עבור לתוכן

מה העונש עבור נהג חדש על אדום (מצלמה) חוץ מה 1000 ש"ח. אם יש..

Featured Replies

פורסם

תודה.

פורסם

ואם כבר,

אז נהג חדש שקיבל עכשיו רישיון וינהג באוטו עם יותר מ2 אנשים, מה העונש עבורו?

פורסם

לצערך (?), כשאתה נהג חדש, כל עבירה "רצינית" (אני לא זוכר כרגע את ההגדרה המדוייקת, הכוונה היא בעצם לכל עבירה משמעותית - מהירות גבוהה מהמותר, מן הסתם חצייה באדום, עקיפה בקו לבן וכו') גוררת אחריה שלילה של הרישיון (גם אם העבירה לא דרשה שלילה במקום, זה יגיע כשתרצה לחדש אותו בתום השנתיים), ודרישה לעבור מחדש תיאוריה וטסט.

פורסם
  • מחבר

כן , לצערי.

אני מקווה שהסיפור איך שהוא יעזור במשפט. היה גשם ובלה בלה והייתי קרוב לרמזור פתאום כתום , אדום (מתחלף מאוד מהר ברמזור הזה). הכביש היה חלק לכן לא יכולתי לתת ברקס קידמי (אופנוע) אחרת הייתי מחליק לתוך הצומת. לשופט אני אוסיף שאיבדתי שליטה וכל מיני דברים.

אני לא מאמין שזה יעזור , אבל שווה ניסיון.

לא הבנתי מתי תיהיה השלילה (כשאני ארצה לחדש רשיון ?) ולכמה זמן היא תיהיה.

ונראה לי שכדאי לי למצוא דחוף מישהו שיקח את הדוח עליו (לא נהג חדש) ויוציא אותי מזה.

פורסם

מה זאת אומרת? לתמיד...

עד שתעשה מחדש תיאוריה וטסט.

אבל מי יודע, אולי תצא זכאי.. :)

פורסם

דוגרי בכאלה מיקרים יש מצב שתצא זכאי כי תלויי מי השופט

הוא יכול להוציא אותך נקי או שהוא יכול לשלול לך בטענה שרואים את הרמזור מרחוק ואיך זה שלא ראית שהוא מתחלף וכנראה נסעת מהר מידי שלא הצלחת לבלום .

לא הבנתי , הייתה מצלמה או ששוטר עצר אותך ? .

פורסם

ברוך הבא למעודן.!

גם הונצחתי במצלמות המשטרה עובר באור אדום בהיותי נהג חדש.

העבירה עצמה בוצעה ב 25.1.03 הדוח הגיע כ 4 חודשים לאחר מכן ואז חיכיתי איזה חודשיים וחצי ושלחתי מכתב ליחידת התנועה וביקשתי שהדוח יוסב על שמי ועד שזה קרה כבר היינו ב אוקטובר ואז חכיתי עוד חודש והגשתי בקשה להישפט.

למה כל זה?

בשביל למשוך זמן כמו שאמרתי העבירה בוצעה בתאריך ה 25.1.03 והייתי נהג חדש עד לנובמבר 2003 היייתי חייב למשוך זמן . למה?

אם אתה תשלם את הדו"ח יראו אותך כמי שמודה באשמה הורשע ונשא את עונשו אבל כל עוד לא שילמת העבירה לא נרשמה לחובת ואז בחידוש התיק שלך יהיה נקי (אם אין לך עוד עבירות) ואז יחדשו לך את הרשיון בלי בעיות. וגם את תורשע אחריי התקופה של הנהג חדש אז כבר לא יקרה עם זה כלום השלילה תסתיים ואתה תחזור לנהוג כאילו כלום לא קרה.

אני באופן אישי העדפתי לא לשלם 1000 ש"ח כי זה סכום גבוה מדיי בשביל שאני ייתן אותו למדינה על מגש. עדיף לי להיות בשלילה ככה אני חושב.!

תמשוך זמן זה הכי חשוב , אל תעיז לסיים את הסיפור שאתה עדיין נהג חדש כי זה יעלה לך הרבה יותר מ1000 שקל לעשות מחדש.

עריכה- את כל התכתובות עם המשטרה תעשה רק בדואר רשום נכון זה עולה עוד כמה שקלים אבל הקבלה של הדואר רשום מהווה הוכחה בבית משפט על תאריך המשלוח.

פורסם

אוקי אני עכשיו עושה תיאוריה מחדש בגלל שלפני שנתיים הייתי נהג חדש ועברתי באדום...

