פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מקווה להשתלב בפורומים המעולים שיש כאן. אם מישהו מכיר אותי אני מפורום רוטר בכינוי FireAngel. אני אתרום לכם מהידע שלי, וכאשר אצטרך עזרה אעזר בכם !
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים ברוך הבא לפורום hwzone. בכדי למנוע תעויות עתידיות אני יפנה אותך אל חוקי הפורום. ושוב ברוך הבא לקהילת המחשבים שלנו...
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים למה שמישהו יגיד לו לשנות כותרת? : כי בד"כ זה החוק שהכי עוברים עליו פה . לא ?
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים ברוך הבא למסיבה ! OFF-TOPIC!!! אני חייב לעוף לבצפר אז שמישהו יפרסם שניגמרו המקומות בבטא של WOW: EUROPIAN BETA שכל מי שמוריד יפסיק עכשיו. מאוד חשוב חבר'ה.
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים ברוך הבא למסיבה ! OFF-TOPIC!!! אני חייב לעוף לבצפר אז שמישהו יפרסם שניגמרו המקומות בבטא של WOW: EUROPIAN BETA שכל מי שמוריד יפסיק עכשיו. מאוד חשוב חבר'ה. דבר ראשון בהצלחה כאן... דבר שני SHEFI GOT PWND (יש לי גם מסך עצבני חדש וגם מקום בבטא!)
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מקווה להשתלב בפורומים המעולים שיש כאן. אם מישהו מכיר אותי אני מפורום רוטר בכינוי FireAngel. אני אתרום לכם מהידע שלי, וכאשר אצטרך עזרה אעזר בכם ! שלום שלום תהנה...
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים ברוך הבא לפורום אני מקווה שתהנה מהגלישה שלך כאן באתר ובפורומים. -כהתחלה אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום. חשוב שתקרא אותם כדי למנוע אי הבנות בעתיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.