עבור לתוכן

האם בממיר דיגיטלי של HOT יש video in או כניסת S-Video? כי יש לי טלויזיה ישנה אבל

Featured Replies

פורסם

טובה שיש לה חיבור רק לאנטנה אז אני יוכל לחבר לממיר כבל של הכרטיס מסך,והממיר הרי מתחבר לכניסת האנטנה של הטלויזיה ובעצם הממיר ישמש בתור מתאם לטלויזיה?

פורסם

חוששני שלא קיים חיבור כזה בממיר

אני יודע שאפשר לחבר אותו רגיל-כלומר עם כבל של כבלים, או עם RCA, או SCART

איך זה שיש לך טלויזיה בלי אף חיבור חוץ מחיבור אנטנה?

פורסם

טובה שיש לה חיבור רק לאנטנה אז אני יוכל לחבר לממיר כבל של הכרטיס מסך,והממיר הרי מתחבר לכניסת האנטנה של הטלויזיה ובעצם הממיר ישמש בתור מתאם לטלויזיה?

לממיר יש SCART IN, שכמובן יכול לקבל VIDEO IN, אבל נראה לי שהוא מעבר את ה SCART IN ישירות ל SCART OUT ולא עושה המרה ליציאת ה RF שלו..

פורסם
  • מחבר

תודה....ובממירים החדשים יותר אין?

יש לה כניסה דומה לRCA אבל ישנה ומוזרה כזאת לvideo יש שתי כניסות עם חוט כזה שנרא לי צריך להבריג עליהם את החיבור (משו בסגנון הכבל של הכבלים) והכניסה של האודיו היא כמו של RCA רגילה אבל גם לה יש שתי חיבורים (ימין ושמאל)

פורסם

אף אחד מהם לא ימיר לך אות של S-Video או RCA ל-RF

פורסם
  • מחבר

אז אם ככה יש איזה מתאם? פעם השתמשתי בוידאו כדי לעשות את זה אבל הוא נהרס ואני לא הולך לקנות וידאו בשביל זה חח

פורסם

זה קצת יותר מסובך מסתם מתאם

צריך רכיב אלקטרוני די מורכב שבין היתר מתחבר גם לחשמל

ותצטרך כל פעם לנתק את הממיר ולחבר את ה"מתאם" הזה

הממיר הזה של הכבלים קצת מפתיע אותם עם הכניסה של ה-SCART, אולי שווה לך בכל זאת לנסות את זה למרות שהסיכויים קלושים.

פורסם
  • מחבר

אז אם ככה הוידאו זה דבר מורכב חחחח ואם יהיה לי עוד פעם וידאו אז אני לא יצטרך לנתק את הממיר כל פעם כי אני זוכר שגם הממיר היה מחובר וגם המחשב...המחשב דרך הSCART הממיר דרך האנטנה.....מישהו יודע אולי על דרך זולה יותר? אני לא הולך לקנות רק בשביל זה וידאו....ובכלל וידאו יצא מהשימוש מזמן....וסתם יתפוס מקום (לא שיש לי הרבה)

פורסם

וידאו זה דבר מורכב.. גם הטלוויזיה שחור לבן מלפני 50 שנה זה דבר מוכבר... הכל יחסי..

לגבי ממיר, נראה לי מכשיר וידאו יותר זול :) סתם.. אין לי מושג.. תשאל בחנות החשמל/אלקטרוניה המקומית...

פורסם
  • מחבר

תודה...אף אחד לא מכיר במקרה את הסוג של החיבורים המוזרים האלה שיש לטלויזיה שלי?

פורסם

תמונה של החיבורים תעזור.

פורסם
  • מחבר

מחר תהייה תמונה פשוט הסוללות של המצלמה בהטענה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים