עבור לתוכן

לוח אם תוצרת אינטל ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר "עוברים" אתה מתכוון לעובדים יותר טוב, יותר מהר, יותר יציב ?

ולגבי הפיצ'רים, יש הרבה לוחות שבאים אם פיצ'רים שאני לא משתמש בהם אז למה לי לשלם יותר על אחד כזה ?

• תגובות 38
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כאשר אני אומר עוברים אני מתכוון לביצועים בלבד (מהירות). מבחינת יציבות, הלוחות של INTEL מעולים.

הרבה לוחות מגיעים עם פיצ'רים רבים יותר מהפיצ'רים הקיימים בלוחות של INTEL אך עולים אותו הדבר ולכן הלוחות של INTEL כדאיים פחות.

פורסם
  • מחבר

יש לך המלצה על לוחות מיצרנים אחרים לפנטיום במחיר הזה (700 ש"ח + -) ?

פורסם
  • מחבר

לאחר בדיקה עליתי על הלוחות הבאים...

Gigabyte:

GA-8I915p Dou

GA-8I915p Dou Pro (למרות שיש בו - IEEE 1394 שאני ממש לא צריך אבל יש את ה - DualBIOS שזה מעניין...)

Asus:

P5GDC Deluxe (נחמד ודי דומה ללוחות של Gigabyte אך יקר יותר, השאלה אם המחיר שווה את זה...)

Msi:

915P Combo

כל הלוחות תומכים ב DDR1 ו-2 (פיצ'ר חשוב לי כי בגלל התקציב אני אשתמש ב-DDR1 בינתיים.

השאלה שלי מי יותר טוב (כדאי) ואם יש אז אשמח לשמוע הצעות חדשות...

פורסם

XFX FX5750 128MB DVI, PCI-E

690 שקל בקיאספי

פורסם

פעם ראתי איפשהו שאינט יוציאו תוכנה לאוברקלוקינג און ליין בלוחות שלהם, זה לא התממש? מישהו מכיר את זה?

לגבי ביצועים, לרוב ממה שאני מכיר , במהירויות סטוק דווקא הלוחות של אינטל הם מהמהירים ביותר.

פורסם

כל הלוחות שציינת מצויינים ועל כן המלצתי לקחת את הלוח בעל הפיצ'רים הרבים (הרלוונטיים) ביותר והאחריות הארוכה ביותר.

פורסם

פעם ראתי איפשהו שאינט יוציאו תוכנה לאוברקלוקינג און ליין בלוחות שלהם, זה לא התממש? מישהו מכיר את זה?

התממש ויש לי כזה

הבעיה היא שהוא נותן לך להעלות רק 100 מגה הרצים

פורסם
  • מחבר

לאחר כמה ימים של חיפוש וקריאה מעניין אותי לדעת האם AMD באמת יותר טוב ויותר זול ?

אני יכול לקנות מעבד 3.0GHZ + לוח (LGA775) בסביבות ה-1700 ש"ח.

כמה תעלה לי מערכת באותו כח או יותר של AMD ?

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם

המחיר של A64 הוא בערך אותו דבר קצת יותר זול אבל בביצועים במשחקים ושימושים ביתיים

הוא יותר מהיר

פורסם

כמה פעמים אתה מסוגל לכתוב הודעות ברצף?

אם יש לך משהו להוסיף תשמש בעריכה!

מישהו ?

הקפצה אסורה על פי חוקי הפורום! לא חבל שהדיון ינעל?

פורסם
  • מחבר

מה לדעתכם יותר טוב ?

D915PGN של אינטל או GA-8I915P-G של ג'יגבייט + P4 3.0GHZ או

GA-K8NF-9 של ג'יגבייט + AMD A64 3000 ?

המחיר כמעת אותו הדבר...

פורסם

הAMD בהחלט יותר טוב במקרה הזה כי הוא 939 , גם אם היה היה 754(סוקטים) הוא היה עדיין יותר טוב , ועוד פעם , תלוי מה השימושים שלך , אם אתה כל היום הולך לצרוב סרטי VCD ולקודד סרטים מDVD לAVI XVID וDIVX אז האינטל בשבילך או לעריכת וידאו\מוסיקה רצינית(לא חובבני) , אבל אם אתה רואה סרטים , שומע מוסיקה , גולש באינטרנט ומשחק משחקים כבדים , אז הAMD הרבה הרבה הרבה יותר טוב בשבילך... , ולפי מה שהבנתי יש לך בסביבות ה2500שקל ללוח אם+מעבד+כרטיס מסך , אז הנה מה שאני מציע :

מעבדי ?AMD? Price Units Total

Athlon 64 3000+ (S-754) 810 1 810

לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total

K8NS (s754) Nforce3 250 430 1 430

כרטיסי מסך? PINE Price Units Total

xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 1230 1 1230

Total price 2470 ¤

אם אתה לא עושה אוברקלוק וגם אם אתה עושה לוח האם כאן פשוט מצויין(כולל הרבה פיצ'רים וצ'יפסט מעולה של NVIDIA NFORCE 250GB) , כרטיס מסך מעולה(בערך פי 2\3 על הFX5750 בתושבת PCIE היקרה) ומעבד מצויין... , לחבר שלי יש את המערכת הזאתי(רק עם 6800NU) והיא פשוט מצויינת , הלוח אם יציב ומהיר ואפילו לא רע באוברקלוק...(275FSB) , כרגע באוברקלוק ל220X10 שזה נותן ביצועים כמו של 3200+(אולי טיפה יותר בגלל הבאס והזיכרונות סינכרונית)

בקיצור , אין יותר טוב מזה בתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה לך על המאמץ אך אני צריך לוח אם PCIE ולא AGP לכן אני חושב שכדאי לי כרגע להשקיע בלוח+מעבד טובים ולהוריד כצת בכרטיס מסך שאותו אני יקנה מאוחר יותר...

התקציב שלי הוא משהו כמו 3600 ש"ח לא כולל מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים