עבור לתוכן

נמאס מפרסומות!!!

Featured Replies

פורסם

לא נמאס לכם מכל הפירסומות (בטלוויזיה ובאינטרנט)? היום אתה לא יכול לגלוש בלי שתיתקל (מבלי שביקשת בכלל) בעשרות פירסומות. פעם עוד היו פרסומות פחות מציקות. אמנם הם קפצו לך בחלונות נפרדים והיה אפשר לסנן אותן אבל היום זה שונה. מלבד אותם pop-ups אתה לא יכול לקרוא איזו כתבה בלי שהיא תיחתך באמצע עם איזו פרסומת או שתקפוץ לך איזו פרסומת פלאש בפנים. ממש מעצבן.

ושלא נדבר על הטלוויזיה. אי אפשר לראות 7 או 8 דקות רצופות של תוכניות מבלי להיתקל במקבץ פרסומות ופרומואים באותו מספר של דקות.

ממש מעצבן!!!

• תגובות 33
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א. הטלויזיה ,זה דבר מת.

ב. אי אפשר לראות טלביזיה בלי שהייה שעה פרסומות.

באינטרנט בכול מקום, אין מה לעשות , פירסום הפף להיות חלק מהחיים.

פורסם

1. באינטרנט תשתמש בפיירפוקס על ADBLOCK או עם AVANT/MAXTHON/OPERA ותגיד שלום לפרסומות

2. בטלווזיה פשוט אין מה לעשות, אבל אף אחד לא מכריח אותך לראות...

פורסם

ממתי בדיוק הטלויזיה היא מכשיר מת? (במיוחד שעכשיו יש גם את היס מקס אבל לא חשוב...)

והפעם ה 7000 השבוע ההודעה האהובה שלי:

אתה מתבקש לערוך את הכותרת שתיהיה תואמת לחוקי הפורום.

ציטוט מחוקי הפורום:

כותרות:

הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

כותרת טובה וממצה תזמין יותר אנשים להיכנס לדיון שלכם, ותגדיל את הסיכויים לקבל תשובות.

בכדי לשנות את הכותרת, תוכלו לעשות זאת על ידי כפתור ה-modify.gif, שנמצא בהודעה הראשונה שלכם בדיון, מצד שמאל למעלה.

פורסם
  • מחבר

א. מה קשור נעניין שהייתי מנהל?

ב. הכותרת היא עניינית. היא ממצה את התוכן של מה שכתבתי. היא לא בסגנון של "צריך עזרה" וכו'. היא אמנם 2 מילים אך אינה חסרה במידע. אני מדבר על פרסומת(באופן כללי) ועל כך שנמאס לי מהם. אז תעשה 1+1 ותראה שהכותרת היא בסדר.

פורסם

מה אתה רוצה הכותרת מתאימה בול לדיון.

כמו כולם מחפש להטיף כאן.

פורסם

לא נמאס לכם מכל הפירסומות (בטלוויזיה ובאינטרנט)? היום אתה לא יכול לגלוש בלי שתיתקל (מבלי שביקשת בכלל) בעשרות פירסומות. פעם עוד היו פרסומות פחות מציקות. אמנם הם קפצו לך בחלונות נפרדים והיה אפשר לסנן אותן אבל היום זה שונה. מלבד אותם pop-ups אתה לא יכול לקרוא איזו כתבה בלי שהיא תיחתך באמצע עם איזו פרסומת או שתקפוץ לך איזו פרסומת פלאש בפנים. ממש מעצבן.

ושלא נדבר על הטלוויזיה. אי אפשר לראות 7 או 8 דקות רצופות של תוכניות מבלי להיתקל במקבץ פרסומות ופרומואים באותו מספר של דקות.

ממש מעצבן!!!

אישית מאז שיש לי כבלים דיגיטלים, אני פשוט מעביר ערוץ שיש פרסומות.. אם זה באמת מציק (כמו בארץ נהדרת), אז אני פשוט מוריד את הפרק 30 דקות אחרי שהוא שודר מהאינטרנט, ורואה אותו במחשב, נטול פרסומות (כמו שיש היום בערך לכל תוכנית או סרט שמשודרים בטלוויזיה)... פתרנו בעיה אחת.

לגבי הנושא השני.. כבר בערך יותר משלושה חודשים שאין לי כמעט אף פרסומת באינטרנט... אני נהנה מחווית גלישה בלי פרסומות, וזה פשוט תענוג....

הדרך ? פשוטה מאוד.. להתקין FIREFOX (או MOZILLA), ולהתקין ADBLOCK, ולדאוג להוריד פילטרים מעודכנים... (יש גם פתרונות ל INTERNET EXPLORER, אבל הם יותר מסורבלים לרוב)... הנה, פתרנו עוד בעיה...

גם ברדיו באוטו מצאתי פתרון, יש לי נגן MP3 נייד :)

אז כפי שאתה רואה, לכל בעיה יש פתרון :)

פורסם

מה אתה רוצה הכותרת מתאימה בול לדיון.

כמו כולם מחפש להטיף כאן.

דבר ראשון אני לא מטיף אלה מנסה לשמור על חוקי הפורום.

דבר שני הכותרת היא לא מתאימה בדיוק לנושא כי זה בעצם לא כל-כך נושא עם כותרת כזאת, "נמאס מפרסומות!!!" זה דעה של בנאדם אחד והוא פתח עליה דיון עכשיו זו לא נחשבת כותרת עניינית, כותרת שיותר מתאימה לדיון היא (סתם דוגמא) "הפרסומות באינטרנט ובטלויזיה כבר ממש הגזימו, מה אתם אומרים על התופעה?" ולא "פרסומות מעצבנות אותי!!!" כי אין פה בכלל מקום לדיון אלה זאת סתם הצהרה.

