פורסם 2005 בינואר 3020 שנים samsung 793df 17 אינצ'????איך הוא שווה.???לכמה זמן בערך הוא יהיה טוב??כי לי עכשיו יש אחד של מאג והוא כבר דפוקקק-חח כבר איזה 5 שניםאז כדאי לי אותו או לא??ו איך mag 786 pf\s??ואיזה עדיף מבין השנים??
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים אני ממש לא מזמן קניתי אותו ואני מאוד מרוצה ממנו, חדות התמונה ממש גבוהה, והוא ממש אחלה.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים ALIAS תעשה חיפוש פה בפורום ותראה בדיוק "איך הוא שווה". ולהבא תעשה חיפוש לפני שאתה שואל.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר אחריות זוועתית גם לLCD ,וגם לCRT.אחי אתה יכול לפרט למה האחריות לא משהו לגבי ה crt???
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים ציטוט מכתב האחריות של היבואן: "לעניין מסכים שטוחים מסוג LCD האחריות למסכים שטוחים הפועלים בטכנולוגיית TFT (לעניין נקודות שרופות BURNED PIXELS) תחול רק במידה ויתגלו למעלה מ- 15 נקודות שרופות במסך 15" ולמעלה מ- 20 נקודות שרופות במסך 17" ו/או גדול ממנו. נקודות שרופות בקבוצה ייחשבו לצורך כתב האחריות זה כנקודה שרופה אחת"
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר אחי שאלתי למה האחריות של סמסונג לא משהו לגבי ה crt ולא לגבי ה lcdאז איך האחריות של סאמסונג לגבי המסכים crt ??(עם הקובייה)
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים לפי דעתי אחלה אחריות מבית חיון מחשבים (שהיא זאת שסיפקה את המסך שלי..)התקלקל ישר החליפה בלי לעשות שם בעיות.. בכלליות אחלה מסך(יש לי SyncMaster 753DFX)
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים ראיתי את המסך היום ב office depot הוא נראה לא רע בכלל יש לי שאלה אחת. מאחר והוא מגיע ל 85hz . האם היום לא צריך קצב רענון גבוה יותר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.