פורסם 2002 ביוני 2623 שנים היה לי gadline שהוא מצוין אבל עשה בעיות והחליפו לי ל motorola לדעתי הוא טובוגם של אלקטל אם יש להם
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים אצלי הוא עובד בסדר, והוא יכול לשמש כראוטר. חיברת אותו ל USB או לכרטיס רשת?
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים יש לי מודם של הכבלים RCA ושמעתי שהוא חרא לאיזה כדאי להחליףמי יועץ אחיטופל שלך ?יש לי את המודם הסורר , והאמת היא שהוא ממש לא סורר .
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים אצלי הוא עובד בסדר, והוא יכול לשמש כראוטר. חיברת אותו ל USB או לכרטיס רשת?חדשות חדשות חדשות ....או בדיחה ?באמת ? המודם הזה יכול לשמש Router ? תזכור אנחנו מדברים על מודם כבלים RCA המושמץ !!!
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר אצלי הוא עובד בסדר, והוא יכול לשמש כראוטר. חיברת אותו ל USB או לכרטיס רשת?רשת כמובן
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר יש לי מודם של הכבלים RCA ושמעתי שהוא חרא לאיזה כדאי להחליף מי יועץ אחיטופל שלך ? יש לי את המודם הסורר , והאמת היא שהוא ממש לא סורר . נראה לי רוקפורד אבל אל תיקחו אותי במילה (רוקפורד אם זה לא אתה מצטער )
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אז אמרנו שהמוטורולה הכי טוב?אני לא יודע מה לדרוש כשיבואו להתקין שבוע הבא.אל תדאג , כשהוא יגיע עם המודם כבר לא תהיה לך אפשרות בחירה .
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מחבר אצלי הוא עובד בסדר, והוא יכול לשמש כראוטר. חיברת אותו ל USB או לכרטיס רשת?איך רוטר מה עשית?
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים לי יש את המוטורולה. בינתיים עובד מצוין. הוא יעבור היום או מחר לכרטיס רשת במקום ה-USB למרות שבדקתי את משאבי המערכת ולא נראה שהוא מזיז במיוחד למעבד.ראיתי את המודם של RCA בפעולה. ב-USB הוא עבד פשוט נורא, ברשת יותר טוב אבל עדיין יש תקלות מעצבנות וצורך לאפס אותו פעם בכמה ימים..
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מחבר לי יש את המוטורולה. בינתיים עובד מצוין. הוא יעבור היום או מחר לכרטיס רשת במקום ה-USB למרות שבדקתי את משאבי המערכת ולא נראה שהוא מזיז במיוחד למעבד.ראיתי את המודם של RCA בפעולה. ב-USB הוא עבד פשוט נורא, ברשת יותר טוב אבל עדיין יש תקלות מעצבנות וצורך לאפס אותו פעם בכמה ימים.. איך מאפסים אותו
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים לי יש את המוטורולה. בינתיים עובד מצוין. הוא יעבור היום או מחר לכרטיס רשת במקום ה-USB למרות שבדקתי את משאבי המערכת ולא נראה שהוא מזיז במיוחד למעבד.ראיתי את המודם של RCA בפעולה. ב-USB הוא עבד פשוט נורא, ברשת יותר טוב אבל עדיין יש תקלות מעצבנות וצורך לאפס אותו פעם בכמה ימים.. איך מאפסים אותומוציאים מהחשמל. צריכים גם לרענן את כתובת ה-IP שהמחשב מקבל ע"י IPCONFIG /RELEASE ואז IPCONFIG /RENEW.
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אני אף פעם לא איפסתי את המודם ולא ריעננתי את האיפי!יש לי את המודם של rca והוא פועל מצויין רק שלפעמים הוא מפסיק לפעול לכמה דקות אבל הוא ממשיך לפעול אחר-כך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.