פורסם

1. באינטרנט תשתמש בפיירפוקס על ADBLOCK או עם AVANT/MAXTHON/OPERA ותגיד שלום לפרסומות

אני ניסיתי את פיירפוקס וחזרתי לIE.  מתי שפותחים דף בפיירפוקס הוא מתחיל להציג אותו מיד וככה הצורה של הדף משתנה תוך כדיי שהוא טוען אותו וזה ממש מפריע (זה גם יוצר אשליה שהוא יותר מהיר).

2. בטלווזיה פשוט אין מה לעשות, אבל אף אחד לא מכריח אותך לראות...

באמריקה זה ממש נפוץ הTIVO אפשר איתו להקליט כל מה שרוצים ולדלג על הפרסומות.
פורסם

נו ומה אני אמרתי?

YES MAX שזה על אותו עיקרון...

פורסם

1. אני ניסיתי את פיירפוקס וחזרתי לIE. מתי שפותחים דף בפיירפוקס הוא מתחיל להציג אותו מיד וככה הצורה של הדף משתנה תוך כדיי שהוא טוען אותו וזה ממש מפריע (זה גם יוצר אשליה שהוא יותר מהיר).

2. באמריקה זה ממש נפוץ הTIVO אפשר איתו להקליט כל מה שרוצים ולדלג על הפרסומות.

1. יש אופציה ממש פשוטה שאתה משנה באופציות, וזה לא עושה את זה.... (יש שאוהבים שיצר מייד, 0, יש שאלה שאוהבים את ה DEFAULT שזה 250, ויש כמוך שאוהבים את זה על 1000), פשוט לכתוב ב URL את זה: ABOUT:CONFIG

ואז:

Lastly right-click anywhere and select New-> Integer. Name it nglayout.initialpaint.delay and set its value to 0. This value is the amount of time the browser waits before it acts on information it receives.

2. בקרוב יהיה בארץ את ה YES MAX וגם ל HOT יהיה משהו שיאפשר מעבר מהיר, ולפי דעתי עכשיו ב TIVO, כשאתה מנסה לדלג על פרסומות, אז הוא מראה לך פרסומות אחרות מ TIVO עצמו..

פורסם

נו ומה אני אמרתי?

YES MAX שזה על אותו עיקרון...

זה עדיין יקר בארץ...

בכל מקרה העתיד זה טלוויזיה לפי דרישה, בלי לוח שידורים קבוע מראש, פשוט מזמינים תוכנית (כמובן שזה דורש יותר רוחב פס ממה שיש כיום).

פורסם

1. יש אופציה ממש פשוטה שאתה משנה באופציות, וזה לא עושה את זה.... (יש שאוהבים שיצר מייד, 0, יש שאלה שאוהבים את ה DEFAULT שזה 250, ויש כמוך שאוהבים את זה על 1000), פשוט לכתוב ב URL את זה: ABOUT:CONFIG

ואז:

Lastly right-click anywhere and select New-> Integer. Name it nglayout.initialpaint.delay and set its value to 0. This value is the amount of time the browser waits before it acts on information it receives.

2. בקרוב יהיה בארץ את ה YES MAX וגם ל HOT יהיה משהו שיאפשר מעבר מהיר, ולפי דעתי עכשיו ב TIVO, כשאתה מנסה לדלג על פרסומות, אז הוא מראה לך פרסומות אחרות מ TIVO עצמו..

1. תודה, זה הצליח.

2. אתה בטוח שבTIVO יש פרסומות? כבר עדיף לבנות איזה HTPC ולהקליט לבד אז......

פורסם

זה עדיין יקר בארץ...

בכל מקרה העתיד זה טלוויזיה לפי דרישה, בלי לוח שידורים קבוע מראש, פשוט מזמינים תוכנית (כמובן שזה דורש יותר רוחב פס ממה שיש כיום).

אני דווקה חושב שהעתיד (לפחות לאנשים שיודעים להשתמש באינטרנט באופן בסיסי), הוא בדיוק מה שקרה למוסיקה ולסרטים... אני מוריד מהאינטרנט בחינם, את מה שאני רוצה לראות, מתי שאני רוצה, ובלי פרסומות (רגע, למה זה העתיד ? זה קורה כבר היום)...

אני לא מבין מה הבעיה אם אפשר להוריד סרטים, להוריד תוכניות (שהיום הקיבולת של אמצעי איכסון עלתה פלאים)...

פורסם

אני רוצה להגיד כמה דברים:

בקשר לפרסומות בטלויזיה אני מסתכל על זה אחרת לי נמאס שכול תוכן חדש שנכנס לחברות הכבלים והלווין עולה עוד כסף אני מעדיף שכול חצי שעה תיהיה לי פרסומת מאשר שהכלבים האלה יקחו לי 300 שקל בסוף החודש על כול הערוצים(אני לא משלם על כול הערוצים).

אתר אינטרנט לא בונים מעלים ומתחזקים בשביל הכיף יש לאתר כזה המון מטרות ואחת המטרות העיקריות היא כסף, אתרים נבנים משיקול כלכלי לכן יש בהם פרסומות.

יש היום מספיק תוכנות שיכולות לבלום פרסומות זה לא כזה נורא כמו שמתארים את זה כאן אחרי הכול בעלי האתרים רוצים שאנשים יכנסו גם לאתר והם יודעים שאם הם יגזימו בפרסומות לא יגלשו לאתר.

אז די לקטר כול הזמן לכול דבר יש חסרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים