פורסם 2005 בינואר 2920 שנים יש רישיון, בעוד כחצי שנה יש לי 5 שנים רישיון ואז אני כבר לא אהיה נהג צעיר - נהג ותיק!... (ואז החברות ביטוח יפסיקו לז**ן אותי בתעריפי ביטוח )
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מחבר יש רישיון, בעוד כחצי שנה יש לי 5 שנים רישיון ואז אני כבר לא אהיה נהג צעיר - נהג ותיק!... (ואז החברות ביטוח יפסיקו לז**ן אותי בתעריפי ביטוח ) זה מסריח לגמרי מה שחברות הביטוח עושות עם נהגים חדשים לאחר תקופת שלילה מכובדת, חזר אלי הרשיון מלפני מס' חודשים ומאז הכל תקין. חחחחח.... אני מקווה שלא הרגת משהו.
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים "בעל רישיון בדימוס"אבל אף פעם לא שמעתי על מה קיבלת שלילהוכמה זמןשתף אותנו?
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=31581.0 יום איכותי לך, גברת שוטרת.
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים אממ אזהו שזה לא בדיוקכי עכשיו לומד נהיגה יכול גם להיות ממש בהתחלה ויש הבדל
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים איזה מהם? יש חוק אחד שאומר שאתה חייב לנהוג 3 חודשים *רק* עם מלווה. ויש חוק שאומר, שכל עוד אתה נהג צעיר (שזה 3 שנים), אתה לא יכול להסיע יותר מ2 נוסעים. החוק השני...הגבלת נוסעים החוק של ה-3 חודשי םלווה קיים אני יודע לפי חברים שלי שנדפקו
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מחבר תראה, אנשים כאן צודקים.היה יותר נכון לחלק את הסקר כך:* מתחת לגיל שאפשר להתחיל (...בלי לפגוע - אני פשוט לא יודע על איזה גיל החליטו השנה...)ואז את כל שאר האופציות.לומד, אין, יש.(נחמד שאתה מנסה להוסיף גם אופנוע, אבל יש לי על שניהם ואין לי אופציה כזאת.) פשוט תצביע על "יש לי רשיון נהיגה" (לא משנה כמה יש לך).* אנשים תמשיכו להצביע 8)לפי התוצאות, יש לנו פורום על גלגלים :auto:
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים אני לא מבין מה כ"כ מסובך... אין לך עדיין רשיון, אופוריה, אבל יש'ך טופס ירוק וכבר נגעת בדוושות ובהגה. אתה עדיין לומד נהיגה!בין טסט לטסט אתה תיקח עוד מס' שיעורים, כנראה שאתה עדיין לא שולט מספיק בחומר או שנפלת על חרא של טסטר - כל זה לא ממש משנה ת'עובדה שאין לך רשיון.ואם ממש רוצים להתפלצן, אז אפשר לומר שיש הרבה מאוד אנשים שאין להם מושג בנהיגה נגשים לטסט ועוברים. איך נגדיר את זה?התחלה או סוף זה לא ממש משנה, אתה בשלב של לימוד נהיגה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.