תבקש לערער ותמציא להם איזה תירוץ טוב למה לא יכולת לעצור... (לא יודע למה אני לא עשיתי את זה :bash:)

או לחילופין תגיד שזו עברה ראשונה ותתחיל להתבכיין להם שאתה מסכן :silly:

קיצר אם לא הולך לך זה 1000 ש"ח ו10 נקודות... מתי שיגמר לך הנהג חדש תצטרך לעבור תיאוריה בשביל לחדש את הרישיון...

אומנם לא ביג דיךל אבל בכל זאת בעסה...

מה שמתן בתגובה לפני לא נכון... אם היית נהג חדש בזמן העברה אתה תענש בתור נהג חדש אלה אם כבר חידשו לך את הרישיון...

(מה שאומר שאתה יכול לצאת מזה רק אם נגמר לך הנהג חדש בחודשים הקרובים)

פורסם

אם היית קורא את השורה האחרונה אז היית מבין.

אין לו מה לנסות אפילו לערער כי הוא נהג חדש למשטרה אין סמכות לבטל דוח תנועה לנהג חדש רק לבית משפט!

אסור לו לשלם או לחילופין להגיע ליום המשפט כשהוא עדיין נהג חדש.

אני עדיין מחכה למשפט הרשיון חודש ב 23.11.2003 ללא כל בעייה.!

פורסם
או לחילופין תגיד שזו עברה ראשונה ותתחיל להתבכיין להם שאתה מסכן  :silly:

לא יודע איך זה לגביי נהג חדש, אבל אימא שלי גם כן עברה ברמזור אדום לפני כמה שנים בצומת עם מצלמות תנועה. אחרי שהיא קיבלה את הדו"ח, ובו רשום שהקנס על העבירה שהיא ביצעה הוא 1000 ש"ח. היא החלה בשליחת מכתבים לאגף התנועה, נדמה לי, ולבסוף הדו"ח והקנס שאיתו בוטלו. לדעתי,  זה רק בגלל שזו הייתה פעם ראשונה ואחרונה שהיא הייתה מעורבת באיזשהי עבירת תנועה.

אגב,  זה היה יום עם שדה ראייה לא משהו ואימי הייתה מוטרדת ממצבה של סבתי שהייתה באותה עת בביה"ח. הכול תירוצים, זה נכון אבל מתחשבים בכאלה דברים אם זה לא שכיח.

פורסם

ברוך הבא למעודן.!

גם הונצחתי במצלמות המשטרה עובר באור אדום בהיותי נהג חדש.

העבירה עצמה בוצעה ב 25.1.03 הדוח הגיע כ 4 חודשים לאחר מכן ואז חיכיתי איזה חודשיים וחצי ושלחתי מכתב ליחידת התנועה וביקשתי שהדוח יוסב על שמי ועד שזה קרה כבר היינו ב אוקטובר ואז חכיתי עוד חודש והגשתי בקשה להישפט.

למה כל זה?

בשביל למשוך זמן כמו שאמרתי העבירה בוצעה בתאריך ה 25.1.03 והייתי נהג חדש עד לנובמבר 2003 היייתי חייב למשוך זמן . למה?

אם אתה תשלם את הדו"ח יראו אותך כמי שמודה באשמה הורשע ונשא את עונשו אבל כל עוד לא שילמת העבירה לא נרשמה לחובת ואז בחידוש התיק שלך יהיה נקי (אם אין לך עוד עבירות) ואז יחדשו לך את הרשיון בלי בעיות. וגם את תורשע אחריי התקופה של הנהג חדש אז כבר לא יקרה עם זה כלום השלילה תסתיים ואתה תחזור לנהוג כאילו כלום לא קרה.

אני באופן אישי העדפתי לא לשלם 1000 ש"ח כי זה סכום גבוה מדיי בשביל שאני ייתן אותו למדינה על מגש. עדיף לי להיות בשלילה ככה אני חושב.!

תמשוך זמן זה הכי חשוב , אל תעיז לסיים את הסיפור שאתה עדיין נהג חדש כי זה יעלה לך הרבה יותר מ1000 שקל לעשות מחדש.

עריכה- את כל התכתובות עם המשטרה תעשה רק בדואר רשום נכון זה עולה עוד כמה שקלים אבל הקבלה של הדואר רשום מהווה הוכחה בבית משפט על תאריך המשלוח.

רגע לא הבנתי אותך, למשל כשהייתי נהג חדש, לפני כמה חודשים, נתפסתי נוסע בלי ביטוח, המשפט שלי נקבע למתישהוא במאי, ואני כבר לא נהג חדש.

חוץ מדוח מה כבר יכולים לעשות לי?

פורסם

אם אני לא טועה, העונש עבור נסיעה באור אדום הוא ה-1000 ש"ח שצוינו ו-10 נקודות ולגביי נסיעת נהג חדש ללא מלווה, העונש הוא אך ורק זימון למשפט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים