פורסם 2005 בינואר 3020 שנים שידרגתי את מערכת ההפעלה xp ל sp2 . לאחרונה עם הפעלת Msconfig בנסיון לא לאפשר למספר תכנות להיטען באיתחול , בכל זאת הן נטענות למרות שהן לא מסומנות. כמו כן למרות ההוראה בחלון של System configuration utiliy לא להראות חלון זה שוב באיתחול הבא (מסמן וי) החלון ממשיך להופיע וכל התכנות שביקשתי לא להיטען נטענות שוב.מקווה לקבל סיוע ועזרה בנידוןבתודהאבינועם
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר מה זאת אומרת איך אני עושה ? כמו שצריך אני לא חדש במחשבים וזו לא פעם ראשונה ולפני ששאלתי את השאלה כבר חרשתי את הרשתאבל עדיין לא מצאתי תשובה רלוונטית.
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים מחבר בדקתי ואין כמו כן תכנות שהוסרו עדיין מופיעות ברשימה כיצד זה יכול להיות?
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים בדקתי ואין כמו כן תכנות שהוסרו עדיין מופיעות ברשימה כיצד זה יכול להיות?ה 'הסרה\הוספה' של חלונות לא מסירה טוב את התוכניות, היא משאירה הרבה שאריות ברג'יסטרי. יש תוכנות הסרה שיודעות לעשות 90-95 אחוז מההסרה, הן יותר טובות. בכל מקרה אתה יכול למחוק את הרשומות האלה, שמופיעות לך, באופן ידני מהרג'יסטרי (מה שימחק רק מפתח אחד מיני רבים מהרג'יסטרי) או לחלופין להשתמש ב- your uninstaller 2004 וב- regseeker.
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מחבר תודה POD.ניסיתי גם מחיקה מהרגיסטרי מה run אבל מה שקורה בפועל למעשה המחיקה אינה מתבצעת והערך הנמחק מופיע שוב לאחר המחיקה עם פתיחת ה regedit או ה msconfigאני כבר מיואש בכל האינטרנט ובהרבה פורומים הבעייה כלל אינה מוזכרת או שאני לא מוצאנא תגובתךבתודה אבינועם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.