פורסם 2005 בינואר 3120 שנים טובה שיש לה חיבור רק לאנטנה אז אני יוכל לחבר לממיר כבל של הכרטיס מסך,והממיר הרי מתחבר לכניסת האנטנה של הטלויזיה ובעצם הממיר ישמש בתור מתאם לטלויזיה?
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים חוששני שלא קיים חיבור כזה בממיראני יודע שאפשר לחבר אותו רגיל-כלומר עם כבל של כבלים, או עם RCA, או SCARTאיך זה שיש לך טלויזיה בלי אף חיבור חוץ מחיבור אנטנה?
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים טובה שיש לה חיבור רק לאנטנה אז אני יוכל לחבר לממיר כבל של הכרטיס מסך,והממיר הרי מתחבר לכניסת האנטנה של הטלויזיה ובעצם הממיר ישמש בתור מתאם לטלויזיה?לממיר יש SCART IN, שכמובן יכול לקבל VIDEO IN, אבל נראה לי שהוא מעבר את ה SCART IN ישירות ל SCART OUT ולא עושה המרה ליציאת ה RF שלו..
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר תודה....ובממירים החדשים יותר אין?יש לה כניסה דומה לRCA אבל ישנה ומוזרה כזאת לvideo יש שתי כניסות עם חוט כזה שנרא לי צריך להבריג עליהם את החיבור (משו בסגנון הכבל של הכבלים) והכניסה של האודיו היא כמו של RCA רגילה אבל גם לה יש שתי חיבורים (ימין ושמאל)
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר אז אם ככה יש איזה מתאם? פעם השתמשתי בוידאו כדי לעשות את זה אבל הוא נהרס ואני לא הולך לקנות וידאו בשביל זה חח
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים זה קצת יותר מסובך מסתם מתאםצריך רכיב אלקטרוני די מורכב שבין היתר מתחבר גם לחשמלותצטרך כל פעם לנתק את הממיר ולחבר את ה"מתאם" הזההממיר הזה של הכבלים קצת מפתיע אותם עם הכניסה של ה-SCART, אולי שווה לך בכל זאת לנסות את זה למרות שהסיכויים קלושים.
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר אז אם ככה הוידאו זה דבר מורכב חחחח ואם יהיה לי עוד פעם וידאו אז אני לא יצטרך לנתק את הממיר כל פעם כי אני זוכר שגם הממיר היה מחובר וגם המחשב...המחשב דרך הSCART הממיר דרך האנטנה.....מישהו יודע אולי על דרך זולה יותר? אני לא הולך לקנות רק בשביל זה וידאו....ובכלל וידאו יצא מהשימוש מזמן....וסתם יתפוס מקום (לא שיש לי הרבה)
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים וידאו זה דבר מורכב.. גם הטלוויזיה שחור לבן מלפני 50 שנה זה דבר מוכבר... הכל יחסי.. לגבי ממיר, נראה לי מכשיר וידאו יותר זול סתם.. אין לי מושג.. תשאל בחנות החשמל/אלקטרוניה המקומית...
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר תודה...אף אחד לא מכיר במקרה את הסוג של החיבורים המוזרים האלה שיש לטלויזיה שלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.