עבור לתוכן

מסך LCD, 17"...תעזרו לי למצוא בבקשה :-)

Featured Replies

פורסם

כן, אני יודע שיש פה אלף הודעות כאלה...קראתי גם חלק אבל אף הודעה לא ממש עזרה לי אז ננסה נושא חדש...

המסך  19" CRT של LG שלי עשה את העבודה שלו.. אחרי כמעט 5 שנים הוא פשוט מכאיב לי בעינים אם אני יושב מולו הרבה זמן (למרות שאולי זה קשור לכרטיס מסך, משהו שאני עוד צריך לבדוק - אם למישהי יש משהו להגיד בנושא הזה זה גם יבורך - הכרטיס הוא R9800 Pro של ATI.).

וזה מביא אותי לזה שאני מחפש מסך חדש. למה LCD? כי הבנתי שאפשר כבר לשחק עליהם משחקים בצורה טובה, הם יותר קלים על העינים וזה גם יפנה לי קצת מקום בשולחן...

בעקרון התקציב שלי זה בסביבות ה-2000 שקל אבל אולי אני אוכל למתוח את זה ל-2500, אם הסיבה לכך תהיה טובה.

ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שאני מחפש מסך עם קצב רענון של 16MS אמיתי, אולי פחות, יציאת DVI, ופאנל של 8 ביט (אני לא סגור אם זה באמת חשוב...לפי מה שהבנתי מסכים שמתפשרים על 6 ביט בשביל קצב רענון נמוך לא ממש מומלצים, ואני גם עושה קצת גרפיקה פה ושם אז זה בכלל.)

דברים כמו ניגודיות ובהירות גם חשובים אבל לפי מה שאני רואה לא תמצא מסך במחירים האלה שמפשל בתחום הזה. חיבורי יואסבי וכו' לא מעניינים אותי, למרות שצבע שחור זה תמיד בונוס (אבל בטח שזה לא Make or Break).

הבנתי שיש דגם של סוני...X73...שהוא בדיוק מה שאני מחפש. אבל בזאפ מצאתי רק HX73. זה אותו דבר?

ראיתי עוד כמה דגמים שעניינו אותי אבל יש פשוט כל כך הרבה שנראה לי עדיף להעביר ת'שאלה לאנשים שיש להם קצת נסיון בזה. כמובן שעדיף דגם חדש ולא משהו שהיה טוב ויקר לפני שנתים ועכשיו הוא פשוט ישן אז המחיר ירד.

תודה מראש :-)

פורסם

VIEWSONIC 712

12MS

2000 ש"ח

אחלה מסך!!!! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ראיתי ת'מסך הזה.....וגם את האח הגדול שלו, ה- VP171b.

ראיתי גם את ה-Samsung 710TM וה-LG L1730B שבסה"כ מאוד דומים כולם, למרות שלכל אחד פאנל אחר.

על כולם בעצם יש לי אותה שאלה - הפאנל זה 8/24 ביט או 6/18?

ראיתי גם את ה-LG L1720P...שהוא בעצם מסך יותר ישן עם פאנל חדש. איך הוא בהשוואה ל1730B?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים