עבור לתוכן

תוכנה לשיפור הצילום

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה :xyxthumbs:..עכשיו אני רוצה לשאול איזה תוכנה מומלצת שתשפר לי את הצילום או האיכות? :silly:

או שתוכנה שאני יכול קצת לערוך תתמונה..שתהיה פשוטה ואיכותית יש אחת כזאת? :s05:

פורסם

אם אתה מחפש תוכנה ממש ממש פשוטה אז סביר להניח שתקבל אחת המלצלמה (ב99 אחוז מהמקרים אם את ה קונה מצלמה נורמלית ולא מעזה... אתה מקבל דיסק עם הדרייברים למצלמה ובדיסק יש תוכנה בסיסית ופשוטה לערוך את התמונות- אל תצפה אבל עם התוכנה הזאת לנסים ונפלאות)

תוכנה יותר רצינית ומאוד מאוד פופולרית היא הפוטושופ (אני לא מומחה לצילום אפילו חובבן ביותר ואני מסתדר איתה,כל היופי בה שהיא פשוטה בכלים בסיסיים לחובבנים, אבל לכאלה שיותר רצינים יש שם כלים יותר רציניים לעריכת תמונות)

בעקרון זאת לא תכנה חינמית- אתה יכול להוריד גרסת נסיון (מיותר לגמרי היות ורוב האופציות יהיו סגורות אני מניח)

או שאתה יכול לקנות

או שאתה יכול לעשות את הדבר הזה שאסור לדבר עליו כאן.... (וזאת תוכנה מפורסמת, לא חסר מאיפה להשיג..)

פורסם
  • מחבר

אם אתה מחפש תוכנה ממש ממש פשוטה אז סביר להניח שתקבל אחת המלצלמה (ב99 אחוז מהמקרים אם את ה קונה מצלמה נורמלית ולא מעזה... אתה מקבל דיסק עם הדרייברים למצלמה ובדיסק יש תוכנה בסיסית ופשוטה לערוך את התמונות- אל תצפה אבל עם התוכנה הזאת לנסים ונפלאות)

תוכנה יותר רצינית ומאוד מאוד פופולרית היא הפוטושופ (אני לא מומחה לצילום אפילו חובבן ביותר ואני מסתדר איתה,כל היופי בה שהיא פשוטה בכלים בסיסיים לחובבנים, אבל לכאלה שיותר רצינים יש שם כלים יותר רציניים לעריכת תמונות)

בעקרון זאת לא תכנה חינמית- אתה יכול להוריד גרסת נסיון (מיותר לגמרי היות ורוב האופציות יהיו סגורות אני מניח)

או שאתה יכול לקנות

או שאתה יכול לעשות את הדבר הזה שאסור לדבר עליו כאן.... (וזאת תוכנה מפורסמת, לא חסר מאיפה להשיג..)

ומה עם פוטושופ אלמנטס? זה אותו דבר? יותר טוב?

פורסם

Fotostation תוכנה מצויינת... (עכשיו חזרה לצבא.. ביי ביי..)

פורסם
  • מחבר

ופוטושופ אלמנטס? מה איתה? :hat:

פורסם

ופוטושופ אלמנטס? מה איתה? :hat:

זו גרסה מקוצצת של פוטושופ הרגיל שהותאמה לצלמים.

פורסם
  • מחבר

זו גרסה מקוצצת של פוטושופ הרגיל שהותאמה לצלמים.

סבבה, מתאימה לי לא? למה אני צריך את שאר הדברים של הפוטושופ הרגיל?

פורסם

סבבה, מתאימה לי לא? למה אני צריך את שאר הדברים של הפוטושופ הרגיל?

אתה לא צריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים