עבור לתוכן

i'm moving to bezeqint

Featured Replies

פורסם

בנוגע לתמיכה טכנית של ספקיות אינטרנט:

אני תכנאי מחשבים אני מתקין להרבה לקוחות אינטרנט בבית וכמו כן אני גם

מתקשר הרבה עם אנשי התמיכה בטלפון

אני יכול להגיד לכם שבזק בין לאומי אחת החברות הכי גרועות בתולדות האינטרנט גם מנסיון אישי

התמיכה שלהם גרועה ביותר גם אחריי שהם עונים אחריי 40 דקות בערך הם כמעט אף פעם לא ימצאו לכם מענה

או שהם פשוט יענו אחריי 40 דקות ויגידו שיחזרו אלייכם ולא יחזרו בחיים..

בקשר לנסיון אישי

בזק בין לאומי גרועה בקטע של פינגים שיחקתי איתה ברשת פעם והפינגים שלי היו בשמיים והרבה הפרעות מעבר..

הייתי באקטקום משהו כמו 3 שנים

א-ח-ל-ה חברה באמת שהם ממש טובים למרות שגם הם פעם עשו לי קטע של "אנחנו נחזור אלייך" ולא חזרו(זה קרה כמה וכמה פעמים)

אבל בעיקרון אין כמו אקטקום אם הם לא היו יקרים כמו שאמרו פה עוד הייתי נשאר שם..

(אני לא בא לפרסם חברות או משהו רק מדבר מתוך נסיון אישי)

אני כרטע בנטויז'ן ואני יכול להגיד לכם עם יד על הלב שהשירות שלהם פשוט פצצה כיף לדבר איתם בטלפון

האינטרנט שלהם פשוט מעולה ,ואין לי בעיות פינגים.

בקיצור אם אתם רוצים ראש טרוד כל כל היום בבקשה בזק בין לאומי יספקו את מבוקשכם.

• תגובות 33
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דווקא לי יש ניסיון לא טוב עם השירות הטלפוני של נטויזן, הם חצופים בצורה מפליאה ואין להם טיפת ידע לעזור גם במקרים הפושטים ביותר.

בזק בינלאומי בתמיכה הטלפונית גם כן חסרי ידע, אך עדיין עם כוונות טובות.

לי יש ניסיון מלפני שנים עם אקטקום ואני יכול להגיד שהם התיחסו אלי כאילו הייתי בן משפחה, אך הבנתי שמאז שנטשתי אותם הם לקחו את זה דיי קשה והתחילו לזלזל בלקוחות :-\

פורסם
  • מחבר

i've actually been with bezeqint and to be frank, i won't move there again ... if my main reason of being connected

is downloading stuff (legal, ofcourse ..) and they can't provide me with the bandwidth i am paying for (or someone else for that matter)

they i don't see the point of having them as ISP.

they won't give costumers' names and addresses cuz no-one there will be able to download something :P

anyways speaking of ISPs and internet in this lovely country of ours, am i the only one who finds it odd that

OUR upload speed just sucks ? .. i mean 12kb up is just low, no matter what you do, not to mention the fact that if you are

unable to download and upload @ top speeds @ the same time.

it is true that we grew very fast and moved to ADSL and cable modem once it was introduced to this country

BUT - it takes technology a great deal of time to get here, all those approvals, someone should pass a law cocerning

new technology and the way it is suppose to be integrated into our country.

on the high end of the scale i saw on other forums, ppl wrote down their connection speeds, most are like us (just higher upload)

but some are enjoying HIGH speeds, i'm talking 8mbps connections (down) and 1mbps (up) ... thats something we can

all drool on for now.

(though, we are israelies .. someone is bound to post something like "I have 8mbps - nananana; I am first" etc :) )

welp, just a few thoughts

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים