פורסם 2005 בינואר 3020 שנים למתחילים,אין לי שמץ של מושג בצילום,רוצה מצלמה שצריך רק לכוון ולצלם ,אבל שתהיה איכותית ביותר,ולא תהיה מסורבלת,ולא עשויה מחומרים זולים אני מוכן להשקיע עד 3000 ש"ח למצלמהנ.ביש לציין שאני לא מתכוון לצלם נוף וצילומי טבע[אם זה משנה משהו] אלא צילומים בחיק המשפחה בלבדתודה מראש
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים למתחילים,אין לי שמץ של מושג בצילום,רוצה מצלמה שצריך רק לכוון ולצלם ,אבל שתהיה איכותית ביותר,ולא תהיה מסורבלת,ולא עשויה מחומרים זולים אני מוכן להשקיע עד 3000 ש"ח למצלמהנ.ביש לציין שאני לא מתכוון לצלם נוף וצילומי טבע[אם זה משנה משהו] אלא צילומים בחיק המשפחה בלבדתודה מראשאממ הייתי אומר שלשימושים שלך מספיקה ביותר מצלמה במחצית מהסכום שהקצבת...
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים אתה יכול "להסתפק" ב-A95, שתתאים לך מאד, גם לשימושים וגם כשתרצה ללמוד מעבר לצילום "כוון וצלם".תדאג להוסיף מטען+סוללות(2300), וכרטיס זיכרון של 512 מגה.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר או קי ,אז לאחר כל מיני המלצות שהגיעו אליי במייל הייתי רוצה שתמליצו לי על אחד מכל מה שהמליצו ליקנון: s50 או G5 או IXUS500 אולימפוס: C770 או C5060 פוג'י : S7000פנטקס: אופטיו 550מינולטה : דימאג' Z3אודה לכם מראש על ההמלצה מכל אלהנ.בנכון שאיני מבין בצילום ,אך זה לא אומר שאיני רוצה במצלמה [glow=red,2,300]איכותית[/glow] כי בד"כ יקר=איכות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.