עבור לתוכן

צריך תמונות לביקורת על H320

Featured Replies

פורסם

היי

לפני בערך חודש התחלתי לכתוב ביקורת על הiRiver H320.

בכל מקרה הביקורת מוכנה כבר יותר משבוע ומסתבר שהמצלמה שלי לא מספיק איכותית על מנת לספק תמונות לביקורת...

בעיקרון Rule The PC היה אמור להביא לי תמונות, אך יש לו בעיה עם האינטרנט\מחשב (כבר לא זוכר בדיוק).

אני פונה בבקשה לאנשי הפורום, אשר מוכנים לעזור לי, שיש להם מכשירי H320 (או H340) ומצלמה דיגיטלית טובה לשלוח אלי הודעה בפרטי ואני יודיע להם איזה תמונות אני צריך

אתם גם מוזמנים לדבר איתי באייסיי

167164675

או MSN

Sky_Lord@ueoclan.com

תודה מראש

פורסם

אתה יכול לפרסם את הביקורת קודם פה בתור פוסט בשביל לקבל FEEDBACK לפני הפרסום, אם אתה רוצה...

ואם יש בעיה של תמונות, תמיד אפשר לקחת מ MISTICRIVER או DAPREVIEWS :)

http://www.dapreview.net/gallery/index.php?cat=8

פורסם

טוב אני עכשיו אצלם לך

אני באייסיקיו תיצור איתי שם קשר

פורסם

icebreak: לעולם אל תמליץ לבן-אדם לקחת תמונות מאתר אחר. קודם כל אם הם לא נתנו אישור זה יכולה להיות הפרה של זכויות יוצרים. דבר שני, מה המטרה בלעודד אנשים לכתוב ביקורות על מוצרים שלהם אם הם פשוט יקחו תמונות מביקורות אחרות? אולי באותה העת גם יתרגמו לעברית את הביקורת שממנה לקחו את התמונות וזהו? ;)

abnatan: יש ביקורת נוספת, נו? אז? מה הוא יעשה איתה? יעתיק אותה? - חוצמזה אחרי שקראתי אותה פעמיים לדעתי הביקורת חסרה את מהירות העברת קבצים שזה דבר חשוב בפני עצמו.

פורסם

שים לב ל :) שהיה לי שם, יותר חשוב הנקודה הראשונה (להעלות את הביקורת לפה, שנוכל להגיב עליה לפני שתפורסם)...

דרך אגב, במקרה קיצוני, כי הוא לא יכול להשיג תמונות לביקורות, אני בהחלט הייתי שוקל לבקש רשות מאתר אחר לשים תמונות שלו (שוב, במקרה קיצוני), מאשר לפרסם ביקורת בלי תמונות בכלל..

פורסם
  • מחבר

קודם כל הביקורת כבר נמצאת פה בפורומים

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=100071.0

דבר שני תיכננתי לבקש רשות מזה שכתב בארקדיה להשתמש בתמונות שלו, אבל הוא בצבא ואני מניח שהוא לא חזר שבת... (הוא לא הגיב להודעתי).

דבר שלישי - תבדוק את ההודעה הפרטית שלך Rule, כתבתי לך שם בזמנו מה אני צריך.

אתה מוזמן לשלוח לי לאימייל או שאני יהיה באייסיי (עכשיו אתה לא שם)

פורסם
  • מחבר

טוב מסתבר שהמצלמה של Rule אפילו יותר גרועה משלי שזה מגיע לפוקוס בטווח קרוב...

מישהו אחר מוכן להושיע אותי מצרתי?

פורסם

מה הבעיה לצלם תמונות תקריב? עובדים עם הפוקוס מכוון על Wide ומקרבים פיזית את המצלמה עד כמה שניתן או עד שמתחילים לראות על המסך שהפיקוס על הגוף לא מסתדר כבר. במצלמה דיגיטלית רגילה כמו שלי [Olympus C350] אני מצליח לצלם ליבות וזכרונות של כרטיסי מסך בהצלחה לא רעה באופן יחסי. אם יש לך זום אופטי של x3.2MP [מקביל לעדשת 35mm של מצלמה רגילה] לא אמורה להיות יותר מדי בעיה לצלם תמונות. רק תקפיד לבטל את הזום הדיגיטלי ואתה אמור להסתדר. ואני מדבר בתור בן אדם שממש לא מבין בצילום יותר מדי ;)

פורסם

טוב מסתבר שהמצלמה של Rule אפילו יותר גרועה משלי שזה מגיע לפוקוס בטווח קרוב...

מישהו אחר מוכן להושיע אותי מצרתי?

אני יכול לצלם לך...

רק תגיד לי איך ומה

167760224 - ICQ

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה לצלם תמונות תקריב? עובדים עם הפוקוס מכוון על Wide ומקרבים פיזית את המצלמה עד כמה שניתן או עד שמתחילים לראות על המסך שהפיקוס על הגוף לא מסתדר כבר. במצלמה דיגיטלית רגילה כמו שלי [Olympus C350] אני מצליח לצלם ליבות וזכרונות של כרטיסי מסך בהצלחה לא רעה באופן יחסי. אם יש לך זום אופטי של x3.2MP [מקביל לעדשת 35mm של מצלמה רגילה] לא אמורה להיות יותר מדי בעיה לצלם תמונות. רק תקפיד לבטל את הזום הדיגיטלי ואתה אמור להסתדר. ואני מדבר בתור בן אדם שממש לא מבין בצילום יותר מדי ;)

בעיה אחת קטנה, קצת קשה לכוון את הפוקוס לWide במצלמה שלי - אין לה אפשרות ידנית :)

וללכת רחוק ולעשות זומ מקסימלי זה מה שנתן לי תמונות יחסית בסדר, אבל עדיין באיכות ירודה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים