עבור לתוכן

MX440 vs 6600GT

Featured Replies

פורסם

הלוח שלך תומך בAGP x8? כי אם הוא תומך רק בAGP x4 הכרטיס שלך מאבד הרבה מהביצועים...  :-\

• תגובות 51
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לזה שמעליי

אתה טועה

פורסם

המחשב שלך לא מדהים... (לא בזילזול, לי יש אותו דבר רק פחות ראם ואת הכרטיס הקודם שלך)

איזה מהירות הראם שלך? 266?

נראה לי שהמחשב הזה פשוט לא מסוגל לנצל את היכולות של הכרטיס שקנית... המעבד ואולי גם הזיכרון (תלוי מה המהירות שלו) מגבילים את הכרטיס מסך.

בנוסף, אני לא בטוח בזה אבל לא יכול להיות שהעובדה שיש לו AGP 4 מגבילה את הכרטיס? (אני לא בטוח אם הוא תומך ב 4 או לא)

עריכה:

אם הבעייה הייתה בחוסר מתח לא הייתה ירידה בביצועים אלא בעיות אחרות כגון כיבוי פתאומי של המחשב.

המחשב שלו לא חלש בכלל! אם המעבד שלו הוא לא פרסקוט ,אז זה מעבד חזק.
פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהכרטיס לא מקבל מספיק מתח. אני חיברתי את הכרטיס לכבל שהולך לכונן DVD שלי אבל יכול להיות שיש שם בעיה אחרת אולי יש נתק בכבל מתח או משהו.

איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מקבל מספיק מתח?

עדכון:

מצאתי את זה באינטרנט:

The AGP interface doesnt have quite enough juice to supply the GeForce 6600 GTs NV43 GPU with enough native power, an external source is required to run the card at full clocks (if the Molex power connection isnt used, the core underclocks itself to 300MHz).

כשאני אחזור הביתה אני אנסה לחפש איפה רואים מה מהירות הליבה של הכרטיס ואם היא 500 או באמת 300.

פורסם

הלוח שלך תומך בAGP x8? כי אם הוא תומך רק בAGP x4 הכרטיס שלך מאבד הרבה מהביצועים... :-\

bullshit.jpg

פורסם

הכרטיס שלך אמור להריץ את המישחק יותר טוב משלי (בחתימה) כנראה שזה בעיה בדיוורים זה קורה לך רק במישחק הזה או בעוד מישחקים?

נ.ב

אני מרוצה מאוד מ9800P ובכלל לא חושב להחליף אותו ל6600GT לפי התוצאות במיבחנים ה6600GT מנצח את R9800P אבל במישחקים עדיין לא ראיתי את זה.. :-\

פורסם

הכרטיס שלך אמור להריץ את המישחק יותר טוב משלי (בחתימה) כנראה שזה בעיה בדיוורים זה קורה לך רק במישחק הזה או בעוד מישחקים?

נ.ב

אני מרוצה מאוד מ9800P ובכלל לא חושב להחליף אותו ל6600GT לפי התוצאות במיבחנים ה6600GT מנצח את R9800P אבל במישחקים עדיין לא ראיתי את זה.. :-\

ה9800P מצויין, אבל ה6600GT טוב ממנו, נקודה. מה זה משחקים ומבחנים? מה עושים את המבחנים בWord? עשה לי טובה.

אחי הספק הוא 300W ג'נרי? אם כן אז ברור שיכולה להיות בעיה.

תנסה להוציד את הסידירומים ולהפעיל כמה שפחות התקנים ואז תבדוק. תוודא שחיבור המולקס מחובר טוב.

וזה שאמר שהמעבד חזק כי הוא לא פרסקוט. כל 2.8 פרסקוט יקח את ה2.4B בביצועים בלי OC, אז מה זה קשור.

הפרסקוטים לא טובים יחסית לAMD64 המקבלים במשחקים, ויחסית דומים וטיפה נופלים מהנורת'וודים המקבילים. אבל פה אין בכלל השוואה.

פורסם

הפרסקוטים לא טובים יחסית לAMD64 המקבלים במשחקים, ויחסית דומים וטיפה נופלים מהנורת'וודים המקבילים. אבל פה אין בכלל השוואה.

איזה שטויות ! הפרסקוטים יותר טובים מהנות'ווד המקביל להם אבל הם פולטים יותר חום ורעש מהמאוורר שלהם ונותנים שיפור של 2-3 אחוז בביצועים וזה

לא טוב לOC ולאנשים שרוצים שקט ולכן לא ממליצים על זה

הליבה הזאת הייתה אמורה להתחרות מול הקלוהמר אבל היא נכשלה ולכן הוא כישלון !

פורסם

תחליף ספק אם הוא ג'נרי, 300W ג'נרי זה בדיחה עם כרטיס כזה

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה זה ספק ג'נרי לי יש CODEGEN 300W.

התקנתי את הדרייורים הכי עדכניים מהאתר של NVIDIA.

DirectX אחרון.

עדכנתי דריוורים של לוח האם ו-APG.

חיפשתי בBIOS את ה-Aperture Size  ולא מצאתי אולי יש לי BIOS ישן (Award v6.00PG)

בסוף התקנתי WinFox שבא עם הדיסקים של הכרטיס וכשאני עומד עם העכבר על הסמל שלו הוא רושם: 299/900.

קראתי שאם לא מגיע מתח לכרטיס הוא עובד במהירות ליבה של 300. רציתי לדעת אם לאנשים אחרים זה כותב 500/900 ?

למרות שבדקתי את החיבורים של הכבל מתח והכל נראה מחובר. ???

עדכון טמפרטורות:

GNU:38 Ambient:27

לא יודע איפה רואים את המתח שהוא מקבל.

פורסם

יכל להיות שהמהירות 300MHZ זה במצב 2D ולא ב3D? אני יודע שיש הבדל במהירויות אבל אני לא זוכר מה הם אמורות להיות.

תחליף ספק רק אם אתה יכל להשיג אחד חינם לבדיקה אל תקנה חדש בגלל ששלך ג'נרי (ספק שהוא לא מותג מוכר) כי הסיכוי שזאת הביעה קטן.

אני מציע שתלך לחנות מחשבים תבקש לבדוק ספק לא גנרי 350-400W בחנות, ותראה אם יש שינוי.

אבל לפני זה, תבצע בנצ'מארקים כמו 3DMARK2005-2004 ואחרים.

שמתם לב שכל הדיון הזה הוא בעיקבות ביצועים של משחק אחד, ועוד אחד לא ממש אמין, הבן אדם כמעט עושה שידרוג ב 2000 שקל לפני שהוא אפילו בדק משחקים אחרים.

תבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס.

תבדוק את המתח שהוא מקבל.

לא ישר לקנות ספק או להחליף מעבד!

פורסם

רגע, אתם אומרים שאין הבדל בביצועים בין אם הכרטיס עובד בAGP 8 לבין AGP 4?  :kopfpatsch:

פורסם

אתה יכול לפרט קצת על המחשב שלך? (לוח אם , סוג זיכרון/מעבד).

פורסם

שאלה לא הכי קשורה, אבל איך בדיוק בודקים את הFPS בFARCRY ? :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים