עבור לתוכן

MX440 vs 6600GT

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה מתח מכיוון שכשניתקתי את המולקס הכרטיס ירד ל-100Hz. מסתבר שכשהוא נמצא ב-2D הוא עובד ב300 וללא כבל המולקס ב-100. רק ב-3D הוא עובר למהירות יותר גבוהה.

חוץ מזה בבדיקות הביצועים הוא די בסדר יחסית לזה שהמחשב שלי לא הכי חדש. ב3DMark05 אני מקבל 2700 במקום 3300 במחשבים חדשים ובAquaMark3 אני מקבל 39000 במקום 44000 במחשב חדש ורואים בבדיקה שהצד החלש זה הCPU ולא הGPU. ( את ההשוואה עשיתי עם נתונים שמצאתי באינטרנט)

אני חושב להתקין משחק חדש ולבדוק אם גם שם יהיו לי בעיות.אני מקווה שיש לי בעיה ספציפית ב FarCry וכל שאר המשחקים יעבדו כמו שצריך למרות שזה עדיין מעצבן שכולם אמרו שהם מריצים חלק ב Very High ואני נמצא על Medium.

• תגובות 51
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מקבל 2700 כי יש לך מחשב חלש הרבה יותר מהמחשבים החדשים.

וקיבלו עם הכרטיס 3300 רק כאלה עם מפרטי AMD 4000+ וכו...אני עם שלי מגיע רק ל-3200.

פורסם
  • מחבר

תראו חוצפה :pissed: שלחחתי שאלה לתמיכה של Leadtek בקשר לבעיות הביצועים ותראו מה הם החזירו לי:

Dear Customer,

1.Please update your graphics driver to 67.03. http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=112&downline=GeForce%20A6600%20Series

2.Please upgrade your power supply to 500W and motherboard to support AGP 8x.

Thanks!

Best regards,

Marketing Department, Leadtek Research Inc.

1.ברור שהדרייור שלי הוא 67.03 ואמרתי להם את זה במייל אז אני לא מבין למה הם כתבו את הסעיף הזה?

2. לפי מה שאני מבין AGPx8 לא אמור לשפר בהרבה אז אולי הם לא מבינים כל כך.

3. הם טוענים שאני צריך ספק 500W ???? לא ברור אם זה באמת נכון.

בקיצור נראה לי שהם לא מבינים כלום וסתם שולחים אותי לקנות מחשב חדש.

פורסם

הם שלחו לי משהו דומה כששאלתי אותם בקשר לבעיית ביצועים....קיצר סתם מבלבלים את המוח...פשוט שלחתי להם מייל תגובה. נראה מה יגיבו.

פורסם

לאיזה תשובה אתם מצפים ?

מחשב זה דבר מורכב ,מהרבה סוגים של חומרה , מערכות הפעלה , דרייברים , תוכנות , ואפילו וירוסים

(אני לפעמים מתפלא , שדברים כן עובדים טוב)

פורסם

הם פנו אליך כמשתמש סוג ג' שלא מבין וקונה ספקים ג'נריים , אז ספק ג'נרי 500W יעשה בערך עבודה של ספק רגיל 350-400וואט , אז הם לא לקחו סיכון , בקשר לדרייבר , הם רק אומרים עוד פעם מה עוד אפשר לעשות ויכול להיות שהם לא שמו לב , ובקשר לAGP8X , הם אומרים לך את זה כי גם הם חושבים שזה יכול להיות הבעיה... , אבל אני מאוד בספק.

בקשר לאקווהמארק אתה אמור לקבל לפחות 44000 , עם מחשב יותר חזק חברים שלי מקבלים(פנטיום 4 2.4 באוברקלוק ל3.0) 48000 פלוס מינוס(מעבד בידיוק כמו שלך רק עם אוברקלוק...)

פורסם

אם אתה ברצינות מנסה לפתור את הבעיה, תאלץ לבודד אותה:

רכיבים דרושים (לפי סדר העדיפויות שנראה לי):

1. עוד זיכרון

2. ספק יותר חזק

3. לוח אם יותר מתקדם

4. מעבד יותר חזק

אני לא אומר לך לקנות, אלא להלוות ממישהו.

תריץ הכל בקונפיגורציות שונות עד שאתה מבודד את הסיטואציה האחת בה זה עובד הכי טוב ולשם תכוון.

לעניות דעתי, מדובר בספק ובחוסר בזיכרון.

אם אתה ירושלמי אני יכול לתת לך ספק 500W לבדיקות.

הערה - אחד ההבדלים המרכזיים בין 2 הכרטיסים (6600 וה-MX440) זה התמיכה בDirectX ולא המהירות שעון דוקא. המעבר מ-8.1(MX440) ל-9(6600) אמור להניב איזו שהיא עליית איכות תמונה (אצלי המעבר מ-MX440 ל-R9600XT הניב הבדלים אדירים באיכות ולא ממש בFPS. אבל אצלך אמור להיות שינוי בשניהם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים