פורסם 2005 בינואר 2920 שנים שמעתי שאפשר להוריד עידכון לfirmware ויאפשר לראות עברית בנגןהצלחתי להוריד איזה משהו אבל זה הראה לי הפוך את העברית וזה רק הראה את שם השיר שמנוגן בעברית ולא ברשימת קבציםיש לי מכשיר אירופאי.. יש איזה עידכון שאפשר להוריד ויעשה עברית נורמלית?תודה!
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים זה לא עדכון רשמי אז תצפה שיהיו באגים...מצטער שאני קצת סוטה אבל הולכים לעשות תמיכה בעברית גם לדגמי ה1XX?למרות שאין לי ממש שירים בעברית
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מישהו גם עשה לזכרוני תמיכה ב 1XX, תחפש בפורומים בחודש האחרון....לגבי התמיכה בעברית בכל המכשירים האלו, היא הפוכה בלבד... אתם צריכים במחשב להפוך את שמות השירים כדי לראות אותם נכון על המכשיר....לגבי הרשימה בבחירת השירים, אתה צריך להריץ DBSCAN או משהו כזה.. אין לי את המכשיר, אבל תחפש בפורומים גם כן, דיברו על זה..
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים זה לא עדכון רשמי אז תצפה שיהיו באגים...מצטער שאני קצת סוטה אבל הולכים לעשות תמיכה בעברית גם לדגמי ה1XX?למרות שאין לי ממש שירים בעבריתיש כבר, לא רישמי אבל עובד (אני התקנתי אותו)
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים יש כבר, לא רישמי אבל עובד (אני התקנתי אותו)הלינק שמצאתי לא עובד...אם תוכל ללת לי לינק שכן עובד אני מאד יודה לך...גם לעדכון של הH1XX יש עברית הפוכה?
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים הנה(לIHP1XX):http://www.intermail.co.il/intercase/index.asp?precommand=Download&folder=&file=IHP%5F120%2EHEX[glow=red,2,300]הקרדיט מגיע לאומרי מהפורום של ארכדיה(אני חושב שהוא משתתף גם פה)[/glow]אגב:האותיות קצת עקומות (צריך לעבוד על זה YOU KNOW)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.