פורסם 2005 בינואר 2920 שנים היי ברשותי מחשב AMD 64BIT 3000יש לי אותו כמעט חודש, בשבוע האחרון קרה לי ש ה CPU USAGE בWINDOWS TASK MANGER הגיע לי ל 100% ופשוט נתקע ורק RESET עזרהשאלה שלי מה גורם הבעיה והאם יש תוכנה שמונעת תקלה כזו בעתיד.מקווה שרשמתי את זה בפורום המתאים. גל
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים סביר להניח שאיזהשהי תולעת גורמת לבעיה,תסרוק אם stingerhttp://vil.nai.com/vil/stinger
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מחבר שווה בדיקה למרות שיש לי antivirus ו antisapm יכול להיות שזה משהו חומרתי, איך אני בודק את זה?
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים שווה בדיקה למרות שיש לי antivirus ו antisapmכןיכול להיות שזה משהו חומרתילא
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר חשוב לי להדגיש שזה קורה במיוחד אחרי 17 שעות שהמחשב עובד רצוף ואז אני רוצה להפעיל משחק או כל תוכנית כבדה אחרת, בגלל זה אני חושב שזה משהו חומרתי לא?
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים לא, זה לא משהו חומרתי.תולעת כלשהי, וירוס, ספייוור או משהו דומה.במקרה הכי גרוע, זו תקלה במערכת הפעלה. בשום אופן לא משו חומרתי.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים חשוב לי להדגיש שזה קורה במיוחד אחרי 17 שעות שהמחשב עובד רצוף ואז אני רוצה להפעיל משחק או כל תוכנית כבדה אחרת, בגלל זה אני חושב שזה משהו חומרתי לא?17 שעות? לי המחשב עובד רצוף כבר אולי 17 חודשים....אני מכבה את המחשב רק כשאני צריך להחליף איזשהו חלק או כשהוינדווס נדפק לגמרי ואין לי זמן לפרמט.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים חשוב לי להדגיש שזה קורה במיוחד אחרי 17 שעות שהמחשב עובד רצוף ואז אני רוצה להפעיל משחק או כל תוכנית כבדה אחרת, בגלל זה אני חושב שזה משהו חומרתי לא?אחרי עשרות דקות דקות המחשב מגיע כבר לשיא רף ההתאמצות שלו(הכל בערך ) כך אם זה קורה לך רק אחרי 17 שעות זה אומר שמבחינה חומרתית המחשב שלך בסדר יכול להיות שזה וירוס מסויים תולעת שמעמיסים על המחשב גורמים לך לכיבוי.אם כל פעם(לא רק אחרי 17 שעות) שאתה מפעיל משהו כבד המחשב נתקע זה יכול להיות מבחינה חומרתית.כמובן שיכול להיות ששתי הבעיות שזורות זו בזו שהוירוסים גורמים לעומס על החומרה ולהתחממות יתר..
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר אז אם הגענו למסקנה הזה מה היא הדרך הנכונה ביותר לבדוק שזה לא משהו חומרתי (או כן?),חשוב לי להגיד שבדקתי עם ה ANTISPAM של והANTIVIRUS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.