פורסם 2003 ביולי 222 שנים מחבר אה? אני חושב שהעשב שלך קצת תקול... תעזוב את המהונדס גנטי הזה ותחזור לשורשים (תרתי משמע).אין לאנשים פה טיפים חדשים?(ואם אין לכם כוח לקרוא הכל לבדוק אם היה או לא, אז פשוט תרשמו אני בספק אם יצאו שתי עצות דומות)
פורסם 2003 ביולי 222 שנים http://bbq.about.com אתר נחמד על הכל...גם על מנגלים ובשר אז בבקשה... תילכו ל25 המתכונות הכי טובות ובצד תוכלו לבחור איזה סוג בשר וזה יביא אתכם למלא סוגי מתכונות לדוגמה עופות: http://bbq.about.com/library/recipes/blsbrec7.htm אגב תגידו יש לכם איזה מתכון נחמד לכנפיים?
פורסם 2003 ביולי 222 שנים צודק ;D אגב עכשיו חזרתי ממנגל אני וחבר שלי הכנו חזה עוף שסמנו במקרר לשעה עם שמן זית פלפל ומלח ויצאה ממש ממש טעים וגם כנפיים שעליהם שמנו לשעה במקרר עם לימון פלפל מלח ועוד תערובת מקסיקנית קנויה ועוד דבר שמנו בכל כנף חתיכת שום מתחת לעור\שומן וזה יצאה ממש טוב : אגב הטיפ של הרוזמרין הוא נחמד אבל בקושי שמים לב אליו כשאוכלים את הבשר....רק בזמן הבישול יש ריח נעים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.