עבור לתוכן

מדריך למנגל

Featured Replies

פורסם

אם יש איזשהוא מדריך אינטרנטי ל"על האש" אני אשמח לקבל לינק :hat:

  • תגובות 199
  • צפיות 11.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוצה לקבל עזרה ממני - אני כול שבוע עושה על האש בים - ממש מומחה ;)

פורסם

יש בנענע תחת מגזין המזון שלהם אם אני לא טועה...

פורסם

אנחנו עושים על האש אצל קובי יום שישי, רוצים שנצלם מדריך? ;D

פורסם
  • מחבר

למה לא :smoke:

יחד עם בנצ'מרקים לסוגי מנגל ובשרים שונים

נענע אתם אומרים... נבדוקה...

AK - אם אתה יכול לכתוב ולפרט שלבים, זה יועיל ;) ;D

פורסם

אממ.. לגבי נקנקיות, שיהיו כמה שיותר שרופות.. ככה אני אוהב אותן... ;D

פורסם

למה לא :smoke:

יחד עם בנצ'מרקים לסוגי מנגל ובשרים שונים

נענע אתם אומרים... נבדוקה...

AK - אם אתה יכול לכתוב ולפרט שלבים, זה יועיל ;) ;D

אתה רציני?

פשוט חוש ההומור שלי נעלם אחרי 12 בלילה

אז אם אתה רוצה אני יכול לפרט לך הכול - רק תסביר מה בידיוק אתה רוצה לדעת

נ.ב חשבתי כבר לפרסם ספר מתכונים

פורסם

אני חושב שיש אתר של "טעמים עם צחי בוקששתר" ושם יש הסבר דיי נרחב על סוגי בשרים, כיצד לצלות אותם, איך לתבל ואילו תוספות מתאימות לכל סוג בשר.

על רגל אחת אוכל לומר לך שבכדיי להגיע לאיכות בשר אופטימלית יש להשיג פחמים טובים (מנגל זה רק פחמים!!!) מעצי הדר רצוי מאוד, בשר טרי ולא קפוא מאיכות טובה וללא שומן, ככל שהבשר יותר כבד רצוי לשים אותו על גחלים גבוהות חמות יותר ובשר יותר "קל" כמו כנפיים מומלץ לשים על גחלים חלשות ונמוכות. כמו כן, סטיקים מבשר בקשר או צאן רצוי לחרוץ אותם לפני הצלייה (עם סכין לעשות חתכים אלכסוניים לאורך הבשר משני צדדיו) כך יוצאאים בזמן הצלייה כל המיים שהוזרקו לבשר עם המלחים והדם :smoke:

HTH ;)

פורסם

יש באתר של "טומ'ס על האש" סקירה של פחמים .... Silver Harteck ....

וראיתי ב- Coil's ur us - אחלה מודינג ל- מנגל חשמלי מהודר עם ספק של EnerCow .

דרך אגב , מנהל האתר "שלהם" מסוכסך עם רפת אור עקיבה , ליד קיסריה .

השגתי אחלה כבש 19" של iiygote ואני מתכוון לכתוב השוואות על כך ....

טוב הבנו את הרמז....

נ.ב רק כשר!

פורסם

א. בשר בקר (סטייקים) עושים על גחלים לוהטות מאוד בכדי "לסגור" את הבשר (לשמור על המיצים בפנים) ולמנוע את ייבושו.

ב. טיפ מדליק - זרוק רוזמרין או כל עשב תיבול ירוק אחר לפחמים - הדבר יוסיף ארומה משגעת לבשר!

ג. אסור בשום מקרה להדליק פחמים עם תוצר סינטטי (כל המדליקים הללו שמבוססים על דלק וכו') בגלל טעם הלוואי שהם "מוסיפים" לבשר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה לכולכם ;D

תזכירו לי לחלק לכם מיליון דולר EWINGUN מתנה כשאני השתלט על העולם או משהו כזה

לינקים התקבלו בברכה (מה האתר של צחי הקירח (הוא קירח נכון?) ובנענע לא מצאתי)

לגבי טיבול, מישהו אחר מסדר ת'בשר

תודה על הקטע עם הרוזמרין, נשמע מגניב

מה לגבי שלבים של להדליק את המנגל, "להכין" את הפחמים, זמנים וכו'?

פורסם

ולפני כן משרים את הבשר ביין אדום.

וחצי שעה לפני הבישול מורחים בשמן זית אמיתי (מכפר קאסם) ובפלפל שחור.

מעדן, וזה עובד הכי טוב על צלעות כבש.

פורסם

לנו יש מנגל ענקי אדיר מנירוסטה, משוה לא מהעולם הזה.

איך אנחנו מדליקים.. לפני הכל.. .תמיד שומרים את האפר מהפעם הקודמת!

שנית, שמית קרטונים של ביצים.. בתחתית המנגל... לכל אורכו... עליו מפזרים כמות אחידה של גחלים... ומדליקים עם ניירות עיתון.

נ.ב עשיתם אותי רעב!!!

נ.ב 2, אין כמו דג מושט שיצא מהכינרת... נוקה על שפת הים,.. דוחפים קצת עשבי טיפול, שמים על הרשת.. מורחים שמן זית. ותוך 20 דוקת מעדן מלכים! ישר מאמא .. הימה. ;D

פורסם

איך אנחנו מדליקים.. לפני הכל.. .תמיד שומרים את האפר מהפעם הקודמת!

צר להגיד לך אבל זה לא עושה את זה יותר טעים.. ::) זה פשוט מתוך עצלנות. ;D

פורסם
  • מחבר

lol

in this minute i became a new man

:hat:

עריכה: ותודה

and keep them comming :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים