פורסם 2005 בינואר 3020 שנים לפי הכותרת,מובנה לכם העובדה שאני קונה מחשב חדש. יש כבר חנות מתוכננת,ויש מפרט, אבל ,פה אני יכול להתייעץ מעבד: intel pentium4 3.0GHZ זיכרון: 512MB Samsung כרטיס מסך: ATI Radeon XT9600 128MB 128bit לוח: [?] דיסק קשיח: 120GB של sata עכשיו,אני מיתלבט בין לוח. חשבתי על לוח אינטל. מישהו יכול לתת לי הצעות,או לפחות כמה דגמים טובים של הלוח? ואני גם צריך כרטיס טלויזיה בלפחות 250ש"ח ולא יותר.. מישהו יכול לתת הצעה? תודה לעוזרים
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים לפי הכותרת אפשר להבין שחרגת מחוקי הפורום ואתה מתבקש לערוך את הכותרת שתיהיה תואמת לחוקי הפורום. ציטוט מחוקי הפורום: כותרות:הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. כותרת טובה וממצה תזמין יותר אנשים להיכנס לדיון שלכם, ותגדיל את הסיכויים לקבל תשובות. בכדי לשנות את הכותרת, תוכלו לעשות זאת על ידי כפתור ה-, שנמצא בהודעה הראשונה שלכם בדיון, מצד שמאל למעלה.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים דיי נו חאלס... זה עבודה של מנהלי פורום.. ולא קשורה אליך... לא נאה לך ?!?!? אל תענה ...
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מה אכפת לך שאני יסביר למשתמשים שלא מודעים כנראה לחוקי-הפורום דברים שאסורים בפורום כדי למנוע מהם טעויות?ואם לא נעה לך מה שאמרתי אז אל תגיב אתה וזהו...אני רק מנסה לעזור אז מה אתה מתנפל עלי... ;D
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים סבבה אין לי כוח ואת הרצון להתווכח איתך ...ונחזור בבקשה לנושא המקורי .. Hewbink ..תן תקציב סופי לכול החלקים... ונראה מה אפשר לעשות ..
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים דיי נו חאלס... זה עבודה של מנהלי פורום.. ולא קשורה אליך... לא נאה לך? אל תענה ...דווקא כל הכבוד לו על העזרה, מנהלי הפורום לא תמיד פוקחים את העיניים שלהם מספיק כדי לשים לב לכל דבר קטן, ויפה שמתמשים מן השורה מעודדים משתמשים חדשים לנהוג לפי הכללים.כך צריך להעישות.
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר אני מבקש את סליחתכם על הכותרת,ערכתי.עכשיו,אני לא רוצה שתבנו משהו יותר טוב..רק ביקשתי לדעת על לוח וכרטיס מסך בבקשה.אה,ותקציב ללוח.. עד 1000 ש"ח
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים אם מדובר על עבודה וקצת משחקים אז לוח אם משולב כרטיס רשת מכל סוג כמעט אל ASUS מתאים לך, והייתי אפילו מכניס AC97 משולב.אך אם אתה שואף להיות גיימר לך על ASUS איכותי יותר לא משולב כרטיס קול. המבחר עצום והכל בצורה פרטנית קשה להגדיר דגם המתאים רק לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.