עבור לתוכן

מדריך למנגל

Featured Replies

פורסם

אני וכמה חשברים שלי מהמכללה אוכלים הרבה על האש ביחד (כי יוצא מחיר כמו מקדונלס... אבל הרבה יותר טוב).

לילה אחד השעה הייתה כבר כמעט 10 בלילה ורציני לאכול אז קנינו גוש של 3.5 ק"ג בשר אנטריקוט. (גוש, לא חתוך)

חבר שלנו, אור, שהוא במקרה גם שף לשעבר חתך אותו לסטקים ובערך בשעה 12 בלילה באמצע השממה בכפר גלעדי (אי שם בצפון ליד מטולה)

עשינו את הכל על האש (3.5 ק"ג לחמישה אנשים - סביר ;D) זה היה ממש ממש טוב, אין כמו לאכול כמו ויקינגים באוויר הפתוח (של הצפון) פשוט לשים סטקים על האש עד שלא יכולים יותר...

לא ירד עליכם נ"מ של החיזבאללה ? או שזה היה ב-12 בלילה ולא היו טיסות לילה . האמת היא שהם יורים בלי סיבה .

• תגובות 199
  • צפיות 11.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוקצור תגיעו למגדל ל"ג בעומר הבא תטעמו מגנל איכותי!

פורסם

אני וכמה חשברים שלי מהמכללה אוכלים הרבה על האש ביחד (כי יוצא מחיר כמו מקדונלס... אבל הרבה יותר טוב).

לילה אחד השעה הייתה כבר כמעט 10 בלילה ורציני לאכול אז קנינו גוש של 3.5 ק"ג בשר אנטריקוט. (גוש, לא חתוך)

חבר שלנו, אור, שהוא במקרה גם שף לשעבר חתך אותו לסטקים ובערך בשעה 12 בלילה באמצע השממה בכפר גלעדי (אי שם בצפון ליד מטולה)

עשינו את הכל על האש (3.5 ק"ג לחמישה אנשים - סביר ;D) זה היה ממש ממש טוב, אין כמו לאכול כמו ויקינגים באוויר הפתוח (של הצפון) פשוט לשים סטקים על האש עד שלא יכולים יותר...

לא ירד עליכם נ"מ של החיזבאללה ? או שזה היה ב-12 בלילה ולא היו טיסות לילה . האמת היא שהם יורים בלי סיבה .

חבל שלא היה נ"מ... היה אפילו עוד יותר מגניב ;D

פורסם

גם אנחנו פתחנו מגנלנון קטן וחמוד.. לחבר'ה במסיבת רשת, ..

ולדעתי היה די טעים.

נו... מתי נקבל דיווח בעיניין ? או שזה רק בשיבלכם , מסיבה פרטית סגורה לקהל הרחב ....

או בקיצור ספרו איך היה ונקנא .

.. ברור שיהיה דיווח.. ותמונות , בקרוב. רק חזרנו.. והרוב עוד די עייפים ותשושים ...

אני בטו חשמחר יעלו תמונות, לצערי ניצן!!! בגרררררר... לא צילם תמונות מהמנגל עצמו.. אבל יש מעט תמונות מהמסיבת רשת עצמה.

סה"כ נטחנה כמות בשר עצומה, 20 סטייקים, 6 צלעות כבש, שתי חבילות פרגיות, 80 נקניקיות, 10מ המבורגרים, ...1ק"ג של צי'פס..

ואני לא מדבר עוד על השתייה... שקנינו. סה"כ 700+ש"ח לאוכל ושתייה..

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

פתחתי את התראד הזה לפני שנה וכמה ימים לקראת היום הולדת 15 שלי.

עכשיו יש עלי 16 ואני שוב עושה על האש, גם אם בהיקף יותר גדול.

אז אני עכשיו עומד לקרוא את הפוסטים להזכר שוב בעצות והכל.

בכל מקרה, הקפצתי את זה אחרי כל הזמן הזה כיוון ש(פתיחת פסוקית סיבה ;D )אני משוכנע שרבים לא יודעים על האוצר המנגלי החבוי הזה, במעמקי פורום כללי.

תקראו, תהנו ואפילו תוסיפו עצות חדשות משלכם

(ד"א, עד לפני חודש-חודשיים זה עדיין היה בסטטיסטיקות אחד הנושאים הכי פעילים באתר)

פורסם

הבגרות עברה, יאללה..מספיק :P

עשיתי אתמול על האש ושכחנו להוריד מהנקניקיות את הניילון..אני לא ממליץ לאף אחד לאכול דבר כזה עד עכשיו כואבת לי הבטן :-X

פורסם

ממש דיון איכותי, אפשר לממש עליו איזה 50 פעמים את כללי הפורום לנעילה, אפילו על מנהלים

פורסם
  • מחבר

ממש דיון איכותי, אפשר לממש עליו איזה 50 פעמים את כללי הפורום לנעילה, אפילו על מנהלים

איזה קוטר, אחלה דיון :P

הבגרות עברה, יאללה..מספיק :P

עשיתי אתמול על האש ושכחנו להוריד מהנקניקיות את הניילון..אני לא ממליץ לאף אחד לאכול דבר כזה עד עכשיו כואבת לי הבטן :-X

רגע רגע... עשינו אתמול קילו וחצי נקניקיות שמשורשרות, מה ניילון?

פורסם

עשינו גם נקניקיות משורשרות, של זוגלובד נדמה לי..והיה שם איזשהוא ניילון, לא ממש הבנתי איזה..לא מומלץ :P

ד"א, מזל טוב :jester: :biggrimjackbox: :elkgrin: :funn: :funn: :imurevenge:

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על הניילון שמחבר את הנקניקיות? אם כן אז נראה לי שיש את זה בכל נקניקיה שאי פעם אכלת... ככה זה נקניקיות.

ואם זה לא משהו שהייתי אמור לאכול אז טחנו קילו וחצי של זה :-X

ותודה! ;) (יש איפשהו פה תראד בכללי עם מזל"טים)

פורסם

לא אני עשיתי את הנקניקייות..אבל לא רק אני התלוננתי שיש להן טעם של דג מלוח..ואח"כ האחד שעשה אמר שהוא השאיר עליהן את הניילון..אין לי מושג איזה למה וכמה

בכל מקרה..אם אתה מרגיש טוב אחרי זה כנראה שלא עשיתם את אותה הטעות..LOL

פורסם

יאללה די להקפיץ טופיקים מלפני שנים... איזה מעצבן זה...

פורסם

מה ההבדל בין להקפיץ לבין לפתוח חדש?

פורסם

החופש הגדול הגיע והרעב התעורר

פורסם

מה ההבדל בין להקפיץ לבין לפתוח חדש?

כשאתה מקפיץ אז אי אפשר להגיד שכבר היה ת'רד כזה ותעשה חיפוש וקרא את הכללים של הפורום

8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים