עבור לתוכן

נגן mp3 טוב עד 1200 שקל ?

Featured Replies

פורסם

שלום כולם אני מחפש נגן mp3 עד 1200 שהיה לו לפחות גיגה זכרון ועדיף מבוסס דיסק קשיח ניתן למציאה ?

חשבתי על Rio Nitrus Urban מה אתם חושבים עליו ? אני יכול להשיג אותו ב 1200 שווה ?

פורסם

אני חושב שכולם יסכימו איתי שכרגע העסקה הכי טובה היא קניית rio carbon דרך וואלה שופס ב-1200 ש"ח...

יש לו 5 ג'יגהבייט, זמן סוללה של משהו כמו 14 שעות והוא מאוד קומפקטי ונוח. אני מאוד ממליץ לך לקנות אותו, תחפש בוואלה! שופס, נראה לי שזה בפומביות- אבל אל תלחץ ואל תציע מחיר יותר גבוה מ-1200 בגלל שהם מתחילים את המכירה הפומבית מחדש ברגע שנמכרת כל יחידה, זאת אומרת שאין לך מה להפסיד, פשוט תתעזר בסבלנות עד שתזכה ב-1200.

לשם השוואה: מיני אייפוד 4 ג'יגגה עולה 1600 או 1800 שקל, שתבין. והאמת שאני לא ממש יכול לחשוב על יתרון שיש למיני אייפוד, חוץ מהמראה הסקסי שיש לו. למרות שרצות שמועות שגם הקראבון הוא רב-זרג.

בהצלחה!

פורסם

שלום כולם אני מחפש נגן mp3 עד 1200 שהיה לו לפחות גיגה זכרון ועדיף מבוסס דיסק קשיח ניתן למציאה ?

חשבתי על Rio Nitrus Urban מה אתם חושבים עליו ? אני יכול להשיג אותו ב 1200 שווה ?

אכן מומלץ ה RIO CARBON שעולה 1200 ש"ח...

ה RIO NITRUS הוא הדגם הקודם ל CARBON... הוא מכיל רק 1.5GB ויש לו בעיות בתור הדגם הראשון..

לי יש את ה RIO CARBON, מומלץ בחום...

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה דרך אגב כמה המחיר מיחרון שלו ?

פורסם

בואללהשופס 1200ש"ח (מהיבואן)..

פורסם
  • מחבר

האם ניתן להשתמש בו כדיסק און קי ?

בלי תוכנות ישר לחבר ולהעיבר קבצים ?

פורסם

האם ניתן להשתמש בו כדיסק און קי ?

בלי תוכנות ישר לחבר ולהעיבר קבצים ?

זה היתרון הכי גדול שלו מול המתחרים (בנוסף לזמן בטרייה)...

אתה מחבר אותו למחשב (רק ב WIN98 צריך דריברים), והוא עובד 5GB כ DISK ON KEY... וכשאתה מעתיק שירים (אתה לא חייב להשתמש בתוכנה שלהם, אתה סתם יכול להעתיק ב WINDOWS EXPLORER), וכשאתה מפעיל את המכשיר אחרי זה, הוא סורק את כל הדיסק לשירים חדשים ומוסיף אותם לרשימה שלו..

פורסם

איך העוצמה שלו ?

האם הוא מתאים גם לספורט להליכה וכו'?

פורסם

איך העוצמה שלו ?

האם הוא מתאים גם לספורט להליכה וכו'?

אני משתמש באוזניות הרגילות שלו, ואני מרוצה (עד להשקעה באוזניות איכותיות יותר :) ), החברה לא מפרסמת את הנתונים הטכנים שלו (כמו ש IPOD גם לא)... אז אי אפשר לדעת אבסולוטית כמה הספק יש לו....

הנגן מבוסס HARD DISK, ולכן כמו שאר הנגנים האלה, מומלץ כמה שפחות לזעזע אותו, בשביל זה יש נגנים מבוססי FLASH. אם זאת הנגן הזה פחות רגיש (בדומה ל MINI IPOD ושאר הנגנים שיש להם דיסק קטן), מאשר הנגנים עם הדיסקים הגדולים (IPOD ו H320)...

אם זאת, לא ראיתי התייחסות מפורשת לנושא... חשוב לשים גם שעיצוב הנגן הזה קצת שברירי, ואם הוא נופל הרצפה, הכפתור VOLUME שלו יכול להשתחרר קצת (כפי שקרא לאנשים בחו"ל שלא שמרו עליו)..

פורסם

אני משתמש באוזניות הרגילות שלו, ואני מרוצה (עד להשקעה באוזניות איכותיות יותר :) ), החברה לא מפרסמת את הנתונים הטכנים שלו (כמו ש IPOD גם לא)... אז אי אפשר לדעת אבסולוטית כמה הספק יש לו....

הנגן מבוסס HARD DISK, ולכן כמו שאר הנגנים האלה, מומלץ כמה שפחות לזעזע אותו, בשביל זה יש נגנים מבוססי FLASH. אם זאת הנגן הזה פחות רגיש (בדומה ל MINI IPOD ושאר הנגנים שיש להם דיסק קטן), מאשר הנגנים עם הדיסקים הגדולים (IPOD ו H320)...

אם זאת, לא ראיתי התייחסות מפורשת לנושא... חשוב לשים גם שעיצוב הנגן הזה קצת שברירי, ואם הוא נופל הרצפה, הכפתור VOLUME שלו יכול להשתחרר קצת (כפי שקרא לאנשים בחו"ל שלא שמרו עליו)..

אבל לנגני פלאש בנפחים של 1GB יש גם הארד דיסק לא ? FLASHMICRODRIVE

פורסם

אבל לנגני פלאש בנפחים של 1GB יש גם הארד דיסק לא ? FLASHMICRODRIVE

לא... לנגני FLASH יש FLASH שזה זכרונות SOLID STATE (אין חלקים זזים בפנים).. הם מגיעים בנפחים של מ 32MB עד ל 2GB היום (בתור נגני MP3), יש גם זכרונות כאלו עד 8GB (אבל המחירים בשמיים , יותר מ 1000$ לזכרון)....

ויש נגני HARD DISK, שבהם כמה מפליא יש HARD DISK (שזה כמו הדיסק שיש לך במחשב, רק בגודל הרבה יותר קטן..), כמובן שלהם יש חלקים זזים, הם מגיעים בנפחים של החל מ 1.5GB עד 5GB (בדיסקים של הנגנים הקטנים),ומ 20GB עד ל 120GB (בדיסקים של הנגנים הגודלים), היתרון כמובן הוא המחיר הזול יחסית מול ה FLASH, החסרון הוא העמידות (יחסית כמובן)...

פורסם

לא... לנגני FLASH יש FLASH שזה זכרונות SOLID STATE (אין חלקים זזים בפנים).. הם מגיעים בנפחים של מ 32MB עד ל 2GB היום (בתור נגני MP3), יש גם זכרונות כאלו עד 8GB (אבל המחירים בשמיים , יותר מ 1000$ לזכרון)....

ויש נגני HARD DISK, שבהם כמה מפליא יש HARD DISK (שזה כמו הדיסק שיש לך במחשב, רק בגודל הרבה יותר קטן..), כמובן שלהם יש חלקים זזים, הם מגיעים בנפחים של החל מ 1.5GB עד 5GB (בדיסקים של הנגנים הקטנים),ומ 20GB עד ל 120GB (בדיסקים של הנגנים הגודלים), היתרון כמובן הוא המחיר הזול יחסית מול ה FLASH, החסרון הוא העמידות (יחסית כמובן)...

מה שאתה בא להגיד לי שה כרטיס של קומפקט פלאש 2 4 GB הוא לא בעצם הארד דיסק קטןקטן שזז בפנים? אני חושב שקראתי מהרבה שזה בעצם הארד דיסק פיצפון.

אתה יכול לציין נגנים שהם בעלי SOLID STATE עד 2GB? מ 1 GB עד 2 שנמכרים בארץ והם בעלי ווליום מכובד שלפחות 24MV...?

פורסם

מה שאתה בא להגיד לי שה כרטיס של קומפקט פלאש 2 4 GB הוא לא בעצם הארד דיסק קטןקטן שזז בפנים? אני חושב שקראתי מהרבה שזה בעצם הארד דיסק פיצפון.

אתה יכול לציין נגנים שהם בעלי SOLID STATE עד 2GB? מ 1 GB עד 2 שנמכרים בארץ והם בעלי ווליום מכובד שלפחות 24MV...?

שוב.. יש הראד דיסקים בגודל 1" שקורים להם MICRODRIVE שהחיבור שלהם הוא מסוג COMPACT FLASH II (אפשר לשים אותם במצלמות דיגיטליות במקום הכרטיס זכרון הרגיל)...

ויש פשוט כרטיסי FLASH (שהם לרוב מסוג COMPACT FLASH I)....

לא יודע כמה שווה לקנות נגן MP3 עם יותר מ 1GB, ולא יודע אם יש כאלו בארץ... תבדוק ב ZAP אולי..

פורסם

יש את נגני ה-XUKE

לפי הנתונים ולפי מה ששמעתי עליהם פה-יש להם עוצמה רצינית, כמו שאתה רוצה :xyxthumbs:

http://pcandgo.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=MP3USB1024S&Category_Code=UMP

http://pcandgo.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=MP3USB1024F&Category_Code=UMP

פורסם

יש את נגני ה-XUKE

לפי הנתונים ולפי מה ששמעתי עליהם פה-יש להם עוצמה רצינית, כמו שאתה רוצה :xyxthumbs:

http://pcandgo.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=MP3USB1024S&Category_Code=UMP

http://pcandgo.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=MP3USB1024F&Category_Code=UMP

אני לא יכול לקנות שם כי הם מקבלים רק כרטיסי אשראי בין לאומיים.. :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים