון זה נחמד, זה עדיין גוש בצק (עם רסק עגבניות או בלי)

וגם אצלנו, אבל אני תמיד גם שעתיים אחרי הארוחה, SO... :-\

סתם מעניין אותי: משפוח'ס מורחב או מצומצם?

פורסם

מה שמזכיר לי שכבר שבועיים לא אכלתי מרק עם חילבה... :-/

אורי - תשמור לי ג'חנון אחד בפעם הבאה שנבקר, סבבה?

פורסם

כמה שג'חנון זה נחמד, זה עדיין גוש בצק (עם רסק עגבניות או בלי)

חילול הקודש!

פורסם
  • מחבר

כמה שג'חנון זה נחמד, זה עדיין גוש בצק (עם רסק עגבניות או בלי)

חילול הקודש!

:asthanos:

פורסם

מה שמזכיר לי שכבר שבועיים לא אכלתי מרק עם חילבה... :-/

אורי - תשמור לי ג'חנון אחד בפעם הבאה שנבקר, סבבה?

אין בעיה. :D

פורסם

:grinangel:

פורסם

כמה שג'חנון זה נחמד, זה עדיין גוש בצק (עם רסק עגבניות או בלי)

וגם אצלנו, אבל אני תמיד גם שעתיים אחרי הארוחה, SO... :-\

סתם מעניין אותי: משפוח'ס מורחב או מצומצם?

מצומצם.

נ.ב אצלך אולי זה גוש בצק..

אצלנו אמא יודעת להכין את זה על גבול השומני.. טעים בצורה מפליאה.

נ.ב 2, נמאס לי! עשיתם אותי רעב מידי.. מה אתם ממליצים לאכול בשעה כזאת?

פורסם
  • מחבר

תגידו, זה נכון שבשר שעשוי על האש, אם מקפיאים אותו בזמן הנכון, אז הוא יוצא אחרי זה מעדן במיקרוגל?

(המלצה של חברים למשפחה ששרופים תרתי משמע על תורת הברביקיו)

פורסם
  • מחבר

(לגבי הג'חנון)

אצלנו זה לפעמים ככה לפעמים לא.

זה ככה אצל משפחה מורחבת בד"כ במצומצמת זה לא...

האמת היא, אני דווקא נגעל מזה ככה, מודה :-\

אני נגעל משומניות, כמעט בכל מאכל :P

ודגני בוקר שולטים בשעה הזו ;D

פורסם

תמיד אמרתי ששומן צריך היה להיכלל כאחד מאבות המזון ::)

זה ידוע שמה שלא משמין - לרב לא טעים...

יש אימרה שאומרת "אל תסמוך על בישול של טבח רזה!"

פורסם
  • מחבר

חחח

כשאני חושב על זה מזמן לא אכלתי ג'חנון אמיתי... ah well

ובאותו נושא:

אתם מכירים את המשפט U ARE WHAT U EAT?

אז אני מכיר מישהו, הוא חי רק על אוכל מעובד, אוכל מהיר (עם קינק מוזר לפיצות) וממרח שוקולד. הוא אוכל אך ורק את זה, לגמרי לא שום דבר אחר. ואיך הוא נראה? גוש שומן גמדי מהלך...

פשוט הפקרות, גם פיזית וגם קולינארית

פורסם

תמיד אמרתי ששומן צריך היה להיכלל כאחד מאבות המזון ::)

זה ידוע שמה שלא משמין - לרב לא טעים...

יש אימרה שאומרת "אל תסמוך על בישול של טבח רזה!"

זה נכון-מה שלא משמין לא טעים(וגם לא בריא לדעתי)

נ.ב אתה יודע איזה רזה אני? - 39KG :lol: אני אוכל לפחות 3000 קלוריות ביום(עוף שלם,3 תפוחי אדמה,לפחות רגל אחת של חזיר ולפחות 100גרם של פרה,חצי בוחנקה(לא יודע איך אומרים את זה בעברית :lol:) של לחם וכמובן איזה 10 ממתקים שאמא שלי מביאה לי מעלית כול יום - איזה כיף כשהאמא עובדת בעלית)

ואני בכלל לא משמין-ככה זה אבל אני טבח שמבשל אוכל שלפחות חצי ממנו הוא שומן. ;D

פורסם

מעניין מה תגידו עליי...

רוב הזמן אני אוכלת אוכל בכלל לא בריא....וזה גם בשעות מוזרות...

אין לי בכלל הרגל אכילה טובים...

פורסם
  • מחבר

תראו, אוכל טעים יכול להיות גם בריא, אבל כל עוד ללא הגזמה, אין בעיה שמשהו טעים ישמין (בשביל זה יש אוכל ;D )

או כמו שאמא שלי אומרת: כל עוד זה משמין, כדאי שזה יהיה גם טעים!

(מממ.... זה לא נשמע לי מסתדר בדיוק, אבל טוב נו, השעה משפיעה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים