פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר למה לא :smoke: יחד עם בנצ'מרקים לסוגי מנגל ובשרים שונים נענע אתם אומרים... נבדוקה... AK - אם אתה יכול לכתוב ולפרט שלבים, זה יועיל ;D
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים למה לא :smoke: יחד עם בנצ'מרקים לסוגי מנגל ובשרים שונים נענע אתם אומרים... נבדוקה... AK - אם אתה יכול לכתוב ולפרט שלבים, זה יועיל ;D אתה רציני? פשוט חוש ההומור שלי נעלם אחרי 12 בלילה אז אם אתה רוצה אני יכול לפרט לך הכול - רק תסביר מה בידיוק אתה רוצה לדעת נ.ב חשבתי כבר לפרסם ספר מתכונים
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים אני חושב שיש אתר של "טעמים עם צחי בוקששתר" ושם יש הסבר דיי נרחב על סוגי בשרים, כיצד לצלות אותם, איך לתבל ואילו תוספות מתאימות לכל סוג בשר. על רגל אחת אוכל לומר לך שבכדיי להגיע לאיכות בשר אופטימלית יש להשיג פחמים טובים (מנגל זה רק פחמים!!!) מעצי הדר רצוי מאוד, בשר טרי ולא קפוא מאיכות טובה וללא שומן, ככל שהבשר יותר כבד רצוי לשים אותו על גחלים גבוהות חמות יותר ובשר יותר "קל" כמו כנפיים מומלץ לשים על גחלים חלשות ונמוכות. כמו כן, סטיקים מבשר בקשר או צאן רצוי לחרוץ אותם לפני הצלייה (עם סכין לעשות חתכים אלכסוניים לאורך הבשר משני צדדיו) כך יוצאאים בזמן הצלייה כל המיים שהוזרקו לבשר עם המלחים והדם :smoke: HTH
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים יש באתר של "טומ'ס על האש" סקירה של פחמים .... Silver Harteck .... וראיתי ב- Coil's ur us - אחלה מודינג ל- מנגל חשמלי מהודר עם ספק של EnerCow .דרך אגב , מנהל האתר "שלהם" מסוכסך עם רפת אור עקיבה , ליד קיסריה .השגתי אחלה כבש 19" של iiygote ואני מתכוון לכתוב השוואות על כך .... טוב הבנו את הרמז....נ.ב רק כשר!
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים א. בשר בקר (סטייקים) עושים על גחלים לוהטות מאוד בכדי "לסגור" את הבשר (לשמור על המיצים בפנים) ולמנוע את ייבושו.ב. טיפ מדליק - זרוק רוזמרין או כל עשב תיבול ירוק אחר לפחמים - הדבר יוסיף ארומה משגעת לבשר!ג. אסור בשום מקרה להדליק פחמים עם תוצר סינטטי (כל המדליקים הללו שמבוססים על דלק וכו') בגלל טעם הלוואי שהם "מוסיפים" לבשר.
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר תודה רבה רבה לכולכם ;Dתזכירו לי לחלק לכם מיליון דולר EWINGUN מתנה כשאני השתלט על העולם או משהו כזהלינקים התקבלו בברכה (מה האתר של צחי הקירח (הוא קירח נכון?) ובנענע לא מצאתי)לגבי טיבול, מישהו אחר מסדר ת'בשרתודה על הקטע עם הרוזמרין, נשמע מגניבמה לגבי שלבים של להדליק את המנגל, "להכין" את הפחמים, זמנים וכו'?
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים ולפני כן משרים את הבשר ביין אדום.וחצי שעה לפני הבישול מורחים בשמן זית אמיתי (מכפר קאסם) ובפלפל שחור.מעדן, וזה עובד הכי טוב על צלעות כבש.
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים לנו יש מנגל ענקי אדיר מנירוסטה, משוה לא מהעולם הזה.איך אנחנו מדליקים.. לפני הכל.. .תמיד שומרים את האפר מהפעם הקודמת!שנית, שמית קרטונים של ביצים.. בתחתית המנגל... לכל אורכו... עליו מפזרים כמות אחידה של גחלים... ומדליקים עם ניירות עיתון.נ.ב עשיתם אותי רעב!!!נ.ב 2, אין כמו דג מושט שיצא מהכינרת... נוקה על שפת הים,.. דוחפים קצת עשבי טיפול, שמים על הרשת.. מורחים שמן זית. ותוך 20 דוקת מעדן מלכים! ישר מאמא .. הימה. ;D
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים איך אנחנו מדליקים.. לפני הכל.. .תמיד שומרים את האפר מהפעם הקודמת! צר להגיד לך אבל זה לא עושה את זה יותר טעים.. : זה פשוט מתוך עצלנות. ;D
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר lol in this minute i became a new man עריכה: ותודה and keep them comming :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.