עבור לתוכן

בעיה חמורה, המחשב מתכבה לבד!

Featured Replies

פורסם

זה כבר קרה לי 3 פעמים ביומים! פתאום בלי קשר לחיים המחשב מחליט לעשות ריסט (והוא לא מציג מסך כחול, כלום!) ואחרי שהוא עולה כתוב שהוינדוס שוחזר מבעיה חמורה.

עשיתי סריקה עם nod32 ועם Ad-Aware מצא לי כמה "מרגלים" אך לא יותר מזה! אחרי הסריקה הבעיה המשיכה אז חשבתי שזו בעיה של חום, המעבד עובד בסביבות ה 40 (החישן מזייף אבל המחשב כבר כמה שנים ככה שזה אומר שאין יותר מדי בעיה) כרטיס מסך, 2 מאוררים אחד על הזכרונות למעלה ואחד על הליבה + זיכרונות למטה, בלי OC. הארד דיסק בערך 30 מעלות. וכמו שאתם רואים אין בעיה גדולה של חום אך יש בעיה של ריסט. בלילה כשראיתי TV (על המחשב) הוא פתאום התכבה אז החלטתי להשאיר אותו כבוי שינוח. חזרתי היום ופחות מ 10 דקות אחרי שהמחשב עלה שוב ... ריסט. אז החלטתי לבדוק משהו ב msconfig וראיתי את זה:

הקובץ ez_PS לא מוכן להמחק, מחקתי אותו ידנית והוא כל הזמן חוזר וגם הקובץ השני נראה מוזר ביותר, למישהו יש פתרונות?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

לא תמיד המחשב חייב להראות מסך כחול לפני שהוא מתכבה.

בכל אופן לחץ Start->run->C:\windows\minidump

כווץ את הקבצים שנמצאים בתייקיה והעלה אותם לפה באפשרויות נוספות.

פורסם
  • מחבר

[move] :jump:[/move]

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אתה יכול להרגע בקשר לezsp_px

http://www.liutilities.com/products/ wintaskspro/processlibrary/ezsp_px

http://www.reger24.de/prozesse/ezSP_Px.exe.php

והdumprep חלק ממערכת ההפעלה הוא מייצר קבצי dmp (לוגים) כשיש מסך כחול גם כשיש ריסטרט אוטומטי יש מסך כחול אבל במקרה הזה רואים אותו לבערך שניה

עברתי על הלוגים שצירפתה ,מה שבטוח זה נגרם על ידי דרייבר ,איזה בדיוק אי אפשר לדעת כי הם לא מכילים תמידע הזה

תוריד דרייברים עדכניים להכול ותסיר את הנוכחיים לפני התקנתם ואני מאוד ממליץ להתקין sp1 או sp2 זה מתקן הרבה באגים ויש סיכוי שזה הגורם לריסטרטים האוטומטים איזהשהו באג בוינדוס שהsp מתקן ומצד שני אולי איזה דרייבר של איזהשהי תוכנה לא מסתדר טוב בלי sp

בלילה כשראיתי TV (על המחשב) הוא פתאום התכבה אז החלטתי להשאיר אותו כבוי שינוח

תבדוק טמפרטורה, שמתי לב שכבר בדקתה אבל עדיף אם התוכנה של היצרן לוח כי תוכנות אחרות עלולת לזייף

תריץ בדיקת יציבות אם prime95 כשתוכנת ניטור טמפרטורות/מתחים רצה ותראה עד כמה הטמפרטורה עולה וכמה המתחים יורדים,תבדוק על כמה מוגדרת טמפרטורת התחממות יתר בביוס יכול להיות שהיא מוגדרת קצת יותר מדי נמוך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים