עבור לתוכן

אין יותר תנ"ך! "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי"! ישששששש!!

Featured Replies

פורסם

אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך! אין יותר תנ"ך!

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ולכל היודניקים:

:flipa::flipa::flipa::flipa:

עוד הודעה חסרת טעם מאת DXT

פורסם

כנ"ל... :jump:

פורסם

אחת הבחינות הלא איכותיות שבהן נתקלתי בחיי.....

הפרק הרביעי היה פשוט מטופש ודוסי כמעט לחלוטין.

פורסם

גם לי אין יותר תנ"ך! גם לי אין יותר תנ"ך! גם לי אין יותר תנ"ך! גם לי אין יותר תנ"ך! גם לי אין יותר תנ"ך! גם לי אין יותר תנ"ך!

גם לי אין יותר תנ"ך! גם לי אין יותר תנ"ך! גם לי אין יותר תנ"ך! גם לי אין יותר תנ"ך! גם לי אין יותר תנ"ך! גם לי אין יותר תנ"ך!

סתם בחינה מבאסת ומטופשת. למרות שזה לא מה שיפריע לי לקבל 90+ ;D

פורסם

חבר שלי התקשר אליי העיר אותי צעק לי :"בוא מהררררררררר יא דביל יש בגרות" אז אני מהר מהר התארגנתי באתי נבחנתי נכשלתי והלכתי

5 יחידות תנ"ך !!! DAMNNNN

אגב אהבתי את הכותרת אני את הבגרות שלי עשיתי :lol: אין תנ"ך יותררררררררררררר :jump: :jump: :jump:

ועכשיו מתכוננים לבחינה המאיימת מכולן .... ספרות :asthanos:

פורסם

חבר שלי התקשר אליי העיר אותי צעק לי :"בוא מהררררררררר יא דביל יש בגרות" אז אני מהר מהר התארגנתי באתי נבחנתי נכשלתי והלכתי

5 יחידות תנ"ך !!! DAMNNNN

אגב אהבתי את הכותרת אני את הבגרות שלי עשיתי :lol: אין תנ"ך יותררררררררררררר :jump: :jump: :jump:

ועכשיו מתכוננים לבחינה המאיימת מכולן .... ספרות :asthanos:

ספרות זה הכי קל, עם קצת כשרון כתיבה, יכול אילתור וניסוח ברמה גבוה - אתה עובר את הבחיה עם 80 פלוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים