פורסם 2005 בינואר 2820 שנים התקנתי WIN XP SP2 לאחר שעבדתי עם הWIN הזה כבר כמה חודשים והכל היה בסדר.הפעם כל 20 דקות או יותר המחשב עושה BOOT לבד .יש למישהו רעיון מה לבדוק?
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים could be a virus, run a check with your anti-virus (if you have one).also possible that it is a hardware problem: bad memory, overheating, etc ...if you come across a blue screen, before resetting, write down the info after "Technical information"then either post it in here or search for it on the net.
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים עקרונית זה יכול להיות וירוסאז תעשה סריקה עם אנטי מעוכדן וגם סריקה עם בתוכנות הבאותADAWARE 6SPYBOT S&D
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים ראה תוכנות שלא מתאימות לSP2 חלקן גורמות למסכים כחוליםhttp://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=884130&product=windowsxpsp2כנס ל start>>run/התחל>>הפעלה רשום minidump והקש אנטר כווץ מה ששם בzipוצרף להודעה דרך *אפשרויות נוספות* אני יעבור על זה ויגיד על ידי מה זה נגרםכל פעם שיש מסך כחול נשמר לוג מפורט,וגם יש כאשר יש ריסטרט אוטומטי אבל נראה לשניה במקרה כזה
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר נראה לי שהמחשב עושה BOOT {לא מסך כחול} כשהוא בעומס בלבד.הבוקר עבדתי איתו בגלישה בלבד והוא בסדר,רק כשאני מפעיל מספר תוכנות יחד הוא קורס.מה סדר הבדיקה הכי כדאי כשמחפשים את מקור הבעיה.אני חשבתי על הסדר הבא:1 כרטיסים2.זכרונות.3.ספק כח.4.כונן.5.אם כל אלה לא אז זה בטח במעבד או בלוח ואז כבר חבל על המאמץ ומחליפים מחשב.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים תראה אם התעסקת עם זה בעבר וישי לך 2 סטיקים של זכרונותאז תנסה להוציא אחד ותראה מה קורהדבר שני ספק כוח קורס רק כאשר יש עליו דברים כבדים2 הארדיסקים עם כרטיס מסך מטורף שדורק חיבור נפרד וכוהצעתי לך כבר להיכנס לביוס(כאשר המחשב עולה ללחוץ דיליט)ולבחור באופצית optimized בערך ככה רשום כל ביוס והגרסה שלו להחזיר את הביוס למצב אופטימלי!נסה את העניין עם הזכרונות מומלץ
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים אני חשבתי על הסדר הבא:תתחיל מזהראה תוכנות שלא מתאימות לSP2 חלקן גורמות למסכים כחוליםhttp://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=884130&product=windowsxpsp2כנס ל start>>run/התחל>>הפעלה רשום minidump והקש אנטר כווץ מה ששם בzipוצרף להודעה דרך *אפשרויות נוספות* אני יעבור על זה ויגיד על ידי מה זה נגרםכל פעם שיש מסך כחול נשמר לוג מפורט,וגם יש כאשר יש ריסטרט אוטומטי אבל נראה לשניה במקרה כזה
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים וגם תבדוק התחממות... (על כמה מעלות המעבד+לוח)ותוריד MEMTEST תראה אם הזיכרונות הלכו KFC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.