עבור לתוכן

התיעצות אחרונה לגבי Canon s1 IS

Featured Replies

פורסם

שבוע מהיום אני בנפאל , שם תכננתי לקנות את ה- S1, אחרי שהרבה אנשים הציעו לי מהסיבות שהסוללות הם סוללות רגילות, כרטיס הזיכרון של המצלמה זול, איכות צילום לא רעה, זום מעולה וכו'.

דבר שלא הצלחתי לברר זה אם יש אפשרות של פיקוס ידני ולא אוטמטי במצלמה הזו. מישהו יודע?

דרך אגב, יש פה מישהו שלא ממליץ לי לקנות אותה?

פורסם

יש MF.

דעתי היא רק שתלך לחנות לראות את המצלמה לפני שאתה קונה, אני אישית לא הכי התלהבתי מהמסך (1.5'') ומהעינית. :nixweiss:

סה"כ זו מצלמה מצויינת, שקטה מאד, מהירה (בזום שלה), מציעה הגדרות צילום רחבות ועוד..

פורסם
  • מחבר

יש מצב שה-S1 עובדת בUSB1 ולא 2???

פורסם

לרוב אם המכשיר, כל מכשיר, תומך ב- USB2 אז הוא תומך גם ב USB1 ו USB1.1

פורסם
  • מחבר

כמה קריטי זה מבחינת הורדת התמונות למחשב? אם יש לי נגיד סטיק של 512 מגה שעכשיו צילמתי, ואני רוצה להוריד את התמונות למחשב, ההבדל בזמן הטעינה של התמונות למחשב יהיה משמעותי?

פורסם

לגבי ה- S1, אני בעלים של אחת כזו ואני מאוד מרוצה ממנה, אבל אתה צריך להבין שאני הגעתי אליה אחרי שבררתי עם עצמי מדיוק מה אני רוצה ואחרי שקראתי עליה אינסוף ביקורות.

כל הבעלים שלה שנתקלתי בהם (בפורומים בארץ ובעולם) מאוד מרוצים ממנה.

מה שכן צריך לזכור שזו מצלמה מאוד מוצלחת אבל לא בלי חסרונות ככה שאתה צריך לוודא אם החסרונות שלה זניחים מבחינתך.

לגבי החיבור USB. החיבור שלה הוא USB 1 הוא די איטי במיוחד מול USB 2.

ההמלצה שלי היא שתקנה קורא כרטיסי CF עם חיבור USB2.

מעבר למהירות אתה גם לא מבזבז את הבטריות של המצלמה בזמן העברת קבצים למחשב.

אני קניתי אחד כזה ב- 55 ש"ח, רק של CF, קטן, USB2 שנמצא בתיק של המצלמה כל הזמן.

יתרון נוסף הוא שהמצלמה צריכה דרייבר מיוחד למחשב, בכשאתה מטייל זה עלול להיות לא נוח. עם קורא כרטיסים לא צריך התקנה ב- XP ונדמה גם ב- 2000.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים