עבור לתוכן

מה דעתכם על הכרטיס A9550GE/TD של asus?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

רכשתי את הכרטיס http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=9&l3=18&model=287&modelmenu=1

האם ה bios אמור לזהות את הכרטיס במדויק? מאז שהתקנתי אותו אני רואה את הלוגו של לוח האם שלי פתאום(מעולם לא הופיע), בזמן תהליך ה post ראיתי קודם כל את סוג כרטיס המסך הקודם שלי?

האם עלי לשנות משהו בביוס?מה ששיניתי הוא את הערך שיעבוד ב agp.האם עלי לראות את כמו הזיכרון של הכרטיס בביוס.

לאחר שהתקנתי את הכרטיס התקנתי את הדרייברים האחרונים שיצאו ולא את מה שהגיע לי עם הכרטיס. אני מנסה להתקין את התוכנה שהגיע עם הכרטיס smart doctor שבודק את הכרטיס ולאחר ההתקנה הוא טוען שאינו מזהה כרטיס, למרות ש windows xp מזהה אותו יפה מאד.

האם משהו בהתקנה שביצעתי אינו נכון?

איך אוכל לבדוק את ביצועי הכרטיס?

פורסם

כדי להשתמש בsmart doctor של אסוס ,אתה חייב להתקין את הדריוורים של אסוס , בדרך כלל הם מפגרים רק build אחד אחורנית , שזה לא כזה נורא .

לא כל כרטיס מראה את הביוס שלו , או שהאינדיקציה מופיעה בערך לשנייה .

יכול להיות שהיה לך leadtek לפני , שהוא היה מבצע ספירת זיכרון של הכרטיס , וזה היה לוקח יותר זמן . הלוגו היה אמור להופיע לך גם כן עם הכרטיס הישן דווקא .

ביצועים ....

3dmark 2001 ו-2003 יתנו לך אינדיקציה דיי חביבה לעוצמת הכרטיס .

פורסם
  • מחבר

היה לי דווקא gf2 mx 400 של אסוס.

אני כרגע מוריד דווקא את ה 3dmark 2005 , הכרטיס שלי תומך תמיכה מלאה ב directx9.

אבל מה שמוזר לי אני מרגיש שהאייקונים שלי על המסך לא מוצגים בצורה חלקה כל כך.

פורסם

לא מציע לך להריץ עליו 2005 .... אתה תראה framerate של 0.3 , 0.8 , 1.4 ומשהו בסגנון .

הכרטיס בתכלס יותר חזק מזה , 2005 זה לא למקרה הזה .

פורסם
  • מחבר

ומה אתה אומר על איקונים ופונטים שנראה לי שמוצגים בצורה לא חלקה, כלומר כל מה שאמור להיות עגול ויפה מוצג כמו גלגל שיניים?לא ברוב המקרים

פורסם
  • מחבר

האם הציון הזה נחשב טוב?

1486 נקודות

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תרשום פה את המערכת כולה אז נגיד לך עם זה טוב או לא בכל מיקרה ציון טוב לטעמי לכרטיס A9550GE/TD :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי לא כ"כ איך יכול להיות שסטרינגר קיבל עם הGigabyte R9550 בסביבות ה2700 בסטוק

.

אני יודע שהמע' שלו חזקה וטובה אבל עדיין יש יותר מידי הפרש לטעמי.

באיזה דרייבר אתה משתמש? הוא השתמש באומגה 2.5

הנה התארד המדובר..

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=103834.0

פורסם
  • מחבר

המערכת שלי היא p4 1.6

לוח אם p4b266c של אסוס

512 ddr ram pc2100

מה אתם אומרים? אולי להשתמש בדרייברים המקוריים שהגיעו עם האסוס ואז גם להתקין את smart doctor לפי הreadme הוא מסוגל להמהיר בעצמו את הכרטיס אם הוא מרגיש צורך בכך.

פורסם

הוא קיבל ב3DMARK03

2700 נק' ולא ב05 חח ב 05 R9800P לא מקבל 2700 בסטוק. 8)

פורסם

הוא קיבל ב3DMARK03

2700 נק' ולא ב05 חח ב 05 R9800P לא מקבל 2700 בסטוק. 8)

חכם...אם היית מסתכל היית רואה שהתמונה של פותח האשכול לקוחה מ3DMARK03..

והמערכת דיי חלשה

, אבל ההפרש גדול מידשי תתקין את האומגה ותראה כמה תקבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים