פורסם 2005 בינואר 2920 שנים אם אני לוחץ על המחשב שלי נפתח לי SEARCHאם אני בא להיכנס לסל מחזור או ללוח בקרה זה יוצר מהם קיצור דרךנדפקו לי כמה דברים :\אם אני עושה חץ ימני על התקיות או המחשב שלי אין לי "OPEN"מה לעשות כדי להחזיר את האופציה OPEN ? (אין לי סיסטם רסיטור - כנראה שאני אפעיל את זה(
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים נדפקו לי כמה דברים :\הרבה יותר מכמה ממה שהבנתי מתראדים אחריםלדעתי פשוט תעשה התקנה מתוקנת זה יסדר את כל הבעיות ,לא תצטרך להתקין מחדש תוכנות/דרייברים אבל אולי sp ועדכוני אבטחה ,מדריך להתקנה מתקנת http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מחבר כן אבל פירמטתי והתקנתי מחדש יש לי רק 2 בעיותזאתי והשאלה הקודמת שלי על החלון הגדול אבל זאתי יותר חשובהטוב אני אפרמט בלילה..אתם יודעים לפחות למה זה קורה כדי שאני אוכל להמנע מזה בפרמוט הבא?
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים לי זה קרה כי שיחקתי עם ההגדרות של הקבצים בתקיה....מבלי להבין מה אני עושה בעצם ( )....למזלי היה לי סיסטם ריסטור שפתר את הבעיה.
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מחבר זה גם מה שאני חושב..אבל אם היה לי גישה לFOLDER OPTION אולי הייתי יכול לתקן את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.