עבור לתוכן

בעיה ב CPU USAGE

Featured Replies

פורסם

היי ברשותי מחשב AMD 64BIT 3000

יש לי אותו כמעט חודש, בשבוע האחרון קרה לי ש ה CPU USAGE בWINDOWS TASK MANGER הגיע לי ל 100% ופשוט נתקע ורק RESET עזר

השאלה שלי מה גורם הבעיה והאם יש תוכנה שמונעת תקלה כזו בעתיד.

מקווה שרשמתי את זה בפורום המתאים. גל

פורסם

סביר להניח שאיזהשהי תולעת גורמת לבעיה,תסרוק אם stinger

http://vil.nai.com/vil/stinger

פורסם
  • מחבר

שווה בדיקה למרות שיש לי antivirus ו antisapm יכול להיות שזה משהו חומרתי, איך אני בודק את זה?

פורסם

שווה בדיקה למרות שיש לי antivirus ו antisapm

כן

יכול להיות שזה משהו חומרתי

לא

פורסם
  • מחבר

חשוב לי להדגיש שזה קורה במיוחד אחרי 17 שעות שהמחשב עובד רצוף ואז אני רוצה להפעיל משחק או כל תוכנית כבדה אחרת, בגלל זה אני חושב שזה משהו חומרתי לא?

פורסם

לא, זה לא משהו חומרתי.

תולעת כלשהי, וירוס, ספייוור או משהו דומה.

במקרה הכי גרוע, זו תקלה במערכת הפעלה. בשום אופן לא משו חומרתי.

פורסם

חשוב לי להדגיש שזה קורה במיוחד אחרי 17 שעות שהמחשב עובד רצוף ואז אני רוצה להפעיל משחק או כל תוכנית כבדה אחרת, בגלל זה אני חושב שזה משהו חומרתי לא?

17 שעות? לי המחשב עובד רצוף כבר אולי 17 חודשים....

אני מכבה את המחשב רק כשאני צריך להחליף איזשהו חלק או כשהוינדווס נדפק לגמרי ואין לי זמן לפרמט.

פורסם

אחרי עשרות דקות דקות המחשב מגיע כבר לשיא רף ההתאמצות שלו(הכל בערך ) כך אם זה קורה לך רק אחרי 17 שעות זה אומר שמבחינה חומרתית המחשב שלך בסדר יכול להיות שזה וירוס מסויים תולעת שמעמיסים על המחשב גורמים לך לכיבוי.

אם כל פעם(לא רק אחרי 17 שעות) שאתה מפעיל משהו כבד המחשב נתקע זה יכול להיות מבחינה חומרתית.

כמובן שיכול להיות ששתי הבעיות שזורות זו בזו שהוירוסים גורמים לעומס על החומרה ולהתחממות יתר..

פורסם
  • מחבר

אז אם הגענו למסקנה הזה מה היא הדרך הנכונה ביותר לבדוק שזה לא משהו חומרתי (או כן?),חשוב לי להגיד שבדקתי עם ה ANTISPAM של והANTIVIRUS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים