עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הסמך הבא- lg 1730s

Featured Replies

פורסם

לינק:

http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1730SM&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=28#

האם הוא שווה את המחיר? האם הוא טוב למשחקים ולסרטים כי זה יהיה אחד השימושים העיקריים.

תודה לעונים.

פורסם

אחלה

שקול את ה-1720P בגלל ה-DVI

היה השבוע איזה דיון די גדול על LG LCD שהשתתפתי בו, חפש אותו.

פורסם
  • מחבר

האם ה 1720 p שווה בנתוניו? אגב אני יודע שה 1730s בא עם dvi ...

פורסם

ה1730B בא עם DVI, ה1730S בא בלי DVI.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב עכשיו שהמסך הזה :samsung 710t

הוא הבחירה של טום למסך של הדק של 2004:

מה אתם אומרים עליו מנצח את ה lg 1720b וה 1730s ? ובכלל איזה הכי הייתם ממליצים לבחור למשחקים וסרטים......

אולי בכלל את ה viewsonic VG712B?

שוב קראתי את הדיון שנערך אבל אני עדין מבובל.

אשמח לעזרה.

פורסם

הסמסונג הוא כנראה הבחירה הכי טובה עד 2200 שקל מבחינת איכות אבל האחריות של היבואן בארץ על הפנים - רק אחרי 20 פיקסלים שרופים מחליפים לחדש.

אם לא מדאיג אותך הקטע של הפיסקלים השרופים הוא כנראה המסך הכי טוב עד 2200 שקל.

ה-ViewSonic גם טוב, לא בטוח אם יותר מה-LG 1730B

פורסם
  • מחבר

עכשיו באה השאלה המתבקשת..... האם פיקסלים שרופים זה דבר שוקרה תמיד או לעיתים נדירות ?

פורסם

במסכים איכותיים לעיתים רחוקות, אבל יש בזה סיכון.

אתה יכול לעבוד שנים בלי פיקסל שרוף ואתה גם יכול לקבל מסך עם פיקסלים שרופים (שדרך אגב יש חנויות שמתחייבות להחליף לך במקום אם יש פיקסל שרוף במעמד התשלום).

זה יכול לא לצוץ בכלל ב-3 השנים של האחריות וזה יכול לחורר לך את כל המסך, זה בעיקר עניין של מזל.

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה.

נגיד שאני לא לקוח סיכון...

נשארתי עם 3 דגמים lg1730s

lg 1720p

Viewsonic VG712B

מה עכשיו הכי כדאי..... טום בביקורת שלי הצליח לבלב אותי לגמרי מצד אחד הוא אמר ש 1730 איכזב מאוד אבל זה בגלל שוא פחות טוב מה 1720 או בגלל שהציפיות שלו היו גבוהות מידי?

האם ה viewsonic יכול לעמוד בתחרות עם שני אלה במשחקים וסרטים?

פורסם

שלושתם באותה רמה פחות או יותר, ההחלטה די בעייתית.

אני הייתי הולך על ה-1720P מהסיבה הפשוטה שאתה יכול לקנות אותו במכרז (והוא היחיד מבין השלושה שיש במכזרים) בפחות מ-1900 שקל כולל משלוח.

ה-viewsonic לדעתי פשוט מכוער.

פורסם

אחרי ההודעה ההיא שהשתתפתי בה התחלתי לנסות לקנות את ה-L1720P בוואלה שופס.

עם ההחלטה שאני לא מציע אגורה מעל 1800 שקל - הפסדתי את המסך ביום ראשון, שני  ושלישי.

ביום שלישי ראיתי שעוד פעם מישהו שם הימור יותר גבוה ממני ועזבתי ת'מחשב.....אחרי כמה שעות חזרתי לעמוד של המכירה מתוך סקרנות על מה המחיר הסופי שהגיעו אליו - ולהפתעתי נוספו עוד שני מסכים למכירה  (שהייתה על מסך אחד קודם) - ככה שזכיתי ב-L1720P ב-1800 שקל.

למרות שהיה כתוב 5 ימי משלוח כבר אתמול התקשרו לברר אם אפשר להביא את המסך וכשחזרתי הבייתה הוא חיכה לי... הוא מותקן עכשיו.

אני אכתוב ביקורת קצת יותר מפורטת בשביל אנשים באותה התלבטות שאני הייתי אבל בנתים אני אגיד שאני מאוד נהנה ממנו. אין לי שום ספק שב-1800 שקל אין שום מסך שמתקרב אליו. טקסט נראה חיה, הרבה יותר נעים לעינים מה-LG 19" CRT שהיה לי 5 שנים. ניסיתי כמה סרטים והם גם נראים מעולה, והמשחק היחיד שניסיתי (Halo) לא נראה פחות טוב.

אם למישהו יש עוד שאלות הוא מוזמן לכתוב לי הודעה.

(אגב, תודה ל-Holy ;-) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים