פורסם 2005 בינואר 3120 שנים אז המקרה ככה:יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד, בנייד יש 802.11Gויש לי מודם מוטורולה SB4200מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה שיתוף אינטרנט ורשת בין שתי המחשבים?תודה
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים איזה מערכות הפעלה יש בין שני המחשבים?המדריך המלא לשיתוף אינטרנט (ICS) עם מחשב שרת ומחשב/ים לקוח/ות בווינדוס XP
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים לא שאלתי מה יש בנייד, שאלתי מה יש בנייחAP זה Access point - זה מכשיר שמנהל רשת חוטית ומקשר אותה לרשת קווית
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים אתה צריך איזשהו ציוד אלחוטי שיתחבר לנייח אם אתה רוצה לחבר את הנייד באופן אלחוטיאו AP או נתב או כרטיס רשת אלחוטינתב ייתן לך את האפשרות לגלוש גם כשהנייח מכובהכרטיס רשת אלחוטי ייתן לך פחות קליטה מאשר נתב\AP
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מחבר מצטער על התגובה המאוחרת, לא הייתי פה.אז נגיד ואני קונה עכשיו כרטיס רשת אלחוטי לנייח, מה עכשיו?עוד שאלה, איך אני עושה שיהיה לי AP?
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים AP זה מכשיראם אתה קונה כרטיס רשת לנייח אתה יוצר ביניהם קשר ואז פשוט עובר על המדריך לשיתוף אינטרנט שיש בסטיקי
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מחבר מצטער על הבורות... איך אני יוצר ביניהם קשר? הם מזהים אחד את השני או משהו?והמדריך שבסטיקי נכון גם לגבי חיבור ישיר(כלומר בלי חייגן)?תודה.
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים איך כל העניין יראה מאוד תלוי בדרייבר ובמערכת ההפעלהבכל מקרה, אתה צריך להגדיר את שניהם למצב Ad-Hoc, והם ימצאו אחד את השניהמדריך בסטיקי נכון לכל חיבור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.